Samsung Galaxy Note 7: Teaser επιβεβαιώνει την ονομασία;

Εδώ και καιρό έχουν ακουστεί οι πληροφορίες ότι το επόμενο Samsung Galaxy Note, δεν θα ονομαστεί Samsung Galaxy Note 6, όπως θα ήταν αναμενόμενο για τον διάδοχο του Samsung Galaxy Note 5, αλλά Note 7 και αυτό για λόγους marketing.

O λόγος της αλλαγής αυτής (σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες) είναι το γεγονός ότι η Samsung θέλει να ευθυγραμμίσει την ονομασία της σειράς Note και S. Έτσι λοιπόν, παραμερίζει το Samsung Galaxy Note 6 για να πάει απευθείας στο Samsung Galaxy Note 7 το οποίο θα ταιριάζει με τα ήδη υπάρχοντα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η Samsung δεν θέλει να δοθεί η λάθος εντύπωση στους καταναλωτές ότι το Note είναι πιο κάτω από τα S λόγω του ότι είναι ένα νούμερο πίσω.

Σήμερα ανέβηκε μια εικόνα από έναν leaker στο Twitter, η οποία δείχνει τον αριθμό 7 και γράφει “the next note”. Φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι γα την αυθεντικότητα του teaser, αλλά έρχεται να υποστηρίξει τις παραπάνω πληροφορίες.

Η επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7 αναμένεται να γίνει την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου με οθόνη 5.8 ιντσών Super AMOLED Quad HD, επεξεργαστή Snapdragon 823, μνήμη RAM 6GB και σκάνερ ίριδας. Υπάρχουν ενδείξεις για Samsung Galaxy Note 7 edge το οποίο μάλιστα αναμένεται με dual camera.

samsung galaxy note 7 teaser, Samsung Galaxy Note 7: Teaser επιβεβαιώνει την ονομασία;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NIK1

Μπορεί να εννοεί ότι γίνεται 7 του 16 ή 7/7

Σταύρος Χρι

Μα νομιζω το έχουν ξεφτιλήσει λίγο ! εγώ λέω μαζί με την παρουσίαση του Note 7 να δείξουν κι Renders του Galaxy s8… Τι είναι αυτό το πράγμα δηλαδή ? Δίνει ο άλλος ο καημένος 800 ευρώ το Φλεβάρη το Μάρτιο έχει παλιό κινητό !΄Αυτή η πολιτική κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν σέβεται τον πελάτη ! Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα εταιρίες που δεν το κάνουν αυτό ! Θέλω να πω ,ότι : Πχ αν πάρεις τώρα ένα κινητό (πχ iPhone) κι δώσεις πολλά λεφτά σήμερα, δεν θα σε πειράξει αν ακριβώς βγεί ένα κινητό (πχ από την LG) καλύτερο από αυτό που αγόρασες μόλις χτες. Όμως αν η ίδια η εταιρία στην οποία έδωσες χτες 800 ευ΄ρώ άυριο βγάλει ένα καλύτερο κινητό τότε είναι σαν να σε κοροιδέυει μπρός την πλάτη σου !
Θελω να πω ότι πόση εξέληξη στο τεχνολογικό κομμάτι μπορεί να υπάρξει μέσα σε ένα διάστημα 4ρων μηνών ? είπαμε η τεχνολογία προχωράει αλλά όχι κι έτσι !

Λεωνίδας

κάτι σαν τα windows που απο τα 8 πηγαν με την μια στα 10 ?

alex

@ Σταύρος Χρι
Σταυρο η σειρα Note και η σειρα S ειναι 2 διαφορετικες σειρες. Αλλο το Note 7 και αλλο το S7.Το ενα σαφως και θα ειναι λιγο καλυτερο απο το αλλο, γιατι βγαινει αργοτερα τον ιδιο χρονο και η Samsung βαζει ο,τι τεχνολογια εχει διαθεσιμη εκεινη την στιγμη (απο ο,τι λενε τουλαχιστον). Ομως δεν σε κοροιδευει, γιατι το ξερεις οτι προκειται να βγει το Note οπως ηξερες οτι θα βγει και το S7. Οποτε δεν πιστευω πως κοροιδευει τους πελατες βγαζοντας 2 κινητα σε επιπεδο ναυαρχιδας.

Υ.Γ. Μην ξεχνας ξαι το ποτε βγαινει το Iphone, καθως μιας και οι 2 εταιρειες εχουν βαρυ ανταγωνισμο η Samsung θελει να βγαλει τον “βασιλια” των κινητων, οχι ως απαντηση στο Iphone, αλλα για να παραμεινει στο προσκηνιο με ενα κινητο ανωτερο οχι μονο του Iphone, αλλα και καθε τηλεφωνο οποιουδηποτε κατασκευαστη. Σκεψου σαν το μπασκετ ή το ποδοσφαιρο που η καλυτερη ομαδα θα κανει και το μεγαλο ΜΠΑΜ στις μεταγραφες.

sotos

@Λεωνίδας Όχι. Αυτό με τα windows έγινε λόγο του ότι τα προγράμματα θα μπερδεύονταν με το εννιά στα windows 95 και 98. Αυτό πάλι το κάνει ή Sammy για να δείξει ότι το note δεν έχει κάτι κατώτερο από τo S επειδή έχει μικρότερο αριθμό και έτσι τα συγχρονίζει.

Manolis

στο (έτσι κι αλλιώς αμφιλεγόμενο) teaser μήπως το 7 σημαίνει Ιούλιος;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.