Samsung Galaxy Note 7: Διπλάσια παραγωγή από το Note 5

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το Samsung Galaxy Note 7 πριν από λίγες ημέρες και οι προβλέψεις είναι ότι θα είναι ένα από τα Notes με τις καλύτερες πωλήσεις, όπως δείχνουν τα δείγματα των προ-παραγγελιών. Ήδη λόγω της ζήτησης αναμένεται να σημειωθούν καθυστερήσεις στην κυκλοφορία του.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έρχονται από την Κορέα, η Samsung θα κατασκευάζει 3 εκατομμύρια Samsung Galaxy Note 7 τον μήνα κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2016.

Ο αριθμός αυτός θα φτάσει τόσο ψηλά, διότι η Samsung αναμένει οι πωλήσεις του Samsung Galaxy Note 7 να είναι διπλάσιες από τις αντίστοιχες του περσινού Samsung Galaxy Note 5. Σε αυτό παίζει ρόλο το γεγονός ότι το Galaxy Note 5 δεν έγινε διαθέσιμο αμέσως μετά την κυκλοφορία του στην Ευρώπη, μια τεράστια αγορά την οποία η Samsung αποφάσισε να αφήσει εκτός. Το Galaxy Note 7 όμως θα έρθει στην Ευρώπη τον Σεπτέμβριο, επομένως η παραγωγή θα πρέπει εκ των πραγμάτων να είναι μεγαλύτερη.

Όταν ανακοινώθηκε πέρσι το Samsung Galaxy Note 5, η Samsung παρήγαγε περί τα 1.6 εκατ. κομμάτια κατά μέσο όρο τον μήνα γα να αντεπεξέλθει στη ζήτηση.

samsung galaxy note 7 production, Samsung Galaxy Note 7: Διπλάσια παραγωγή από το Note 5

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νωντας

Πω πω και αδιαβροχο,θα το παρω του χρονου στα 400

petros

Παίζει μπάλα μονη της η Samsung πια

jim

Εγώ νομίζω ότι το Note 5 δεν “θύμιζε” με Note.

Αντιαριστερος

Αφού το 7άρι θα έρθει κι Ευρώπη ενώ το 5άρι δεν ήρθε = λογικό

Μανωλης

400 δεν επεσε το Νοτε4 που εχω στα 2χρονια κυκλοφοριας του και ουτε θα πεσει οσο πουλιεται στα καταστηματα θα πεσει το Νοτε7 σε ενα χρονο το βλεπω απιθανο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.