Galaxy Note 7: Τη Δευτέρα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της έρευνας

Έπειτα από μήνες αναμονής, έρευνας και δεκάδων άρθρων από τα μεγάλα μέσα, τεχνολογικά και μη, ήρθε η ώρα η Samsung να κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις για το τι έφταιξε για τις εκρήξεις του Samsung Galaxy Note 7. Εκρήξεις που την ανάγκασαν να αποσύρει την top συσκευή από την αγορά.

Η Samsung γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να δώσει ένα τέλος στην δυσάρεστη ιστορία του Samsung Galaxy Note 7, να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να στρέψει την προσοχή στο Samsung Galaxy S8, που έρχεται σύντομα.

Οι πληροφορίες του πρακτορείου Reuters, τις οποίες είχαμε μεταδώσει πριν από λίγες μέρες ήταν σωστές, και η Samsung την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσει press event για να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της έρευνας. Το event θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά στο www.Samsung.com.

Μαζί με την Samsung θα παραβρεθούν και ανεξάρτητοι ειδικοί που συμμετείχαν στις έρευνες του εκρηκτικού Samsung Galaxy Note 7.

Η επίσημη ανακοίνωση της Samsung:

“Following several months of comprehensive investigations, Samsung executives will announce the cause of the Galaxy Note7 incidents and quality enhancement plan during a press conference in Seoul, South Korea, on January 23, 2017 at 10am(KST).

Samsung Electronics, as well as independent expert organizations who conducted their own investigations into various aspects of the Galaxy Note7 incidents, will share their findings. In addition, Samsung will discuss the new measures the company has implemented in response to the incidents.

The full press conference will be available via live-stream globally, and can be accessed through www.samsung.com/galaxy and Samsung Newsroom”.

note 7 investigation report, Galaxy Note 7: Τη Δευτέρα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της έρευνας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Οι εξωγηινοι , το ΔΝΤ, οι ελοχιμ και οι Ελ φταινε….ΤΑ ΠΑΜΕ ΑΥΤΑ!!!!!

ChristosT

Εvent για να ανακοινώσουμε την μ@^&*( που κάναμε…η ανθρωπότητα δεν έχει μέλλον ούτε καμία τύχη. Είναι έρμαιο των εταιρειών και των Κυβερνήσεων της…
άντε τώρα να δούμε που αλλού θα βάλουμε κάμερες και με τί τσιπάκια θα κινείτε το χρήμα στις κοινωνίες πάντα με την άδεια της Παγκόσμιας άρχουσας τάξης.

One

Αμα το κανει μπράβο της, πιστεύω ομως να νομιζει οτι ο κόσμος θα φαει κουτόχορτο αν δεν εχει πειστικές απαντήσεις.

NikosAr

Εεε εσείς που ανατινάχτηκε στα χέρια σας η ναυαρχίδα μας … μη στεναχωριέστε …δεν ήταν τίποτα η εταιρεία που μας προμηθεύει της μπαταρίες ήταν, καλέ, όχι εμείς… γι αυτό που θα βγάλουμε το νέο σούπερ ντουπερ κινητό μας … σας παρακαλούμε ότι παράπονα έχετε (μετά την αγορά βεβαίως ) να τα πείτε στην Bixby..

Ioannis

πωπω τι κινηταρα ηταν το ριμαδι αντε να βγει το s8

Rizo

Ακομα το βλέπω και τρελαίνομαι πως πήγε χαμένο αυτό το διαμάντι….
Πραγματικά θα ήταν το πρώτο μου Samsung. Τούμπανο και χρώμα απίστευτο!

ioannis

αχ ποσο το ερωτεύτηκα και πως το περίμενα και έμεινα με το note 4…περιμένω λοιπόν να δούμε φέτος..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.