Samsung Galaxy Note 7: Πούλησε 30.000 κομμάτια σε δυο μέρες

Η Ν. Κορέα, η πατρίδα της Samsung είναι η πρώτη αγορά όπου το Samsung Galaxy Note 7 επέστρεψε στα ράφια των καταστημάτων μετά την ανάκληση και την παύση των πωλήσεων στις αρχές Σεπτεμβρίου λόγω των προβλημάτων με τη μπαταρία.

Το Samsung Galaxy Note 7 έγινε διαθέσιμο την 1η Οκτωβρίου και μέσα στις πρώτες δυο μέρες κατάφερε να πουλήσει 30.000 κομμάτια. Αν είχε κάνει τον συγκεκριμένο αριθμό πωλήσεων τις δυο πρώτες μέρες των κανονικών πωλήσεων, ο αριθμός δεν θα εντυπωσίαζε, όμως μετά την όλη περιπέτεια με την ανάκληση, ο αριθμός αυτός δείχνει ότι οι fans της Samsung παραμένουν πιστοί στο brand.

Να σημειωθεί ότι ακόμη και για τα νέα κομμάτια υπήρξαν αναφορές χρηστών που έκαναν λόγο για προβλήματα με την υπερθέρμανση της μπαταρίας, ακόμη και για νέα έκρηξη.

Στην Eυρώπη το Samsung Galaxy Note 7 αναμένεται να διατεθεί από 28 Οκτωβρίου και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάει στις πωλήσεις.

samsung galaxy note 7 sales, Samsung Galaxy Note 7: Πούλησε 30.000 κομμάτια σε δυο μέρες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aristotle

Είστε σίγουροι ότι η έκρηξη αφορούσε νέα συσκευή;
Απ’ότι θυμάμαι δεν επιβεβαιώθηκε…

samsoungkakias

28η Οκτωβρίου ειναι αργια θα ειναι κλειστα τα μαγαζια στην ελλαδα

petros

Ουσιαστικα 28 αργια ,29 Σάββατο μιση, 30 κυριακη κλειστά , καλά ειχε πει ο Παισιος.. ‘ οταν έρθει ο Βασιλιάς θα τον μετράνε 3 μέρες πωλήσεις, αλλα θα ειναι μιση’

GS

Στις 28 Οκτωβρίου λέμε ΟΧΙ στη Samsung :p

Αγγελος

Αυριο παραλαμβανω το note 7 απο κωτσοβολο καθως ειχα κανει προπαραγγελια και μου εγινε αντικατασταση.ηταν ατυχια να αργησω να παραλαβω το κινητο ενα μηνα αλλα δε νομιζω οτι η καθυστερηση αλλαζει τις αναγκες μου ουτε τα γουστα μου περι αισθητικης οποτε λογικο μου φαινεται να τα παει καλα στις πωλησεις παρα τα προβληματα

arist

στο https://www.expansys.com.gr/samsung-galaxy-note-7-64gb-black-origin-eu-292667/ αναφερει οτι αναμένεται σε περιπου 5 μερες

arist

στο expansys αναφερει οτι αναμενεται σε περιπου 5 ημερες

Αγγελος

Ναι οντως αλλα ολα τα μεγαλα site αναφερουν 28 οκτωβριου δυσκολα το βλεπω το expansys…

ccypruss000

Αντε να δουμε ποτε θα ρθη και στην ΚΥΠΡΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ.

giorgos georgiou

kalispera parelava to note 7 apo ton kotsovwlo alla me to teleftaio gegonos tou antikatestimenou samsung note 7 opou pire fwtia se aeroplano skeftomai na to fortisw kai na kratisw telika tin suskevi k nomizw oti i mpataria tou den exei diarkeia apo to apogeuma mexri to vradi apo to 46 eftase sto 16%.exei paralavei kaneis tin suskevi na mou pei sxetika me tin mpataria?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.