Samsung Galaxy On7 και On5: Επίσημα με προσεγμένο design και οικονομικά

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα τα δυο νέα Samsung Galaxy On7 και Samsung Galaxy On5. Πρόκειται για δυο νέα entry-level στα οποία φαίνεται να έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στο design. Μοιάζουν αρκετά με τη σειρά Α, αλλά είναι και τα δυο κατασκευασμένα από πλαστικό με συνθετικό δέρμα. Σύμφωνα με τη Samsung έχουν πολύ λεπτά bezels και frames.

Το Samsung Galaxy On7 έχει πάχος 8.2 χλστ., οθόνη 5.7 ιντσών 1.2GHz TFT, ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, μνήμη RAM 1.5GB, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 8GB με δυνατότητα επέκτασης και LTE υποστήριξη. Η μπαταρία του είναι στα 3000mAh, τρέχει Android 5.1 Lollipop (+ προεγκατεστημένο Samsung Milk Music). Θα κυκλοφορήσει σε λευκό και χρυσό.

Το Samsung Galaxy On5 έχει οθόνη 5 ιντσών HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Exynos 3475 (1.3GHz Cortex-A7, Mali-T720 GPU), μνήμη RAM 1.5GB, κάμερα 8 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, χωρητικότητα 8GB επεκτάσιμη και LTE συνδεσιμότητα.

Θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην Κίνα και οι τιμές τους αναμένονται στα 150 δολάρια για το On5 και 200 δολάρια το On7. Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα έρθουν στη διεθνή αγορά.

Samsung Galaxy On7 και On5: Επίσημα με προσεγμένο design και οικονομικά, Samsung Galaxy On7 και On5: Επίσημα με προσεγμένο design και οικονομικά

Samsung Galaxy On7 και On5: Επίσημα με προσεγμένο design και οικονομικά, Samsung Galaxy On7 και On5: Επίσημα με προσεγμένο design και οικονομικά

Samsung Galaxy On7 και On5: Επίσημα με προσεγμένο design και οικονομικά, Samsung Galaxy On7 και On5: Επίσημα με προσεγμένο design και οικονομικά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panoszavra

Αν και κατά καιρούς είχα στην κατοχή μου κινητά της Samsung,ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό αυτής της εταιρείας. Μιας και έχει την σειρά Α , τι θέλει τη σειρά On, Αφού τιμολογιακά είναι πολύ κοντά.Τι να πώ.!!!

Γιώργος μπλατσαρας

8gb ε; δε νομίζω…

Κώστας R.

Οικονομικά και ασθενικά θα έλεγα…

Παναγιώτης

Απ’ την μια βιαβάζουμε οτι θα σταματησει τις συσκευες που κοστιζουν κατω απο 250 ευρω και απο την αλλη βγαζει νεα μοντελα που κοστιζουν 150 ευρω…
Τι να πώ; Η οι πληροφοριες που διαβαζουμε ειναι λαθος ή μας “παιζει” η Samsung ή ουτε αυτη δεν ξερει τι της γινεται !!!

JohnWave

@panoszavra, καμία σχέση τιμολογιακά, ποιοτικά και σε χαρακτηριστικά με τη σειρά Α. Αν συγκρίνουμε πχ το Α7 με τον Οn7 έχουμε τα εξής :

>Μεταλλικό VS Πλαστικό
>Super Amoled 1080X1920 VS TFT 720X1280
>Corning Gorilla Glass 4 VS ???
>Exynos 5 Octa 5430 VS Quad-core 1.2 GHz
>2GB ram VS 1.5GB ram
>Eσωτερικός χώρος 16GB VS 8GB
>Aρχική τιμή 510€ στην Ελλάδα VS 200 δολλάρια στην Κίνα που άντε πες στην Ελλάδα θα μεταφραστούν σε 250-300€

Καμία σχέση λοιπόν οι 2 σειρές. Ίσως με τη σειρά J θα μπορούσε να συγκριθεί η On.

kwstas

με την σειρα a δεν θα ελεγα οτι μοιαζει αλλα κυριως με την j

Gvirginia

@Παναγιώτης Στην Ευρώπη έλεγε…

https://techblog.gr/mobile/samsung-to-stop-selling-sub-250-euro-smartphones-europe-5521/

Συνηθίζεται από εταιρείες να έχουν διαφορετικές σειρές για διαφορετικές χώρες (Κίνα/Ιαπωνία/Ινδία). Για παράδειγμα η Κίνα έχει πολλές “παραξενιές” σε σχέση με την τεχνολογία..

Nick

Ξαφνικά παρατηρούμε πως κάποια άτομα που έκραζαν τα 8 gb σε άλλη μάρκα τώρα τουμπεκί ψιλοκομμένο…με 4 gb free rom θα κάνει παπάδες!

panoszavra

@Johnwave , μπορεί το Α7 να έχει αρχική τιμή 510€ όπως λες, αλλά το βρίσκεις πλέον 325€(skroutz). Αν έρθει το Οn7 θα ξεκινήσει κοντά στα 300. Με την μεγάλη διαφορά στα χαρακτηριστικά όπως πολύ σωστά ανέφερες,εσύ ποιο από τα δύο θα αγόραζες(και μη μου πεις κανένα από τα δύο 🙂 )

sotos

TFT??? Den nomizo!!!

Themazerunner

150 και 200 δολλαρια και μερικοι κλαιγονται ακομη…ας δωσουν 900 καλυτερα για 16GB…
To οτι εχουν 8gb και επεκτασιμη(sd)κανεις δεν το λεει οταν για 8gb να μην πω ποιος ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ sd ζητουσε κατι 600 για πλακα…ειναι σειρα οικονομικη και για πολυ βασικες αναγκες.Τι περιμενανε καποιοι με 150 δολλαρια να παρουν;
Oυτως ή αλλως απο μονα τους θα πατωσουν γιατι σε αυτα τα χαρακτηριστικα δεν θα τα αγορασουν σχεδον κανεις.

Costas

Καλά στην Κίνα έχουν ανταγωνιστές την Xiaomi, Huawei, Lenovo, Zte, Oppo κτλ. Τι πάει να αποδείξει με αυτά τα low end και πανάκριβα σκουπίδια! Το Xiaomi redmi 2 έχει μισή τιμή εκεί από το ON5 και είναι τούμπανο!

Nikos

@Nick
1)Παίρνει micro SD!
2)Ειναι φθηνή κατηγορία δεν κανει 900ευρο!
3)Περαστικά

Spazyjay

Συγνώμη δηλαδή γιατί μερικοί δεν ξερετε τι γράφετε και τι λέτε,έχω lenovo των 180€ ας πούμε με 8gb rom και επεκτάσιμη sd 32gb U1 προσφορά στα 14€ οποτε πάμε στα 200€ περιπου σύνολο και έχω εγκατεστημένα nba2k16,aerofly2,real racing 3,gangster vegas 2,Igo στο 1gb περιπου,fifa 16,mortal combat X και αλλά 8gb διαφορα λέτε οτι τα 8gb rom είναι λιγα?μάλλον λέτε για να λέτε..

chris

πραγματικα ελεος
μπαινεις στο skroutz και βλεπεις 80 μοντελα της samsung αν ειναι δυνατον
(σιγουρα δεν ειναι 80 ακριβως γιατι μερικα μπορει να τα εχει και διπλα αλλα οπως και να χει ειναι παρα μα παρα πολλα)
βγαλε ρε φιλε 10-15 μοντελα δεν σου λεω γινε apple που βγαζει ενα καθε χρονο κι αν θες πιο φθηνο απλα αγοραζεις το περυσινο η το προπερσινο
δεν μπορεις δηλαδη να βγαλεις συσκευες για ολα τα γουστα πρεπει να εχεις 80 μοντελα διαφορετικα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.