Samsung Galaxy Note 7: Με Android 6.0.1 Marshmallow αντί για N;

Το μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy Note 7, απασχολεί τις φήμες εδώ και καιρό και στην ουσία είναι το Samsung Galaxy Note 6, αλλά με άλλη ονομασία. Μετά το πρώτο teaser, που έδειξε να επιβεβαιώνει την ονομασία, έρχονται ενδείξεις για το OS.

Δεδομένου ότι η Google θα έχει έτοιμο πιο νωρίς φέτος το Android N (μέσα στο καλοκαίρι), υπήρχαν αναφορές που έλεγαν ότι το Samsung Galaxy Note 7 θα έρθει με τη νέα έκδοση του Android.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το screenshot από το user agent profile του Samsung SM-N930A (ένας από τους αριθμούς μοντέλων του Note 7), το νέο phablet τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow αντί για Ν. Η επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7 αναμένεται αρχές Αυγούστου και μάλλον η Samsung δεν προλαβαίνει να έχει έτοιμο το Android N σε 2 μήνες.

Το Samsung Galaxy Note 7 αναμένεται με οθόνη 5.8 ιντσών Super AMOLED Quad HD, επεξεργαστή Snapdragon 823, μνήμη RAM 6GB και σκάνερ ίριδας. Υπάρχουν ενδείξεις για Samsung Galaxy Note 7 edge το οποίο θα έρθει με dual camera.

galaxy note 7 no android n, Samsung Galaxy Note 7: Με Android 6.0.1 Marshmallow αντί για N;

galaxy note 7 no android n, Samsung Galaxy Note 7: Με Android 6.0.1 Marshmallow αντί για N;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
shadgr

Και ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του θα βγάλει άλλο, που θα “φοράει” το android N..

Ελπίζω να μην κάνει τέτοια πατάτα, δεδομένου ότι τα updates της samsung καθυστερούν πολύ μετά!

Να και το πρώτο αρνητικό για να μείνω με το Note 4!

Nicolas

Ευρώπη θα έρθει ή μπα;

αγγελος

Αυτο που σας καινε τοσο πολυ οι ενημερωσεις μερικους εδω δε μπορω να το καταλαβω μα το θεο.δηλαδη ρε φιλε τωρα που σου ηρθε το marshmallow η ενημερωση τι το φοβερο ειδες να αλλαζει στο note σου;ηδη εγω ειδα τεραστια διαφορα σε note 5 και s7 απο το note 4…στο note 7 θα κανουμε παπαδες.τωρα εσυ κατσε στο 4 γιατι αμα δε παει N να ειναι ροζ τα εικονιδια αντινγια ασπρα εσυ ξενερωνεις.

JohnWave

@άγγελος +1000 σε αυτό που λες.

TechGeek

@αγγελος

1. Με την τελευταία έκδοση κλείνουν οι πρόσφατες τρύπες ασφαλειας. Δηλαδή έχεις ένα πιο ασφαλές κινητό.
2. Διορθώνονται προβλήματα, κάποια που δεν ξέρουμε καν ότι υπήρχαν και κάποια αλλα σημαντικά.
3. Συνήθως το κινητό λειτουργεί πιο γρήγορα
4. Έχεις τα νέα features κάποια πολλές φορες αρκετά χρήσιμα.
Αν είσαι ok να δίνεις 700ευρ για κινητό που αργή να πάρει update τότε συγχαρητήρια βοηθάς και άλλο τις σάχλες εταιρίες τύπου Samsung που αργούνε πολύ με τα updates.

NtinosMD

Εχω κατι φωτο απο τη γκομενα μου γυμνη … φοβαμαι μην ανεβουν κ αυτες στο the fappening μιας και δε θα τρεχει androi N και θα εκτεθει η ιδια. ΑΡΑ .. δε παιρνω Note 7 😀

shadgr

@TechGeek +5000
Κοίτα που αρχίζουν επιτίθενται σε ό,τι πεις..
Δέχονται οτιδήποτε πασάρεται χωρίς κρίση..
Αυτά ονομάζονται “πρόβατα” ή κάνω λάθος;

ΚωσταςD.

Περιμενετε εκδοση με Ν…

TechGeek σωστος!

Alexikakos

@ shadgr

Δε μπορω να καταλαβω ποσο σημαντικο ειναι να μην παρει το android N ενα κινητο που δεν του λυπει τιποτα. Δηλαδη το Note 4 που εχεις θα το εχει? Θα μεινεις με αυτο επειδη δεν θα παρει την τελευταια εκδοση η επειδη δεν θελεις να δαπανησεις ενα σκασμο λεφτα για να το παρεις. Αν ειναι να κρινουμε τα κινητα για το ποσο καλα ειναι με βαση αυτα που εχουμε στην τσεπη να το ξερουμε. Εγω θα τα κρινω με βαση του τι μπορει να κανει το καθενα. Και ενημερωτικα το λεω εχω κινητο πενταετιας και αλλης μαρκας.
λλα το να ψαχνουμε λογους να μην αγορασουμε ενα κινητο μειωνοντας το επειδη θελει θυσιες να το αγορασουμε εμενα μου χτυπαει καπως. Γιατι συμφωνα με τα λεγομενα σου εχεις το 4 που προφανως δεν θα παρει την εκδοση Ν οποτε παλι δεν κερδιζεις κατι. Παρε μιας αλλης εταιρειας που θα εχει και την εκδοση Ν οπως θελεις αν ειναι εκει το πορβημα. Αλλα ελα που δεν ειναι γιατι ειναι απλα το οικονομικο.
Ακομα δεν βγηκε καλα καλα η εκδοση και εχετε την απαιτηση να βγει με αυτην ενω το κινητο δειχνει οτι εχει κανει πολλα βηματα προς τα εμπρος σε τεχνολογια.

forneverarrow

Σας κάνει εντύπωση? Ακόμα τα 2/3 των Note 4 και S5 έχουν μείνει στο lollipop… Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Αν θες να πιάσουν τόπο τα λεφτά σου και να δουλέψεις άνετα για 3-4 χρόνια παίρνεις iPhone. Αν θες οπωσδήποτε Android και ισχύουν τα παραπάνω, πάρε LG, HTC, Moto ή Nexus. Αν πάλι έχεις λεφτά για πέταμα ή/και θες συσκευή για ένα χρόνο άντε 18 μήνες αν είσαι τυχερός (λόγω region ή μοντέλου) η Samsung είναι μονόδρομος!

Για πολλοστή φορά… απογοήτευση.

JohnWave

@TechGeek 1. Κενά ασφαλείας κλείνονται και με μικρά updates της ίδιας έκδοσης. Δεν χρειάζεται αλλαγή έκδοσης. 2. Αν κάποιος ανυπομονεί να πάρει νέα έκδοση για να λυθούν προβλήματα της υφιστάμενης, τότε ναι είναι απόλυτη λογική η ανυπομονησία. Έλα όμως που οι περισσότεροι που τρελαίνονται για νέα έκδοση, τη θέλουν για ψυχολογικούς λόγους μιας και δεν έχουν προβλήματα. 3. Όχι δεν ισχύει το “συνήθως”. Άλλες φορές υπάρχει μια μικρή βελτίωση στην ταχύτητα ( πολλές φορές μάλιστα αυτό οφείλεται όχι στη νέα έκδοση αλλά στο factory reset που κάνει μετά από καιρό ο χρήστης) και άλλες φορές η νέα έκδοση δημιουργεί προβλήματα που δεν υπήρχαν πριν. Μπες σε γνωστά forums και θα το διαπιστώσεις άνετα αυτό. 4. Διευκρίνησε αν θες τα νέα features μεταξύ L,M,N και τη σπουδαιότητά τους στην καθημερινή χρήση. @shadgr, “πρόβατα” είναι όσοι πέφτουν θύματα του marketing. Όσοι πέφτουν θύματα του “πάρε τη νέα μας συσκευή γιατί τρέχει τη φανταστική τελευταία έκδοση android”. Τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Λέω σε φίλο μου “πάρε την περσινή ναυαρχίδα της Χ εταιρίας που πωλείται τώρα στα 400€ και μην πάρεις το φετινό midrange στα ίδια χρήματα”. Μου απαντά “Ναι αλλά το midrange είναι φετινό μοντέλο και τρέχει την Μ”. Ποιος είναι… Συνέχεια »

shadgr

@Alexikakos,
άσε την καραμέλα με το οικονομικό στην άκρη γιατί δεν πιάνει σε μένα..
Έχω αλλάξει πιο πολλά κινητά από ότι εσύ το εσώρουχο σου!

Alexikakos

@ shadgr Μαθε να μιλας με ωραιο τροπο και με επιχειρηματα. Αυτοαναιρεισαι στο σχολιο σου οταν λες οτι θα μεινεις στο note 4 ενω οπως λες ο ιδιος θα βγαλει μετα απο ενα μηνα εκδοση με android N. Αφου αλλαζεις τα κινητα σαν τα εσωρουχα μου τοτε δεν θα εχεις προβλημα να το παρεις μετα απο ενα μηνα ετσι? Επισης σε προλαβα στο σχολιο μου οτι εχω κινητο πολλων ετων ετσι ωστε να μην πεις αυτα που ειπες και πιο πανω. Αλλα εχω κουραστει εδω μεσα να διαβαζω σχολια που προσπαθουν να μειωσουν κινητα απο ολες τις εταιριες επειδη καποιοι δεν εχουν τα λεφτα να τα παρουν. Να κανουν κριτικη οτι δεν ειναι value for money ναι το δεχομαι αλλα το να μειωνουν απλα γιατι δεν μπορουν να το παρουν ειναι εντελως χαζο. Αλλα οταν ψαχνεις να βρεις δικαιολογιες τετοιου τυπου ενω ο ιδιος πιστευεις οτι θα το βγαλει με android N τοτε να δεχεσαι και την αποψη αυτη. Αν ελεγες πχ οτι θεωρεις απαραιτητο το ραδιοφωνο που δεν θα εχει τοτε δεν θα σου ελεγα τιποτα. Μπορει και να μην ισχυει αυτο αλλα τουλαχιστον να μπορεις να υποστηριζεις αυτο που γραφεις με πιο λογικα επιχειρηματα. Αφου λοιπον δεν σε… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.