Samsung Galaxy Note 7: Επιβεβαιώθηκε επίσημα το όνομα και η ημερομηνία παρουσίασης

Σαν φήμη τόσο το όνομα του επόμενου phablet της Samsung όσο και η ημερομηνία ανακοίνωσης του υπάρχουν εδώ και λίγες ημέρες. Η Samsung με tweet της το έκανε επίσημο.

Είναι γεγονός το Samsung Galaxy Note 7 θα ανακοινωθεί επίσημα από τη Samsung στις 2 Αυγούστου σε event για το ποίο ανάρτησε την πρόσκληση στον λογαριασμό της εταιρείας στο Tweeter.

Από το tweet επιβεβαιώνεται το όνομα για το οποίο σας έχουμε γράψει ότι για να συμβαδίσει με τα μοντέλα της σειράς Galaxy S θα ονομαστεί Galaxy Note 7 αντί 6 που θα ήταν το λογικό ως αντικαταστάτης του Galaxy Note 5.

Επιπλέον επιβεβαιώθηκε και ημερομηνία ανακοίνωσης του Galaxy Note 7 για την οποία επίσης σας έχουμε ενημερώσει ότι θα είναι η 2 Αυγούστου. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του Galaxy Note 7 προφανώς και δεν έχουμε κάτι επίσημο μιας και η ανακοίνωση της Samsung ήταν λιτή, από την άλλη όμως υπάρχουν αρκετές πληροφορίες που φαίνεται ότι έχουν διαρρεύσει και σας έχουμε γράψει για τις πλέον αξιόπιστες από αυτές.

Δείτε την ανακοίνωση της Samsung στο Tweeter.

Samsung Galaxy Note 7, Samsung Galaxy Note 7: Επιβεβαιώθηκε επίσημα το όνομα και η ημερομηνία παρουσίασης

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

Για να δούμε αν “αξίζει” ώστε να πάμε από το Note 3/4 σε αυτό!!!

Thanosgr13

Εγω σκέφτομαι να δώσω το 6s plus για note και δεν ξέρω το ψηλό σκέφτομαι ακόμα

Anakin

Αυτό με τον νούμερο εντελώς ότι να ναι από την Samsung δεν το περίμενα έχει ψυχολογικά με το iPhone μάλλον και δήθεν θέλει να συμβαδισει με την σειρά s

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7: Πως να καταστρέψεις ένα brand [Fails]

Ένα λάθος 17 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που θα μπορούσε να καταστρέψει οποιοδήποτε brand, από την “απόλυτη συσκευή” της αγοράς.

Business Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy Note 7

Η Samsung κέρδισε την ομαδική αγωγή για το Galaxy Note 7

Η δυσάρεστη ιστορία με το Galaxy Note 7 δεν έληξε για την Samsung όταν προχώρησε στην δεύτερη και οριστική ανάκληση πέρσι, ούτε με την κυκλοφορία του refurbished Galaxy Note FE πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones Android Galaxy Note 7 Samsung Galaxy Note 7

Galaxy Note 7: Η ανακύκλωσή του θα δόσει 157 τόνους μετάλλων

Σε μικρό “ορυχείο” αναδεικνύεται το Galaxy Note 7, καθώς η Samsung εκτιμά ότι θα αποκομίσει περίπου 157 τόνους σπάνιων μετάλλων από την ανακύκλωση της συσκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy Note 7

Galaxy Note FE: Ξεκίνησαν οι παραγγελίες στη Ν.Κορέα με τιμή 610 δολάρια

Το Samsung Galaxy FE (Fan Edition) ή αλλιώς, Samsung Galaxy Note 7, μετά από πολλούς μήνες επιστρέφει ξανά στην αγορά. Η πρώτη χώρα στην οποία ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες είναι η Ν. Κορέα μέσω του παρόχου LG Uplus. Η τιμή του είναι KRW 700.000, περίπου 610 δολάρια και οι πωλήσεις ξεκινούν από 7 Ιουλίου.