Samsung Galaxy Note 7: Update θα σταματά την φόρτιση στο 60%

Από τη στιγμή που η ίδια η Samsung ερεύνησε τα περιστατικά με τις εκρήξεις του Samsung Galaxy Note 7 και κατέληξε ότι αυτές οφείλονται στην μπαταρία η οποία υπερθερμαίνεται, θεωρητικά δεν μπορεί να κάνει πολλά και γι αυτό αποφάσισε την ανάκληση του κινητού.

Ωστόσο, από την στιγμή που ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να επιστραφούν πίσω τα Samsung Galaxy Note 7, έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά υπερθέρμανσης της μπαταρίας (μόνο στις ΗΠΑ ο αριθμός ανέβηκε στα 70). Γι αυτό η Samsung στην Ν. Κορέα θα δώσει μια προσωρινή λύση, η οποία μπορεί έστω να μειώσει την πιθανότητα πιάσει φωτιά.

Η Samsung θα δώσει ένα over-the-air update που θα σταματά την φόρτιση του Note 7 στο 60%. Από την μια αυτό μπορεί να κάνει το Note 7 λιγότερο ευάλωτο, από την άλλη μπορεί να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης στους κατόχους του να το επιστρέψουν πίσω για αντικατάσταση.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν η Samsung θα κάνει παρόμοιες κινήσεις και για τις υπόλοιπες αγορές εκτός της Κορέας, όπου το update θα ξεκινήσει να δίνεται από 20 Σεπτεμβρίου και τα νέα “ασφαλή” κομμάτια του Samsung Galax Note 7 θα διατεθούν από 19 Σεπτεμβρίου.

samsung galaxy note 7 update, Samsung Galaxy Note 7: Update θα σταματά την φόρτιση στο 60%

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Άντε γειά κωθώνια. Ένα καλό momentum είχατε και τα κάνατε σαν την μούρη σας.Άχρηστοι που θα χάσουν και την κορυφή από την Χουβέι

giannogeorge

Όντως. Μια συσκευή είχε την δυναμική να σταματήσει το πέρασμα του iPhone 7/Plus και αυτό μας τελείωσε…

Impesive-Instant

Σαν κίνηση απελπισμού μου κάνει όλο αυτό… Έχουν χάσει την μπάλα…

shadgr

Νομίζω ότι θα καθυστερήσω να κάνω την αλλαγή σε Note 7..
Μην το κατηγορείτε, δεν υπάρχει πιο ολοκληρωμένη συσκευή, ΕΙΔΙΚΑ αν χρησιμοποιεί κάποιος πενάκι είναι μονόδρομος..

Alex

Ένα καλό μάθημα για όσους τρέχουν σαν παλαβοί να πάρουν day one συσκευές. Λες και η ύπαρξή τους εξαρτάται από αυτές ή δεν έχουν κάτι άλλο να τους δίνει χαρά στη ζωή τους.

nick2010

Ένα ΝΟΤΕ είχε η sammy να καυχιέται στον ανταγωνισμό, αλλά δυστυχώς το καψε….. κυριολεκτικά.

Υ.Γ. Επιτέλους, τώρα και στο android, δίνονται ταχύτατα updates !!! :-))

Dapitium

[ΠΡΟΣΟΧΉ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΤΕΤΡΙΜΜΈΝΟ ΑΣΤΕΊΟ]

Το νότε7 φορτίζει στα μπαμ!

Manolis

πάλι λάθος κίνηση κατά τη γνώμη μου… Να στείλει ένα courier σε κάθε έναν που πούλησε το κινητό για να το παραλάβει με το ζόρι!!!! 😉

NikosAr

Πέρα απο το τρολάρισμα … πιστευώ γενικά οτι θα πρέπει να γίνει στάνταρ για όλες τις συσκευές να φωρτίζουν στο 60% στη γρήγορη φόρτιση .

cmvrgr

Λογική κίνηση. Η samsung πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο την υπερβολική σιγουριά που είχε.
Είναι ασύλληπτο ότι μία συσκευή σταθμός για όλους τους φίλους του Note κατάντησε να είναι η ποιό δακτυλοδεικτούμενη.

Μετά από το Note 4 σκόπευα να περάσω στο Note 7 αλλά μετά από αυτό ο γυρισμός στην Samsung δεν είναι εύκολη διαδρομή.

Σίγουρα ο γίγαντας που λέγεται Samsung πληγώθηκε και θα αργήσουν να περάσουν τα τραύματα διότι πέρασε στην συνείδηση των καταναλωτών.

Συνεχώς ακούω όταν πάω να υποστηρίξω τις θέσεις της από όλους μια απογοήτευση ακόμα και από τους μη σχετικούς που αγοράζαν τις φθηνότερες σειρές της Εταιρίας.

Πιστεύω ότι θα πάρει χρόνο ή ακόμη και χρόνια για να επανέλθει και να “ξεχαστεί” το όλο θέμα στην συνείδηση των καταναλωτών συνυπολογίζοντας και την οικονομική ζημιά που φτάνει στα επίπεδα των δισεκατομμύριων.

Redigu

Η αληθεια ειναι πως δεν εχω παρει ποτε samsung , μια ζωη ειχα συσκευες nexus και εδω και ενα χρονο ειμαι στην apple , βεβαια εχω κρατησει και το 5χ σαν δευτερο τηλ μαζι με το 6s οποτε δεν θελω να κραξω την σαμμυ , θεωρω πως για μια τετοια εταιρια αυτο το λαθος ειναι τραγικο και δεν ισχυει η δικαιολογια πως μπορει να συμβει και σε αλλες εταιριες , εφοσον κοστολογεις ενα προιον σου τοσο ψηλα δεν θα επρεπε ουτε σαν πιθανοτητα να γινει κατι τετοιο, οπως και να εχει το νοτε 7 μας τελειωσε , καλυτερα να ριξουν το βαρος στο να βγαλουν κατι καλυτερο γιατι αυτο και να το φτιαξουν λιγοι θα το εμποστευτουν και η τιμη του θα πιασει πατο. Σιγουρα η σαμμυ αφου τα σκατωσε εκανε την σωστη κινηση και τα ζηταει πισω , αλλα σιγουρα καποιοι τα κρατανε για αποζημιωσεις , βεβαια δικαιωμα σε κατι τετοιο θα εχουν τα πρωτα θυματα του νοτε 7 και οχι ο καθενας που ενω εχει γινει ανακληση κραταει ακομη το κινητο του.

T.p.

Ενσωματωμένη μπαταρία θέλατε ε??????
Θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες,θυμηθητε το

Γκ

Η Samsung με τις εκπτώσεις που κανει (όχι fm,oxι Sd,όχι Removable battery)μόλις παρέδωσε τη σκυτάλη στη Huawei. Ετοιμαστείτε για το mate9.

Manolis

@Γκ, αν δεν έχει πενάκι τότε γιατί το θεωρείς ανταγωνιστή το Mate 9 (πέρα ότι η συσκευή θα είναι φοβερή);

ΘΟΔΩΡΗΣ

Εμένα παντος κάτοχος note7 (απο amazon)εδώ και μια εβδομάδα , η samsung Greece μου στελνει courier για αντικατάσταση με s7 και μετά τις 19 μου αποστέλλουν απο τη νεα παρτιδα. Ισως και με δωρο gear vr. Για να δουμε….

dimitris

@ΓΚ Γιατί λέτε ανακρίβιες ποιός είπε δεν έχει sd το s6 δεν είχε και το note 5!!

Γιάννης

Ρε παιδιά τι ρεζιλίκια είναι αυτά? Πολιτική που θα ακολουθούσε μέχρι και η τελευταία κινεζιά. Προτιμότερο είναι να δώσει update και να απενεργοποιήσει οριστικά όλα τα τηλέφωνα.

Ριχάρδος

“Η βάρκα μας η κουρελού
η χιλιομπαλωμένη
που ολό τηνε μπαλώναμε…”

Vasilis Gadgetakias

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι: τοοόσα reviews σε όλο τον πλανήτη, σε κανένα δεν αντιλήφθηκαν την υπερθέρμανση του κινητού? Τότε τι τεστ κάνουν σε Android Authority, GSM Arena κλπ? Τι φταίνε λοιπόν οι καταναλωτές που πάνε και αγοράζουν από την πρώτη μέρα αφού τα reviews πολλές φορές βγαίνουν και ένα μήνα νωρίτερα?

Αγ.μ

Γκ, έχω το mate 8 Κ συμφωνώ σε 100%.Ποιότητα τρομερή, ταχύτητα απίστευτη,μπαταρία τεράστια, όλα πιο γρήγορα από οποιαδήποτε συσκευή το έχω συγκρίνει και iPhone k Samsung. Εκεί που υπέροχος τα Samsung είναι η θεϊκή amoled Κ η ασυλλληπτη κάμερα.

bezilys

@Γιάννης αυτό που λες αν το κάνει η Samsung θα είναι παράνομο διότι δεν έχει κανέναν δικαίωμα να το κάνει αυτό σε κάποιο κινητό που ο πελάτης το έχει πληρώσει.το ξέρεις ότι πολύ άνθρωποι ακόμα δεν γνωρίζουν καν για το πρόβλημα που έχει το note 7? και σε κοντινούς μου άνθρωπους που το είπα, όπου περνούν smartphones, δεν έιχαν ιδέα ότι περνει φωτιά αυτό το μοντέλο.

GiorgosM.

χαχαχαχα…αεϊ καλά…τραγικό…συμβαίνουν όμως και στις καλύτερες οικογένειες

παπαροκας tiamat

Καθε μερα που περναει η θεση της γινεται δυσκολοτερη.
Το ξερει και τα νεα note θα περασουν απο κοσκοινο πριν βγουν στην αγορα ωστε να ειναι 101% σιγουρο οτι θαναι ασφαλη.

Το βλεπω να καθυστερει πολυ…. ακομα και ενας γιγαντας επιπεδου samsung δε γινεται να προλαβει να παραδοσει νεα κινητα τοσο γρηγορα τελη σεπτεβρη οπως λεει

tarif16

μετά το 60% απασφαλίζεται η περόνη?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.