Samsung Galaxy Note 7: Το πρώτο επίσημο teaser video

Την εμφάνιση της στην Κορέα έκανε η πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση για το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy Note 7. Μέσα από εκείνη επιβεβαιώνονται αρκετές φημολογούμενες λειτουργίες και χαρακτηριστικά του phablet. Με οθόνη 5.8 ιντσών και πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό / σκόνη (η πρώτη αδιάβροχη συσκευή της σειράς Note).

Μια δυνατότητα για την οποία ακούγαμε έντονα τον τελευταίο καιρό ήταν το ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω αναγνώρισης της ίριδας του ματιού σας. Αυτό επιβεβαιώνεται στην διαφήμιση, ενώ φαίνεται πως η απόκριση θα είναι ταχύτατη με λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο (22 δέκατα του δευτερολέπτου) για να ξεκλειδώσει το Note 7.

Αναφορικά με την πιστοποίηση IP68, το νέο phablet της Samsung θα αντέχει έως και 1,5 μέτρο κάτω από το νερό για 30 λεπτά. Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη που θα ικανοποιήσει πολλούς, ιδιαίτερα τους απρόσεκτους με τα κινητά τους.

Στο διαφημιστικό σποτ παρατηρούμε επίσης έξι αριθμούς από το μηδέν έως το πέντε να ανάβουν ο ένας μετά τον άλλο, ενώ στο τέλος υπάρχει ένα ερωτηματικό. Πιθανότατα αυτό συμβολίζει την μετάβαση της γενιάς κατευθείαν στην έβδομη, παραλείποντας την έκτη, όπως από καιρό φημολογείται.

Η Samsung θέλει οι δύο high-end σειρές της να βρίσκονται στην ίδια γενιά, κάτι που τόσο καιρό δεν ίσχυε, αφού τo πρώτο Galaxy Note ανακοινώθηκε έναν χρόνο μετά (2011) από το πρώτο Galaxy S (2010).

Το Samsung Galaxy Note 7 θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα στις 2 Αυγούστου. Αναμένουμε με ανυπομονησία την επίσημη παρουσίαση.

Galaxy Note 7 teaser Korea, Samsung Galaxy Note 7: Το πρώτο επίσημο teaser video

Galaxy Note 7 teaser Korea, Samsung Galaxy Note 7: Το πρώτο επίσημο teaser video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Το επόμενό μου κινητό, αν όλα πάνε όπως τα περιμένω. Το 5 δε με έψησε όπως και πολλούς πιστεύω. Αν και η τιμή του θα είναι για άλλη μια φορά στα ύψη (θεωρώ αυτή τη φορά δικαιολογημένα γιατί πληρώνεις και ποιότητα κατασκευής) σε 6 μηνάκια δε θα έχει αντίπαλο στη σχέση τιμή-χαρακτηριστικά.

giannis

παντως σχετικά με την ελλειψη sd του 5 να πω οτι χρησιμοποιω το 4αρι μου εδω κα 1 βδομαδα χωρις sd και ειναι αισθητα πιο σβελτο. και φυσικα μεγαλη διαφορα μια καρτα class 10 απο την class 4 που ειχα και την εβαλα στο note 10.1 2014 και το χειρότερευσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.