Samsung Galaxy Note III, Όλες οι νεότερες πληροφορίες

Το Samsung Galaxy Note III αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον δύο διαφορετικές εκδόσεις και κωδική ονομασία SM-N900 και SM-N9005. Οι δύο εκδόσεις θα μοιράζονται οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED 5.68 ιντσών ανάλυσης Full HD, 3GB μνήμη RAM και μπαταρία 3200 mAh. Το SM-N900 θα φοράει τον επεξεργαστή Exynos 5420 Octa και το SM-9005 λογικά τον Snapdragon 800. Για να δούμε!

Samsung Galaxy Note III, Samsung Galaxy Note III, Όλες οι νεότερες πληροφορίες

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης

Υπερ του δέοντος ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά, λίγο έως πολύ αναμενόμενα, αλλά το μόνιμο αγκάθι παραμένει αυτό της μπαταρίας έχοντας τραγελαφικά μικρή χωρητικότητα για το σύνολο της συσκευής!

Thodoris13

Αντωνη, την εχεις τη συσκευη κι το λες; Το Note II εχεις ιδεα τι αποδοση μπαταριας εχει;

lefteris90

Καλησπέρα! Διάβασα για μπαταρία 3450 !!!

chris

Εχεις δοκιμάσει note 2; Εχει την καλύτερη αυτονομία από όλα τα android κινητά.Περιμένω να συμβεί το ίδιο και με το note 3

Darth

ίδια μπαταρία με το note 2 σχεδόν…. με αυτόν τον επεξεργαστή που από ότι έδειξαν δόκιμες σε άλλες συσκευές είναι αρκετά ενεργοβόρος (άσχετο τι λέει η qualcomm) + υψηλότερη ανάλυση + και άλλη ram

πιθανόν θα έχουμε χειρότερη αυτονομία

kostas

οταν ετοιμαζονται να κυκλοφορησουν κινητα με 4000 mAh και με 5000 mAh μπαταρια, τοτε ναι,η μπαταρια του νοτε 3 ειναι πολυ μικρη

panos

ρε κωστα ασε μας και εσυ. ετοιμαζονται λεει να κυκλοφορησουν! χαχααχ οταν κυκλοφορησουν θα τα ξαναπουμε. μεχρι τοτε το νοτε εχει μακραν την καλυτερη μπαταρια. ασχοληθειτε με τιποτα αλλο ειδικοι…

Αντώνης

Ναι, το εχω δοκιμάσει, η αλήθεια είναι όντως πως έχει πολύ καλή αυτονομία, για την συνολική απόδοση του, αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω πώς είναι δυνατόν αντίστοιχης ή παραπλήσιας κατηγορίας “κινέζικες” συσκευές, ενσωματώνουν ίδιας ή μεγαλυτέρης χωρητικότητας μπαταρία με άψογη αυτονομία. Οι Κινέζοι ετοιμάζονται να βγάλουν smartphone με 5000 mAh και οι μεγάλες εταιρίες του χώρου, αυξάνουν με το σταγονόμετρο την χωρητικότητα. Μακάρι, να έχει καλύτερες επιδόσεις απο τον προκάτοχό του και ακόμη καλύτερη αυτονομία!

giorgio

η Huawei παντως εχει ηδη βγαλει κινητο με 4000mah μπαραρια!!το Ascend Mate!!!οποτε υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες!!!

kostas

εχω το s4.με ενεργοποιμενο το 4g, μου κραταει λιγοτερο απο μια μερα.το τηλεφωνο ειναι κινηταρα.αλλα η μπαταρια του χαλια.καλως ή κακως χρησιμοποιω αρκετα το κινητο.και για τη δουλεια μου παιρνω τα εμαιλς μου και αρχεια excel διαβαζω και με την κοπελια μου μιλαω στο τσατ. και κραταει λιγοτερο απο μια μερα.τι να το κανω? θα προτιμουσα ενα κινητο με τα χαρακτηριστικα του s4 αλλα με αρκετα μεγαλη μπαταρια ( και οι εταιριες που προαναφερθησαν πιο πανω ειναι ετοιμες να βγαλουν κινητα με 4000 και 5000 mAh χωρις να χαλαει η εργονομια του κινητου), παρα να το εφοδιαζουν συνεχεια με καλυτερα specs, που στην ουσια τι θα κανουν?να τρεχουν τις εφαρμογες καποια δευτερολεπτα πιο γρηγορα? δεν με απασχολει.θελω να αντεχει περισσοτερο η μπαταρια. τωρα οντως το note 2 ειχε καλυτερη αυτονομια σε σχεση με τα υπολοιπα που κυκλοφορουν.προσεξτε τι λεω.σε σχεση με τα υπολοιπα. οσο καλη αυτονομια και να εχει το note 3, πιστευετε οτι θα ειναι καλυτερη σε σχεση με τα κινητα που θα βγουν με 4000 και 5000 mAh? δε νομιζω. ενταξει οκ,ετσι θα βγει ,αν θελω το παιρνω.απλα θεωρω οτι αν θελει να βγαλει τη ναυαρχιδα ολων των κινητων που κυκλοφορουν και που ολοι μας περιμενουμε ανυπομονα,θα επρεπε… Συνέχεια »

spiros

Ειχα note 2 το έδωσα για s4 και απελπιστικά. Η απόδοση της μπαταρίας του s4 μαύρα χάλια.Το εδωσα και ξανα στα χερια μου εχω παλι ενα note 2.
Λόγο οθόνης , επεξεργαστή ??? Το s4 ηθελα να το πετάξω. Λογο δουλειάς είναι αρκετη ωρα το κινητό στο χερι μου. ?
Ελπίζω το note 3 περιμένω να μην αντιμετωπίσω το ιδιο πρόβλημα.
Εχουν περασει απο τα χερια μου αρκετα κινητά.Σαν το note στην αυτονομία μπαταρίας κανένα

kostas

@ panos
να πεις τη γνωμη σου ειναι σεβαστο.αλλα κρατα την ειρωνια για τον εαυτο σου.γκε γκε???

KOSTAS

Το νοτ 2 το είχα απο πλευράς τεχνολογίας κλάσης ανώτερο το s4,ανώτερη οθόνη του s4 αλλά πολύ ενεργοβόρα λόγου full hd,ανώτερη κάμερα του s4 χωρίς να είναι όμως κακιά του νοτ αντιθέτως σαν 8αρα πιστεύω η καλύτερη που βγήκε, σαν επεξεργαστή πιστεύω ανοτερος σε όλους τούς τομής του s4 όχι όμως οτι του νοτ είναι αργός μην ξεχνάμε ότι ο επεξεργαστής τού s4 έχει να αντιμετωπιση μια οθόνη κτήνος σε ανάλυση και μεγάλη ισχύ πάει στην οθόνη για αυτό έχει μεγάλη κατανάλωση για αυτό θα το προτιμούσα με τον 800αρι,το νοτ το λάτρεψα για την πένα και για την αυτονομία τώρα το καινούριο νοτ3 με αυτήν την μπανταρια μονο 3200 και με συνδυασμό αυτην την διάσταση 5,7 και την ανάλυση full hd δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να έχει ίδια με το νοτ 2 σε καμία περίπτωση στην καλύτερη περίπτωση να έχει ίσος και αν λίγο καλύτερη του s4 και πάλι αν.

Alexis

Το s4 παίδες όντως έχει πολύ κακή αυτονομία και η οθόνη του αν βάλεις να παίξεις κανένα μεγάλο game καίει απίστευτα πολύ! ελπίζω στο note αυτά να είναι παρελθόν!

Teo

ΝΟΤΕ και πάλι ΝΟΤΕ..
Δεν το αλλάζω με τίποτα πλέον.
Θα περιμένω το ΙΙΙ να το δω,να δω αν θα είναι όντως καλύτερο και μετά θα κάνω κίνηση. (Η Fhd οθόνη πραγματικά νομίζω πως βάζει περισσότερα εμπόδια στις κινητές συσκευές..)Προσωπικά μου είναι ανούσια,και με την hd μια χαρά δουλίτσα κάνω..Και είναι και λιγότερο ενεργοβόρα.

Last-in-line

Ρε παιδιά παλια ημουνα fan, αλλα εδω και λιγο καιρό ριχνω ακυρο στις amoled. Με κουραζουν το βραδυ, στο πολυ φως μερας με δυνατο ήλιο τα βλεπω αχνα και καινε πολυ με ασπρο φοντο, τα χρωματα ειναι αφυσικα τονισμενα, μονο το μαυρο-μαυρο τα σπαει.

Προτιμω IPS πια μακραν, και καμια καλή LCD3 δε με χαλαει.

υγ. 20/20 εχω, κανενα προβλημα με τα ματια μου! Απλα σα να ξεχειλωσε, δεν ειναι για “καθε μερα-καθε φως-ρεαλιστικά χρωματα”…. ρε λες να φταει που μπηκα στα 31?!

κυρος

note 2 καταπληκτικη μπαταρια και επιδοσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.