Samsung Galaxy Note 7: Η Samsung βγάζει εκτός λειτουργίας όσα δεν έχουν επιστραφεί; [update]

Παρά το γεγονός ότι η ίδια η Samsung έχει προχωρήσει στο πάγωμα των πωλήσεων του Samsung Galaxy Note 7 και στην παγκόσμια ανάκλησή του, ζητώντας από τους χρήστες να επιστρέψουν πίσω το phablet, τα περιστατικά με τις εκρήξεις γίνονται όλο και περισσότερα.

Μάλιστα, η τελευταία περίπτωση αφορά σε ένα 6χρονο παιδί, το οποίο είχε το Samsung Galaxy Note 7 στα χέρια του παρακολουθώντας video, αυτό εξερράγη και του προκάλεσε εγκαύματα.

Μιας και όπως φαίνεται δεν είναι όλοι πρόθυμοι να επιστρέψουν άμεσα το Note 7 πίσω, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το Reddit, εκπρόσωπος της Samsung φέρεται να είπε πως η εταιρεία θα προχωρήσει στην απενεργοποίηση όσων Samsung Galaxy Note 7 που δεν έχουν επιστραφεί. Αυτό θα γίνει μετά τις 30 Σεπτεμβρίου.

Οι πληροφορίες στο Reddit έρχονται από άτομο που ζει στη Γαλλία και αναφέρει ότι τα νέα κομμάτια του Samsung Galaxy Note 7 θα φτάσουν στη χώρα από 19 Σεπτεμβρίου και μέσα στο πακέτο θα περιλαμβάνεται ένα Samsung Gear VR και προπληρωμένα έξοδα αποστολής για την αποστολή του ελαττωματικού Note 7.

H 19η Σεπτεμβρίου φαίνεται να είναι ημερομηνία που ισχύει και για άλλες χώρες της Ευρώπης.

Update: Με δηλώσεις της στο AndroidCentral, η Samsung αρνήθηκε ότι οι πληροφορίες για απενεργοποίηση του Note 7 μετά τις 30 Σεπτεμβρίου προήλθαν από την ίδια. Η ιδία δεν έχει πάρει καμία τέτοια απόφαση ακόμη. Επιπλέον, επεσήμανε ότι όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με την ανάκληση έχουν ανέβει στην επίσημη σελίδα της και θα κάνει το ίδιο με οποιαδήποτε νέα απόφαση πάρει στο εξής.

galaxy note 7 remote deactivation, Samsung Galaxy Note 7: Η Samsung βγάζει εκτός λειτουργίας όσα δεν έχουν επιστραφεί; [update]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panoslast

Εγώ θα το κράταγα για ανταλλακτικα αχαχαχα

Kakalos

Νομίζω αυτο ειναι παράνομο. Δεν μπορεις να απενεργοποιησεις κινητό που ανηκει 100% σε ιδιώτη.

NikosAr

Τι να πω . . Ατυχία για την Samsung και την ναυαρχίδα της …θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε εταιρεία ( κακα τα ψέματα)

theodoros c

Η ζημιά έγινε. Ακόμη και να μην έχει κανένα πρόβλημα η νέα παρτίδα, ένα τεράστιο ποσοστό όσων ήθελαν να αγοράσουν τη συσκευή, θα στραφούν αλλού. Στην Apple, πρέπει να ανοίγουν σαμπάνιες και να σουβλίζουν αρνιά με το φιάσκο της Samsung.

bezilys

Theodoros c χαχαχα ναι όντως έκατσε μια χαρα στην apple φέτος αυτό που έγινε με την Samsung αλλά και ότι έβγαλε τούμπανο κινητό με δυνατά specs.όποιος δεν έχει πρόβλημα με το λειτουργικό ios και διαθέτει λεφτά σίγουρα θα προτιμήσει το iPhone πάρα το Samsung!

fotis

7% μειωση σημερα η μετοχη και συνολικα 12.4% μειωση απο την πεμπτη

sera65

@fotis μην ξεχνάς ότι η σαμμυ δεν φτιάχνει μονο κινητά. Σίγουρα παίζει ρόλο όλο αυτό το τζερτζελο

jimducati

Πραγματικά λυπηρό!!!!!!!! Τόοοοοσο μεγάλη εταιρεία κ δεν κάνει quality controls!
Είμαι παθών από την Samsung. Έχω πετάξει δύο πανάκριβα air condition της εν λόγω μάρκας και τα δύο με διαφορά ενός έτους μεταξύ τους! Καμένες πλακέτες. Ελλατωματικές μας είπε ο τεχνικός.
Δεν άξιζαν να φτιαχτούν κ πετάχτηκαν(ζημιά 1400ευρω).
Ψυγείο πανάκριβο πρόβλημα με τον καταψύκτη…. δεν πάγωνε ούτε παγάκι….
Από μένα λοιπόν τέρμα η Samsung σε οποιαδήποτε συσκευή της αν κ πρώην φανατικός αγοραστής της.

Όταν ανακατεύεσαι με πολλά ”πίτουρα” σε τρώνε οι κότες,,,,,

tech21man

Το εχω ξαναπει με την οθονη του s7 edge. Ψ Ε Υ Τ Ι Κ Η μεχρι μιας και τελικης πτωσεως.
Ποτε ξανα samsung.

Nikos

Tech21man ti ennoeis?

Γιάννης

Ας ζητήσει κιόλας δημόσια συγγνώμη που ρεζιλεύτηκε τόσο πολύ. Όταν θες να φιγουράρεις στο top 5 των εταιριών, τέτοιες τραγικές περιπτώσεις λαθών σε ρίχνουν στο καλάθι των αχρήστων.

ΓιάννηςR

Γιατί ρε παιδιά να κάνουν πάρτι στην Apple δηλαδή όποιος απογοητευθεί απο το Note 7 θα παει να πάρει iPhone; Δε παίζει να παει σε κάποια άλλη εταιρία android; Εγω πιστεύω μεγαλύτερο “πάρτι” κάνουν LG HTC Huawei και λοιποί ανταγωνιστές.

Σταύρος Χρι

Πραγματικα…. Ο κοσμος δεν χωρίζει…. Και δεν συγχωρει!!!

George

Τέτοιο θεαματικό αυτογκόλ δεν έχω ξαναδεί. Το να έχει μία συσκευή κουσούρια το καταλαβαίνω το να παίρνει φωτιά όμως είναι κάτι άκρως επικίνδυνο πού την εξέθεσε ανεπανόρθωτα. Το συγκεκριμένο fail θα το μετανιώνει για αρκετό καιρό. Και φυσικά σαμπάνιες ανοίγουν αυτή τη στιγμή στην apple αφού είναι ο μεγαλύτερος και μοναδικός αντίπαλός της στην καταναλωτική αγορά των ηπα.

VasiliS7Edge

Μάγκες μην μπερδεύεστε. Η συσκευή δεν παίρνει φωτιά λόγω των chip που κουβαλάει. Η μπαταρία είναι επικίνδυνη οτι το κινητό.Θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε κινητό. Οτι έχει σχεση με το hardware δεν υπάρχει ανταγωνισμός (οθόνη, ποιότητα κατασκευής, ομορφιά, exynos). Τώρα αν κάτι πήγε στραβά στην διαδικασία που ο ποιοτικός έλεγχος δεν ήταν σε θέση να εντοπιστεί τι να πει κανείς. Ας κάνετε search το κινητό σας και θα δείτε οτι όλα έχουν παρόμοια προβλήματα με τις μπαταρίες που φοράνε (οχι στο επίπεδο των μπαταριών της SDI). Το κινητό οταν έρθει με το σηματάκι “s” θα συνεχίσει να είναι κορυφή, εκτός απο την περίπτωση που θέλει κάποιος να ανοιγοκλείνει ανα ενα λεπτό εφαρμογές και παιχνίδια.

For. K

Η εκδίκηση της αποσπώμενης μπαταρίας. Φανατικοί χρήστες παλιών κινητών με αποσπώμενες, εκρουαν τον Κωδωνα κινδύνου εδώ Κ καιρό. Το πρόβλημα το είχαν παρουσιάσει ήδη σποραδικα Κ άλλες μάρκες, ακόμα Κ Το iPhone. Όσο αυξάνει η επεξεργαστή ισχύς, τόσο θα ανεβαίνουν θερμοκρασίες Κ θα έχουν θέματα κυρίως τα unibody κινητά. Εδώ είναι το κλειδί. Αν ήταν αποσπωμενες η μπαταρίες, με μια απλή αλλαγή θα είχαν λυθεί όλα. Περιμένετε Κ από άλλες εταιρίες τέτοια συμβάντα.

JohnWave

-Άκουσες Μαρία τα τελευταία νέα; Τα Samsung σκάνε στο χέρι σου!
– Άσε ναι Έλενα , έγινε viral στο youtube! Jesus Christ! Πάντως λένε ότι αφορά μόνο ένα μοντέλο τους και ότι πχ το άλλο τους μοντέλο, ένα εζ εφτά έτζερ νομίζω το λένε, δεν έχει τέτοια θέματα και λένε ότι είναι καλύτερο από το iphone 7!
– Ε καλά τώρα, εγώ πάντως αυτό που ξέρω είναι πως το iphone είναι το καλύτερο! Μου το είπε η Νατάσα . Άσε που είναι και το πρώτο κινητό που βγαίνει σε αδιάβροχο!
– Αδιάβροχο; Καλά με έστειλες τώρα! Apple παιδί μου, εγγύηση! Και δεν εκρύγνειται σαν όλα τα άλλα και είναι και αδιάβροχο!
– Να σε στείλω ακόμα περισσότερο;
– Αχ έλα φτιάξε με!
– Στο iphone 7 κατάφεραν και αφαίρεσαν την τρύπα που βάζαμε τα ακουστικά!
– Wow! Καλά αύριο πάω και το παίρνω με τη μια!

george

Ναι η apple κάνει πάρτυ και κανένας άλλος. Σε περίπτωση που εθελοτυφλείτε στο android δεν υπάρχει ανταγωνισμός υπάρχει η samsung και οι υπόλοιποι. Ο αντίπαλος της apple δεν είναι το android είναι η samsung δεχτείτε το. Ή μάλλον όχι δεν χρειάζεται να δεχτείτε τίποτα απλά ανοίξτε τα μάτια σας και κοιτάξτε γύρω σας εδώ στην ελλάδα και κατ επέκταση και στην ευρώπη για να έχετε έναν γρήγορο μπούσουλα για το ποια κινητά κινούνται 2 θα βρείτε iphone samsung κινητά.

nikolakis

Αν μη τι άλλο περιμένω τα νέα μη προβληματικά νοτε 7 να τα ρίξουν αρκετά σε χρήματα..διαφορετικά δεν βλέπω να πουλάνε..

Agnostos13

Και ποσοι θα το χουν κρατησει για να παρουν αποζημιωσεις…

Spiderman

Μερικοί εδώ και σε πολλά σαίτ γράφουν ασυναρτησίες,διαβάζω για πάρτη και σαμπάνιες τής Apple ειμαι φάν τής samsung εχω το σ7 edge θεωρώ τη σειρά νότ η κορυφή όλων τον κινητών ειχα νοτ κάποτε τη σειρά 4 και ξέρω,έχουν περάσει αρκετά κινητά από τα χέρια μου σαν τα νότ κανένα άλλο,και από το edge πού έχω τωρα είμαι απόλυτα ικανοποίημένος ενα μικρό σκαλοπατάκι κάτω από το νότ λόγου πένας,απίστευτες λειτουργίες ευκολίας πενας,δεν κάθομαι να αναλύσω τι κάνει οποίος ξέρει καταλαβαίνει,δεν απαξίο τα άλλα κινητά Android ειναι ολλα τούμπανα,αλλα το υι τής samsung ως προς τα κόλπα και ευκολίες που εχει χωρίς ρουτ γιατί δεν γουστάρω να το πηραξω,ειναι ενα σκαλη πάνω το edge και δύο το νότ,για μένα καλά έπαθε η Samsung κάθε χρονο το ίδιο σενάριο,να προλάβει την Apple δυο διαφορετικά λειτουργικά μερα με την νύχτα το ενα με το αλλο,ειναι δυνατόν να πάω στην aplle από την ελευθερία του Android πού οτι σκεφτή το μυαλό εκείνη την στιγμή το κάνει,να το κάνω τι ios ??για chat, Facebook,browser μόνο διάβασμα και διαμερισμος φωτογραφιών χαμηλής ανάλυσης στα κοινωνικά δίκτυα αντε καλύτερης ανάλυσης με Email σκέτη φυλακή μισές δουλειές,σε αναγκάζει να χρησιμοποιείς λάπτοπ με το Android το έχω ξεχάσει τι πανα… Συνέχεια »

Johnny

Ρε @spiderman….Ξεκινησα να διαβαζω το ποστ σου,αλλα σταματησα…Με λαχανιασες ρε αγορινα μου….

thelos257

Γνωριζουμε ποτε θα ερθη στην Κυπρο παιδια ; Μου ειπαν οτι θα ερθη τελησεμπεβριου με αρχες οκτωμβριου στην Κυπρο στον Στεφανη συγκεκριμενα.

Γιώργος Μπλατσαρας

Ούτε εγώ την παλεψα… Ούτε μέχρι τη μέση του ποστ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.