Samsung Galaxy Note 7: Επίσημα την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου;

Με το Samsung Galaxy Note 5, οι Κορεάτες άλλαξαν συνήθειες και αντί να κάνουν την επίσημη ανακοίνωση τον Σεπτέμβριο, το νέο Note ήρθε Αύγουστο. Οι πληροφορίες τότε έλεγαν ότι η Samsung θέλει να προηγηθεί της Apple και να τραβήξει περισσότερο τα φώτα επάνω της.

Μιας και πλησιάζει σχεδόν ένας χρόνος από τα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy Note 5, τα βλέμματα έχουν στραφεί στο Samsung Galaxy Note 7/6 (δεν είναι βέβαιο πως θα ονομαστεί).

Ο γνωστός leaker @evleaks μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter αναφέρθηκε στο επερχόμενο Note λέγοντας ότι βρισκόμαστε σχεδόν δυο μήνες από την ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7/6, κάτι που σημαίνει ότι το περιμένουμε τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, λογικά την εβδομάδα από 1-7 Αυγούστου. Αρχικά είχε ακουστεί ότι η ανακοίνωση θα γίνει την εβδομάδα που ξεκινά 15 Αυγούστου.

Οι φήμες για το τι θα φέρει το Samsung Galaxy Note 7 είναι πολλές, αναμένουμε οθόνη 5.8 ιντσών Super AMOLED Quad HD, επεξεργαστή Snapdragon 823, μνήμη RAM 6GB και σκάνερ ίριδας. Υπάρχουν ενδείξεις για Samsung Galaxy Note 7 edge το οποίο μάλιστα αναμένεται με dual camera.


note 7 launch date, Samsung Galaxy Note 7: Επίσημα την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bloodmaster

Μακαρι να μην το βγαλουν με διπλη καμερα. Φαινεται πολυ ασχημο και κριμα να χαλασει την ολη εικονα του κινητου. Η διπλη καμερα σε τι χρησιμεύει? Νομιζω να τραβαει 3D Φωτογραφίες. Διορθωστε με αν κανω λαθος.

Dapitium

Όχι στη διπλή κάμερα!
Όχι στο νέο trend του καπιταλισμού!
Ανυπακοή!

SkynetForSure

Χαζομάρες, το ότι ένας άσχετος πήρε μια εικόνα του note 5 και με την χρήση του photoshop διπλασίασε την κάμερα, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα υπάρξει, ούτε ότι αν υπάρξει θα είναι έτσι.
Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, αν την βάλει θα ήθελα και μία αξιοπρεπή αιτιολόγιση.

@papaki

Το καλύτερο θα ήτανε να βάζανε κάμερα διπλάσια σε μέγεθος ή να ήτανε ενωμένες και οι δύο κάμερες για περισσότερη ομορφιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.