Samsung Galaxy S III, Θα έχει πάχος 7 χλστ., τετραπύρηνο επεξεργαστή και κάμερα 3D [φήμες]

Η κορεάτικη ιστοσελίδα ETnew ταράζει τα νερά επικαλούμενη δικές της πληροφορίες σχετικά με το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy S III. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι θα έχει πάχος 7 χιλιοστά, με τετραπύρηνο επεξεργαστή, κάμερα 3D, οθόνη ανάλυσης HD και ίσως υποστήριξη για πενάκι S-Pen που γνωρίσαμε μέσα από το Galaxy Note. Σίγουρα θα τρέχει Android Ice Cream Sandwich.

, Samsung Galaxy S III, Θα έχει πάχος 7 χλστ., τετραπύρηνο επεξεργαστή και κάμερα 3D [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
michkost

Εεεεεε!!!κατι κανει!!!:);)

akis kaid

Ξερουμε αν η τιμη θα ξεπερασει τα 600 ¿?

Thomas

Αντε και το S4 θα εχει και bulldozer 😛

Stavros

Φημες, φημες, φημες… Η Samsung απο την μια μερια ειρωνευεται την Apple και απο την αλλη λειτουργει κι αυτη με τον ιδιο χαζο τροπο… εκει που ολοι περιμεναν το iPhone 5, τους πεταξε στα “μουτρα” το 4S & αφησε το iPhone 5 για το καλοκαιρι… Μια απο τα ιδια και η Samsung… μας χορτασε φημες και “κουρεμενα” galaxies… ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!

fred

για να δουμε…..

kwstas

παντως, θελω να μαθω ποσα μιλιαμπερορια θα εχει για μπαταρια…..2500+ ? δεν νομιζω να ειμαι ο μονος που εχει αυτη την απορια

Κωνσταντίνος

το S3 θα ναι διπύρηνο( Exynos 5530(;) και πριν γκρινιαξεται είναι καλύτερος από τον 5 πύρηνο Tegra γιατί είναι A-15 και όχι Α9)
τώρα 3D ή όχι δε με ενδιαφέρει προσωπικά! δε μου αρέσει το 3D στα κινητά

Alekos

Ποτε ρε φιλε επιτελους θα το παρουσιασουν με εχουν σκασει!

Κωνσταντίνος

Κώστα, συγγνώμη για το διπλό post, Exynos 5250 θα λέγεται τελικά! 🙂

Κωνσταντίνος

@Alekos 22 Μαρτίου κατά πάσα πιθανότητα! δεν είναι έτοιμος ο επεξεργαστής για αυτό αργεί! 😉

Solon

Μόνο να μην έχει μέγεθος παντόφλας πάλι. Ελπίζω σε μια 4.3 οθόνη αν και το βλέπω λίγο δύσκολο. Τώρα το 3D ούτε κρύο ούτε ζέστη, μου είναι παντελώς αδιάφορο.

Tasos

Ουτε 3D ουτε Penaki …. Θελουμε σοβαρο smartphone!!!

kostas

Και 800 ευρω να εχει θα τ αγορασω αν ειναι τετραπυρηνο… Αλλιως για κανα tablet με tegra 3 με κοβω… Δεν πειραζειιι… θα εχει και 3G για μα σερφαρωωω:P

michalis_mclaren

Το galaxy s που ειχα ειχε πολυ καλη αυτονομια πολυ παραπανω απο το iphone αλλα το galaxy note που εχω τωρα εχει διπλασια αυτονομια με διπλασια οθονη οποτε το galaxy s III με μικροτερη οθονη θα ειναι ακομη καλυτερο αν του βαλουν την ιδια μπαταρια. Πολυ σημαντικη η αυτονομια αλλιως ολα τα αλλα χανουν το νοημα τους.

Ιωαννης

και μετα σου λεει οικονομικη κριση οταν υπαρχουν ατομα διαθετιμενα να δωσουν 800 ευρω για κινητο…ο καταναλωτισμος στα καλυτερα του πραγματικα..

μην κρατησετε κινητο για 1 χρονο…θα σας θεωρησουν παλιομοδιτη…

michalis_mclaren

Αν μιλας για μενα παντως το χαρησα στην αδερφη μου και πηρα το note.Το θεμα ειναι να το χρησιμοποιείς και οχι να το πάρεις για την μόδα. Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ για πολλές δουλειές ολη μερα. Αλλιως για ομορφια θα έπαιρνα ενα κλειστό iphone.

zin

συμφωνω με το michalis_mclaren,αν θες ακομα πιο πολλες εφαρμογες παιρνεις iphone για το jailbreak και οχι για μοστρα..

kostas

Το θετικο της οικονομικης κρισης
ειναι οτι ξεχωριζουν πλεον οι “πλουσιοι” απο τους “φτωχους”… Και γιατι χαρακτηριζεις υπερκαταναλωτη καποιον που διαθετει 800 ευρω γ ενα τεχνολογικο προιον; δλδ καποιος που παιρνει δανειο 300.000 ευρω γ να αγορασει σπιτι ενω παιρνει 1000 ευρω τον μηνα ειναι φυσιολογικος; μετα του φταιει το κρατος και η τραπεζα…

Techfan

Το 3d σε καμερα και οθονη ειναι για την μοδα. Αν εχει το sgs3 3D. Τοτε κακως το περιμενα για να δωσω 600 ευρω για πρωτη και τελευταια φορα στην ζωη μου. Ας ελπισουμε πως θα ακολουθησει την φιλοσοφια του Sgs2

nacajima

φιλε Thomas μου έγραψες bulldozer…. τώρα που το καλοσκέφτομαι δεν θα με χαλούσε….

Τάσος

Thechfan συνφωνω μαζί σου … Ας ελπίσουμε ότι θα ακολουθήσει το sgs 2 γιατι τώρα να έχει 3 d και μπουρδιτσες δεν αξίζει θα μείνω στο gs2 … Άντε να δούμε τι θα δούμε … /:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.