Samsung Galaxy Note 7: Μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται το πόρισμα

Αυτή τη στιγμή για το τι έφταιξε σχετικά με τις εκρήξεις του Samsung Galaxy Note 7 και ανάγκασε τον κορεάτικο κολοσσό να το αποσύρει από την αγορά, μπορούμε να κάνουμε μόνο υποθέσεις.

Πολλοί θεωρούν ότι ήταν λάθος στη μπαταρία, άλλοι στην κατασκευή του κινητού, ενώ έχει ακουστεί και η πληροφορία ότι η Samsung βιάστηκε να φτιάξει και να βγάλει το Samsung Galaxy Note 7 γι αυτό “την πάτησε”.

Ακόμη δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν είναι δικό της λάθος ή συνεργάτη της από τον οποίο προμηθεύτηκε κάποιο κομμάτι. H Samsung αναφέρεται ότι ολοκλήρωσε την έρευνα, γνωρίζει τι έφταιξε και αναμενόταν να κάνει τις ανακοινώσεις μέσα στον Δεκέμβριο, πριν φύγει η χρονιά.

Τελικά, οι ανακοινώσεις δεν έγιναν και οι νέες πληροφορίες που έρχονται από τα μέσα της Κορέας λένε ότι το τελικό πόρισμα θα δημοσιοποιηθεί μέσα στον Ιανουάριο. Πιο συγκεκριμένα, αναμένουμε ανακοινώσεις μέσα Ιανουαρίου.

Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη Samsung, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ήταν τελικά αυτό που έφταιξε. Όπως και να έχει η Samsung θα πρέπει να κάνει όσο πιο σύντομα μπορεί και να αφήσει πίσω της μια και καλή την αποτυχία του Note 7, ειδικά όσο πλησιάζει η ανακοίνωση του Samsung Galaxy S8.

samsung galaxy s7, Samsung Galaxy Note 7: Μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται το πόρισμα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Σιγα μη βγάλει πορισμα τωρα που έρχεται το S8. Αφου δεν το έκανε αμεσως δεν θα γινει ποτε.

george

Σαν λογικος άνθρωπος θελω να πιστευω οτι δε θα πας να παρεις ενα τηλέφωνο το οποιο εχει κατασκευάσει αυτός που στο προηγούμενο βγαινανε φλόγες κ οταν τον ρωτας τελικα γιατι;σού λέει ααααα εγκο ντεν ξέρει εγκο καινουργιο τηλέφωνο πολυ καλό φιλο παρε ντες οτονηηηηηηηη εεεεε;καλο;
Sammy βγαις κ πες τι εκανες σκατα γιατι δε σε βλεπω καλά.
Αλλα τι λεω εδω φανατιζονται κ βριζουνε τα προβατα συνεχως sony htc.
Α ρε ταγαρια βουνισιοι.

Gvirginia

@george
Με αυτή τη λογική δε θα αγόραζε κανείς τόσες συσκευές Nokia ή οποιαδήποτε άλλη (laptop, κινητά) που έχει μπαταρίες Sony…

george

Γιατι τι εχουν οι μπαταριες sony;επειδη ειμαι κ ατμιστης δεν υπαρχει κ σε αυτον τον τομεα καλυτερος απο τις sony vtc οσα watt κ να ζητήσεις που την σκοτωνεις την μπαταρια με την ταχεια αποφορτιση που της ζητας εκει σκύλος. Φυσικα κορυφη στις μπαταριες ειναι κ οι samsung lg.πρωτοποροι κ οι 3 στον τομεα.κ γενικα οτι μπαταρια κ αν περνεις δε μπα να γραφει επανω 6000ma κ οτι ονομα θες απο κατω εαν κ εφοσον εισαι τυχερος μια απο τις 3 εταιριες βρισκονται.
Επισης δεν εχω κατι με την σαμμυ ισα ισα που ειχα κ εχουν φιλοι κινητα της κ ειναι top,αλλα αν δε βγεις να πεις που εγινε το ΜΕΓΑ λαθος πως θα πουλησεις μετα;το θεμα ηταν χοντρο δεν ηταν αιντε αιντε.ξεκολα.

Panos7GR

Μετά το γεγονός αυτό πρέπει να αλλάξει η φράση “Κάνει τον Κινέζο” στο “Κάνει τον Κορεάτη”, νομίζω…

Gvirginia

@george
Γιατί αν ψάξεις λίγο θα δεις ότι πριν μερικά χρόνια είχαν αποσυρθεί εκατομμύρια μπαταρίες Sony επειδή έπαιρναν φωτιά.
Γι’ αυτό λέω “με αυτή την λογική”, δεν υπερασπίζομαι τη Samsung.

george

Δε το γνωριζα.παρολα ταυτα πιστευω χρειαζετε ενα (εφταιξα εκει το βρηκα κ δε θα επαναληφθει).γιατι το θεμα της ηταν περιεργα μεγαλο,δηλαδη επερναν φωτια στην φορτιση εκτως φορτισης σε αναμονη υπό πίεση. Πρεπει να το βρει για να μη το επαναλάβει, οπως επισης ολοι πρέπει να ανεβάσουν τα quality controls του γιατι ολοι τους απο μικρη μαλακια σε μεγαλη πανε,αυτη η apple δε…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.