Smartphones

Samsung Galaxy Note 7: Από 2 Σεπτεμβρίου διαθέσιμο Ευρώπη

Το νέο ισχυρό όπλο της Samsung, που δεν είναι άλλο από το Samsung Galaxy Note 7 ανακοινώθηκε επίσημα την Τρίτη με οθόνη 5.7 ιντσών Super AMOLED QHD, μνήμη RAM 4GB, Snapdragon 820/Exynos 8890, μπαταρία 3500mAh, σκάνερ ίριδας και αντοχή στο νερό.

Στις ΗΠΑ ανακοινώθηκε ότι θα ξεκινήσουν από σήμερα οι προ-παραγγελίες και η διαθεσιμότητα από 19 Αυγούστου. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα smartphones της Samsung, η κυκλοφορία δεν θα γίνει ταυτόχρονα σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

Στην Ευρώπη οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν επίσημα από 16 Αυγούστου και η διαθεσιμότητα αρχίζει 2 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται δηλαδή για δυο εβδομάδες καθυστέρηση, κάτι που δεν θα αρέσει στους fans της σειράς Note, αλλά αν το συγκρίνουμε με το προηγούμενο Samsung Galaxy Note 5, που τους πρώτους μήνες δεν ήρθε καθόλου, αυτή είναι σημαντική πρόοδος.

Όσον αφορά στην τιμή του, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι σύμφωνα με κατάστημα λιανικής στη Μ. Βρετανία, η προτεινόμενη τιμή του Samsung Galaxy Note 7 είναι περίπου στα 830 ευρώ (£699). Επιπλέον, στις ΗΠΑ με την αγορά του Galaxy Note 7 δίνεται δώρο ένα Gear Fit2 ή 256GB κάρτα microSD, ενώ στη Μ. Βρετανία αναμένεται να δίνεται η ίδια microSD ή το νέο Samsung Gear VR, που ανακοινώθηκε εχθές.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy Note 7: Επίσημα με οθόνη 5.7″, σκάνερ ίριδας και αδιάβροχο

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 15:32

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.