Samsung Galaxy S 4, Γιατί δεν έχει ραδιόφωνο FM;

Προσωπικά δεν ακούω ραδιόφωνο στο κινητό μου και δεν με απασχολεί αν το μοντέλο που θα αγοράσω έχει ή όχι. Όμως αν κρίνω από σχόλια σας στα άρθρα για το Samsung Galaxy S 4, είστε αρκετοί όσοι έχετε δυσαρεστηθεί από αυτή την έλλειψη. Ο λόγος σύμφωνα με τη Samsung είναι επειδή οι συνήθειες αλλάζουν και οι χρήστες ακούνε περισσότερο μουσική από τα social networks και το YouTube. Συμφωνείτε με αυτή την εξήγηση;

Samsung Galaxy S 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S 4, Samsung Galaxy S 4, Γιατί δεν έχει ραδιόφωνο FM;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

101 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Aν ζούσαμε στο εξωτερικό με τις εταιρίες να μας δίνουν δωρεάν internet στο κινητό με το τσουβάλι και όχι 100mb/μήνα τότε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.Όμως ζω στην Ελλάδα και το θεωρώ βλακεία να πληρώνω internet για να ακούω ραδιόφωνο.Όταν λέω “ραδιόφωνο” εννοώ αθλητικές εκπομπές,ειδήσεις και ελληνοφρένεια.Όχι μουσική.Αυτή την έχω περασμένη στο κινητό μου.

SpyrouS

Φτηνες δικαιολογιες

Vasilis

Εννοείται πως ΔΕΝ θα έπρεπε ΚΑΝΕΝΑ ακριβό smartphone να εχει ράδιο! Απο την στιγμή που κάποιος παίρνει 400 euro και άνω ενα κινητο το παίρνει για να συνδέεται συνεχώς και με το Ίντερνετ, άρα θα εχει και ικανοποιητικό data plan, άρα θα ακούει όσους σταθμούς γουστάρει ανά την υφήλιο και σε καλύτερη ποιότητα μέσω apps ή ιντερνετικα. Οπότε ειναι ανούσια,περιττό να έχουν ράδιο-πομποδεκτη!

Γιώργος

Δεν νομίζω ότι συμφωνώ, υπάρχουν και στιγμές που θέλεις να ενημερωθείς για γεγονότα ή να μάθεις κάποια νέα σχετικά με το κοινωνικό, πολιτικό, αθλητικό γίγνεσθαι, δεν νομίζω ότι το ραδιόφωνο αυτό καθ’ αυτό θα είναι “βάρος” σε κινητά τέτοιου επιπέδου και τεχνογνωσίας.

dimitris

@Vasilis για ποιό λόγο οι κάτοχοι S4 να πρέπει να συνδεθούν στο internet και να πληρώνουν για κάτι που όλοι οι υπόλοιποι έχουν τσάμπα?

tetra

Δεν εχει σημασία. Εχω κράξει πολλές φορές την Apple γι΄αυτή την λογική. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Οι μεγάλες αγορές (ΗΠΑ/Αγγλία/Γερμανία/Ιαπωνία/Κορέα) δεν έχουν “ελευθερο” ράδιο και τα data plan τους είναι τέτοια που τους επιτρέπουν το online καθημερινά.

Ομως δεν είμαστε ολοι εκεί. Και OK εμένα δεν με απασχολεί γιατί δεν ακούω ράδιο. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που ακούνε. Μεγάλη πατάτα της Samsung.

NikitoGR

Βασιλη, μονο και μονο απο την απαντηση σου καταλαβαμε…. Καταρχας υπαρχει ικανοποιητικο data plan στην Ελλαδα ας πουμε? Whatever.

Δεν υπαρχει θεμα να βαλει και εναν δεκτη. Απλα νομιζουν οτι θα καταργησουν το ραδιοφωνο fm και ο κοσμος θα περασει στην αλλη διασταση. Δεν παει ετσι.

takis1994

@Vasilis

Γιατι ρε φιλε χωρο πιανει; Δεν σας καταλαβαινω πραγματικα..Εννοειται αυτο που λες για το dataplan αλλα επειδη ζεις στην Ελλαδα , που τα πακετα ειναι ακριβα και το GPRS ακομη υπαρχει (Hell yeaah!~ ) ειναι πολυ καλο να υπαρχει δεκτης…Οχι μονο για μουσικη (γιατι πολλες φορες ο μουσικος καταλογος που μπορει να εχει κανεις κατανταει μονοτονος ) αλλα και για ενημερωση on-the-go…

Ετσι οπως εγραφες πριν , ηταν λες και ο ραδιοφωνικος πομπος ειναι σαν τις κεραιες επικοινωνιας των κινητων τηλεφωνων το 2000… Ενα μικροο τσιπακι ειναι ..

Φιλικα..

andreas

Αυτο που οσοι εχουν ακριβα κινητα πρεπει να πληρωνουν ΚΑΙ για εφαρμογες ΚΑΙ για ιντερνετ και για ολα πρεπει να σταματησει γιατι ειναι βλακεια

andreas kor

Aυτα ειναι δικαιολογιες…Αυτο γιατι δεν ισχυε και για το s3 π.χ?? Ξαφνικα ισχυει μονο για το s4?? Οταν πληρωνεις 740 για ενα κινητο , η εταιρεια ειναι υποχρεωμενοι να τα εχει ολα μεσα …

vagsvr

“Εννοείται πως ΔΕΝ θα έπρεπε ΚΑΝΕΝΑ ακριβό smartphone να εχει ράδιο..”
ΕΛΕΟΣ..Ακριβως το αντιθετο!!! Το ραδιο δεν ειναι καμια τεχνολογια που τωρα αναπτυσσεται..
(Για την Ελλαδα μιλαω παντα εε…)

Εδω αλλοι με το S3 εχουν whats up και κανουν ακομη αναπαντητες, τι να λεμε.. (χαχα..)
Δεν μπορουν ολοι να εχουν giga για να σερφαρουν..

Αρα θα επρεπε τα περισσοτερα αξιολογα κινητα νε εχουν πομποδεκτη!
Φιλικα παντα, αλλα αυτη ειναι η αποψη μου..

left

Δε συμφωνω οχι.
Επρεπε να ειχε ραδιο.
Απλα βαδιζει στα βηματα της apple δυστηχως και η σαμμυ.

Johntsia84

Παιδιά κάπου διάβασα ότι θα έχει ραδιόφωνο σε μερικές χώρες και σε άλλες όχι είναι αλήθεια αυτό η φήμες και τελικά σε hardware κομμάτι δέκτης fm υπάρχει εάν ναι με μια εφαρμογή λύνετε το θέμα, παν τος εγώ προσκοπικά ακούω ράδιο και το θεωρό απαράδεκτο να μην έχει εδώ έχουν τα κινητά με 30ε και το s4 και κάθε τηλέφωνο να μην έχει που κοστίζουν παραπάνω από ένα μηνιάτικο.

Billys

Εδω που μενω εχω δεδομενα 1GB το μηνα σε γρηγορο 3G (HSDPA) με ενα προγραμματακι περιπου 12μισι ευρω το μηνα (με τσαμπα λεπτα μηνυματα κλπ κλπ κλπ) . Τα χαλαω ΟΛΑ καθε μηνα γιατι το 3G μου δεν κλεινει ποτε . Αλλα σπανια θα ακουσω ραδιο απο το ιντερνετ (μονο τους ελληνικους σταθμους για 2-3 εκπομπες , κι αν) και συνηθως ακουω FM ραδιο και μαλιστα μου αρεσει να “γραφω” κιολας πολλες φορες αυτα που ακουω (FM recorder) . Αλλωτε για τραγουδια που παιζουν πρωτη μεταδοση , αλλωτε για σετακια απο γνωστους DJs που παιζουν σε καποιους σταθμους εδω , αλλωτε μια απευθειας ομιλια ή συνεντευξη την οποια θελω να την ξανακουσω οταν παω σπιτι . Και οταν συνωνοματε Βασιλη δινω 400-500 ευρω για κινητο , δε σημαινει παντα οτι ειμαι μεγιστανας και μου τρεχουν απο τα πατζακια οπως ειναι η κλασικη νεοελληνικη νοοτροπια των χαραμοφαϊδων της χωρας , αλλα το ειχα αναγκη (για τη δουλεια μου καλη ωρα) , δουλεψα σκληρα και το πηρα ! Υπαρχει και αυτη η εκδοχη ! Κι εφοσον εδωσα τα τοσα χρηματα που με κοπο μαζεψα , θα ηθελα η συσκευη μου να εχει τα παντα μεσα ! ΚΑΙ ραδιοφωνο FM ! Οπως ειπε… Συνέχεια »

kostis

Κακως που δεν υπαρχει ραδιοφωνο. Απο την αλλη με 5 ευρω το μηνα μπορουμε να εχουμε 1GB data….μην τα κανετε τοσο τραγικα τα πραγματα….

andreas kor

Sorry για το διπλο ποστ…Να συμπληρωσω και θα συμφωνησω με τον φιλο πιο πανω, οτι αυτα περι εξοικονομησης χωρου κλπ ειναι φτηνες δικαιολογιες…Δλδ οι εφετζιδικες εφαρμογες που εχει βαλει μεσα η samsung πιανουν πιο λιγο χωρο απο το ραδιαφωνο??..Προσωπικα εγω πιο πολυ χρησιμοποιω το ραδιοφωνο , παρα να κοιταω το κινητο μου για να δω αν θα σβησει η οθονη η για να μην σβησει..Ελεος δλδ…(κατοχος S3)

asikis

Μεγαλο φαουλ η ελλειψη ραδιοφωνου. Εγω το χρησιμοποιω καθημερινα. Και προσωπικα το θεωρω ως απαραιτητο κριτηριο για αγορα συσκευης για αυτο και ποτε δεν κρατησα iphone παραπανω απο ενα μηνα). Και αυτα που λεει η Sammy ειναι παπα**** οτι εκανε ερευνες κτλ. Και ακομα και αν ειχα unlimited data παλι θα το θεωρουσα απαραιτητο. Δεν εχει παντου καλο σημα ωστε να εισαι σιγουρος οτ θα ακους ραδιοφωνο. Και επισης σε μια κατασταση εκτακτης αναγκης το ραδιοφωνο ειναι το χρησιμοτερο εργαλειο ενημερωσης.
Και μου κανει εντυ[ωση που δεν εχει ραδιοφωνο γιατι φοραει το ιδιο chipset με το HTC One και το One εχει κανονικα….Απο οτι ξερω το fm radio ειναι μερος του chipset και πλεον δεν απαιτειται ξεχωριστο chip…

ntinos

Οχι δεν συμφωνω. εννοειτε οτι το ραδιοφωνο χρειαζετε,εγω προσωπικα ειμαι ραδιοφωνιας των FM.

Επισεις αν γινει πολεμος το internet θα πεσει ενω στα FM σιγουρα καποιον θα ακουμε…χαχαχα.

30filla

το σ4 βγαίνει χωρίς ραδιο. τέλος. αν θέλεις τόσο το ράδιο πάρε άλλο τοπσμαρτ με ράδιο.
ελεύθερη αγορά γκάιζ! πληθώρα επιλογών! μην αναπτύσσετε συναισθηματισμούς με εταιρίες γιατί οδηγείστε σε υπο-τέλειες επιλογές.

george

Δε καταλαβα δηλαδη. Ακομα και στις αναπτυγμενες χωρες με τα κατπληκτικα data plan εχουν καταργηθει οι μεταδοσεις στα ερτζιανα? Οχι βεβαια. Αρα γιατι το καταργει η Σαμμυ? Μεγαλο fail. Μακαρι μεχρι τη κυκλοφορια να αλλαξει η κατασταση.

Alex

Ολα τα high end smartphones θα πρεπε να χουν FM… Οταν τα σκας αδρα στη Sammy και την καθε Sammy εξιπακουετε οτι θα πρεπει να σου παρεχει και το ελαχιστο… Επισης το να ακους ραδιοφωνο μεσω Internet εχετε σκεφτει ποση ενεργεια χρειαζεται;;; Να εχεις ανοιχτο το 3G (γτ επιβαλλεται να ειναι γυρισμενο σε 3G για να φορτωνει) για μιση, μια ωρα ισως και παραπανω;;; Νομιζω οτι την καλητερη κινηση την κανει η Nokia σ αυτο το θεμα με το update που ετοιμαζει…

dimz

Για αυτή τη τιμή, θέλω να μπορεί να μου φτιάχνει ακόμα και καφέ, πόσο μάλλον να έχει ραδιόφωνο και πομπό FM μικρής εμβέλειας.

Everything including the kitchen sink σαν να λέμε!

μιχαλης

ειναι απαραδεκτο να μην εχει ραδιοφωνο ενα κινητο 700 ευρω και πανω απο την στιγμη που ειναι ενα πολυ μικρο τσιπακη πλεον και δεν πιανει καθολου επιπλεον χωρο. Ομως αυτα τα κινητα προοριζονται για χωρες οπως αγγλια γαλια ιταλια ηπα και γενικως τις μεγαλες οικονομικα χωρες που εχουνε λεφτα για ενα unlimited data plan που δεν κοστιζει και τιποτα σχεδον σε αυτους και δεν προοριζονται τοσο για την ελλαδα αυφου ξερουν οτι θα πουλησουν ενα παρα πολυ μικρο ποσοστο απο ολες τις πωλησεις του

Γιώργος

Στο τρένο, στο λεωφορείο, στο τραμ τι κάνεις; Ακούς ράδιο.
Στην παραλία όταν λιώνεις κάτω από μια ομπρέλα, τι κάνεις; Ακούς ράδιο.
Λίγο πριν πας για ύπνο, τι κάνεις; Ακούς ράδιο.
Για να παρακολουθήσεις τα ματς που έχεις παίξει στο στοίχημα, τι κάνεις; Ακούς ράδιο.
Σε κανά ταξίδι με ΚΤΕΛ ή ΟΣΕ από τη μια πόλη στην άλλη, τι κάνεις; Ακούς ράδιο.
Και για να εξοικονομήσεις 10 σεντς από κάθε συσκευή, μου κόβεις μια τέτοια απόλαυση από τις λίγες δωρεάν που έχουν μείνει σε αυτή τη ζωή;
Σ’ ευχαριστώ ΤΣΙΠΟΣΑΜΣΟΥΝΓΚ, η απόφαση για το επόμενο κινητό μόλις ελήφθη!

Teo

Μια απ τα ίδια και από μένα.Ούτε κι εγώ ακούω ράδιο στο κινητό μου(άντε 1-2 φορες το μήνα) αλλα όταν ακουμπάς ένα τόσο μεγάλο ποσό για αγορά κινητού επιβάλλεται να έχει τα πάντα.Κι εγώ έχω 1,5giga internet αλλα δεν θα ήθελα να το καταναλώσω στο να ακούω ράδιο..!
είμαι της άποψης “ας το έχει και ας το χρησιμοποιώ μια φορά το χρόνο”

Maria V

NAI KAΛA!!!
Ωραια,
θα ακουμε ραδιο απο το ιντερΝετ και θα πληρωνουμε
θα τραβαμε φωτογραφιες με ψηφιακη
θα σερφαρουμε με λαπτοπ
ε,τοτε τι το θελουμε το smartphone?
OΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ SONY XPERIAZ H TO HTC ONE ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ,ΕΥΚΟΛΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ SAMSUNG.

princegr

Τι άλλο θα ακούσουμε από τη Samsung; Για γέλια είναι, επειδή ”δουλεύει” άλλους από δω και από κει θα δουλέψει και μας; Εκεί που της περνάνε να τα λέει αυτά ………!!!!!!!!!

αγγελος Μαγκ

Κριμα θα το αγοραζα . Ειναιμεγαλο λαθος και οι αντιδρασεις στα forum τηςsamsung ανα τον κοσμο ειναι χιλιαδες.Καντε τον κοπο να μπειτε και θα καταλαβετε.
Εχει εξηγησηειναι απλο. Αντι να αποφευγει τις βλακειες της apple,τις μιμειται. Η Σαμσουγκ ειχε τα παντα σε φτηνα τηλεφωνα και εγινε η πρωτη σε προτιμησεις εταιρεια. Τωρα με αυτα αρχιζει η κλονιζεται η εμπιστοσυνη πολλων και θα το δειτε.
Ηδη τα παραπονα που εφτασαν στη samsung απο ολο τον κοσμο για το πλαστικο,το ραδιοφωνο και την ακριβη τιμη,εκαναν την εταιρεια να καταλαβει το λαθος και να αναθεωρησει την αρχικη εκτιμηση για 100 εκατομμυρια πωλησεις και πιστευω ειναι θεμα χρονου σε λιγο καιρο να κυκλοφορησει βελτιωμενη εκδοση.

μιχαλης

συγνωμη μαρια δηλαδη να σερφαρεις και να τραβας φωτογραφιες δεν μπορεις να τα κανεισ με το s4 μονο με τα xperia z,htc one ;

ΝΙΚΟΣ Τ

Γιωργο 25.οχι μονο αυτο,οταν πηγαινεις στη δουλεια με τα ποδια,οταν αθλεισαι,οταν τρεχεις,οταν εισαι γηπεδο,οταν εχεις ποδηλατο η μηχανη αν και δεν ενδυκνειται και σε χιλιαδες αλλες περιπτωσεις,γιατι να το πληρωνεις και να τρως την ακτινοβολια?

Maria V

Μπορω να τα κανω ολα αυτα μαζι και οχι μονο μερικα. Ασε που τα κανω και μετο s2 και με το galaxy ace . Το θεμα ειναι οτι το smartphone δεν το παιρνεις μονο για τις επιπλεον επιδοσεις. Οταν θελησω δλδ να βαλω μουσικη την ωρα που τρεχω θα κανω benchmark για να ικανοποιηθω? Το κινητο το παιρνεις σαν εργαλειο κιαν ειναι ακριβο εργαλειο,απαιτεις σεβασμο.

manolis

Και εγω συμφωνω οτι ειναι απαραδεκτο να μην εχει ραδιοφωνο απο τι στιγμη που δε κοστιζει και σχεδον τιποτα στην samsung, αυτο που δυστυχως βλεπω ειναι οτι η samsung ενω εβγαζε κινητα που ηταν διαφορετικα απο τα i phone και ειχε μια διαφορετιη φιλοσοφια τωρα παει να γινει σαν την apple. Επισης καπου διαβασα οτι επειδη καταλαβε οτι το πλαστικο στα s4 ηταν λαθος σκεφτεται να αλλαξει υλικα κατασκευης και αυτο να το ξεκινησει απο το NOTE 3. δηαλση τςρα το πλαστικο δεν ειναι τοσο καλο οπως ελεγε? να δω τι θα λενε αυτοι που εδς μεσα ελεγαν οτι ειανι καλυτερα με πλαστικο

mikemilos

Den yparxei periptwsh 4g thlefwno na exei radio… opws den exei kai to s3 to 4g… yparxei thema me thn keraia.

ingegnere

Το κινητό (το λέει και το όνομά του) είναι εργαλείο για το κόσμο που μετακινείται , αλλιώς θα είχαμε σταθερά τηλ. με android , ios, wp κλπ. Τα ακριβά κινητά τα αγοράζουν όχι μόνο αυτοί που τους περισσεύουν αλλά και αυτοί που πραγματικά τα χρειάζονται ,όταν θέλουν να μεταφέρουν ένα μέρος του γραφείου τους μαζί τους. Μη μου πείτε οτι όλοι έχετε 3G καμπάνα σε όλη την επικράτεια. Απαράδεκτο λοιπόν να μην έχει FM , όπως και τα WP8 (τα ios δεν τα θεωρώ εργαλεία) . Προσωπικά βέβαια δεν μου έχει λείψει (lumia 920) γιατί πάντα έχω μαζί μου το BT MW600 με ενσωματωμένο ραδιάκι.

dimz

@mikemilos Το Xperia Z από την άλλη έχει και LTE και ράδιο…

Chaos

Ολες οι συσκευες εχουν τα αρνητικα τους η samsung δεν εχει ραδιοφωνο η htc εχει 4mp καμερα κτλπ. Ο καθενας τα ζυγιζει και αναλογα με τις αναγκες τους επιλεγει τι τον συμφαιρει καλυτερα.

Nasos K

Ήμουνα έτοιμος να πάρω το S4 μέχρι που είδα οτι δεν έχει ραδιόφωνο! Έτσι θα πάρω το S3 και αν στο επόμενο S δεν εχει ραδιόφωνο δεν με ξαναβλέπει για πελάτη της η Samsung.

PiXel

@Vasilis: δε μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου. Μ’ αυτή τη λογική και όλα τα ακριβά αυτοκίνητα δεν πρέπει να έχουν κινητήρες χαμηλής κατανάλωσης, γιατί κάποιος που τα αγοράζει έχει λεφτά, άρα μπορεί να ξοδεύει πολλά χρήματα σε βενζίνη…
Στα προς της Samsung τώρα, θεωρώ γελοιότατο να βάζει αισθητήρα θερμοκρασίας και πίεσης (λες και είναι απίστευτα σημαντικά), ακόμα και θύρα υπερύρθων (just in case το χρησιμοποιήσεις ως τηλεχειριστήριο στην τηλεόραση) και να μη βάζει έναν **** δέκτη ραδιοφώνου, που το κόστος του είναι ελάχιστο. Δεν αποφάσισαν οι χρήστες να ακούν ιντερνετικό ραδιόφωνο, οι εταιρίες τους *αναγκάζουν* με την απουσία δεκτών. Στο κάτω-κάτω, έχει τόση “αισθητήρες” σε δέκτες -αυτούς που ανέφερα επάνω- ακόμα και άχρηστος να ήταν ο FM receiver, μπορούσαν να τον βάλουν…

Giorgos

Λαθος απο τι samsung .πολυ μεγαλο λαθος

Makis Reptile

Πότε δεν χρησιμοποίησα ραδιόφωνο αλλά ούτε και Samsung κινητό 😛

Sakis

Ωραία εξήγηση έδωσε η samsung!
Επίσης να της θυμίσουμε ότι πλέον με τα skype, gtalk, viber κλπ μπορούμε να στείλουμε μηνύματα και να κάνουμε και κλήσεις.
Μήπως του χρόνου να σκεφτούν να καταργήσουν και τα sms και τις τηλεφωνικές κλήσεις;

Αντώνης

@mikemilos το HTC one έχει ράδιο και LTE.
Είσαι άκυρος… Όπως η Samsung… Must για μένα το ράδιο και περιμένω άλλα μοντέλα που θα το έχουν.

gabriel

καταρχήν internet free στην ελλάδα δεν παίζει πουθενά κ να το πλήρωσης είναι άστα να πάνε για μουσική online! ναι π.χ. για μένα είναι σημαντικό γιατί γενικά ακούω συνγεκρημένο αθλιθικό στατμο και δεν γουστάρω να κουβαλάω 10 πράγματα ξεχωριστά,mp3,κινητό και ράδιο!

Γιώργος

Δηλαδή εγώ και ο κάθε Γιώργος που έχει καρτοκινητό η σύνδεση χωρίς MBs και ακούμε φανατικά ραδιόφωνο μας απωθεί να το αγοράσουμε μόνο και μόνο γι αυτό το λόγο…

Vasilis_G

Επειδή οι εταιρίες κινητής μας βρίσκονται 100 χρόνια πίσω δεν φτα’ιει η κάθε εταιρία…ΠΑΝΤΟΥ ανα τον κόσμο(τον προηγμένο) οι εταιρίες προσφέρουν ως επι των πλείστων ΑΠΕΡΙΟΣΡΙΣΤΟ data plan με ένα πάγιο τον μήνα…
Η εξέλιξη πάει προς τα εκεί τώρα αν εμείς είμαστε ακόμη στο τρανζιστοράκι και μάς χρεώνουν 10ε τα 100 mb …άλλο θέμα…
έλεος σε τελική ανάλυση …

Notis

είμαι χρήστης iphone 5 και ανέκαθεν έκραζα για την έλλεψη ραδιοφώνου, τι να το κάνω μέσω internet απο τη στιγμή που το 3G δε το λες και τελειο, έχω 1,5 GB και φυσικά ΔΕΝ φτάνει για συστηματική καθημερινή χρήση!!!και επιπλέον σ στεγνώνει την μπαταρία λογώ χρήσης 3G….well…welcome to Apples world samy boyz!… :pPpP

Panos

Κανονικά έπρεπε να πουν πως αφού δεν το κάνει η Apple αποφασίσαμε να μην το κάνουμε κ εμείς! Μία ακόμα αντιγραφή…

Spyros

Χαχαχαχα.Τι να το κανω το ραδιο?Επρεπε να βαλουνε ψηφιακο δεκτη για να βλεπει και η συζυγος την Φατμαγκιουλ!Μα τι αλλο θα ζητησουμε απο τα smartphones?Να παιζει και βιννυλιο?

wolf

Μεγάλο fail που δεν έχει ράδιο κατά την γνωμη μου. Αν και σπάνια το χρησιμοποιώ ειμαι της άποψης ότι πρέπει να προσθέτουμε δυνατότητες στις συσκευές μας και οχι να αφαιρούμε…!

giorgio

Τραγικό, απλά. Είναι δυνατόν; εδώ του έχουν βάλει παπάδες μέσα, μέχρι και αισθητήρα για να μετρά την εξωτερική θερμοκρασία. Έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα το ράδιο στο S3 αλλά θέλω να ξέρω ότι υπάρχει. Fail, Samsung.

giorgio

Επίσης, θα διαφωνήσω με ότι μπορούμε να ακούμε web radio, αν και ακούω καθημερινά μέσω WiFi. Ακόμα κι αν είχα απεριόριστο πακέτο δεδομένων, η μπαταρία θα ήθελε φόρτιση κάθε πεντάωρο.

Demis

Εξαιρετικά μεγάλο φάουλ της εταιρίας!! Θα τρελαθούμε τελείως!! Προσωπικά στις πλείστες των περιπτώσεων,όπως προαναφέρθηκαν,ακούω ραδιόφωνο! Είναι αδιανόητο, όταν ο ανταγωνισμός στο αντίστοιχο εύρος τιμής προσφέρει τα πάντα, εσύ ν’αποφασίζεις τις εσκεμμένες ελλείψεις και καλά από “άποψη”. Ότι δικαιολογίες διάβασα, είναι πιο αίολες και από τα φύλλα του φθινοπώρου!!!! Διασκεδάζω και μόνο στη σκέψη διαφημίσεων ανταγωνιστικών προϊόντων του τύπου “…δεν έχει ούτε ραδιόφωνο” ή ακόμα χειρότερα ” το δικό μας έχει …μέχρι και ραδιόφωνο!!!” Εύγε!

A. NAXOS

Yπαρχει μεγαλυτερη αποδειξη μεταμελειας για το τραγικο λασθος,απο την ανακοινωση της ιδιας της samsung που προσπαθει απολογητικα να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα? Ηταν λαθος που παει να κανει τα λαθη του iphone. To καταλαβαν αργα πια.

Νιο

Ρε παιδια τι πομποδεκτη?? Εμενα το κινητο μου (sony) λεει συνδεστε τα ακουστικα για να ακουσετε ραδιοφωνο γιατι το καλωδιο τους λειτουργει σαν δεκτης.!! Δεν ειναι κατι σπουδαιο να το ενσωματωσουν στο κινητο….?!?

Lefteris

Καταρχην να πω οτι συμφωνω με την κυριαρχη αποψη, ναι θα επρεπε να εχει ραδιο, γιατι οπως ειπε και ο wolf πρεπει να προσθετουμε και οχι να αφαιρουμε!
Αλλα σε σχεση με τους ανταγωνιστες του στα χαρακτηριστικα μιλαω, οχι για design, εχει τα περισσοτερα απο αλλους ανταγωνιστες, δηλαδη το να λειπει η microsd σε ενα smartphone των 700 ειναι καλο; Οσο χωρο και να εχει… Το να εχει περσινο gorilla glass σε ενα smartphone που αγοραζεις φετος; Εμενα δε με ενοχλει προσωπικα το ραδιο, οπως εσας μπορει να μη σας ενοχλουν τα παραπανω. Διαλεξτε αυτο που γουσταρετε, εγω προσωπικα ευχομαι να παει καλα και η htc και η σαμμυ, ασχετα με το αν επιλεγω τη σαμμυ! Ο ανταγωνισμος πρεπει να υπαρχει!

wrangler10

Κάτι που δεν ανέφερε κανένας είναι ότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (φυσικά φενομενα,σεισμός κ.α.) οχι 3g δεν θα υπάρχει,όχι σήμα κινητού ούτε ρεύμα δεν θα υπάρχει (και τα έχουμε ζήσει).Ο μοναδικός τρόπος για πληροφόρηση και ενημέρωση και το μόνο πού θα παίζει είναι το…ραδιόφωνο.Και επειδή το κινητό το έχουμε πάντα μαζί μας να που θα μας παρέχει και αυτήν την ευκολία -χρησιμότητα.

t65

Απο κατι τετοια ευχομαι να σκασουν μυτη στην Ελληνικη αγορα καποια κινεζικα που με250 ε εχουν τα παντα και ριχνουν σε επιδοσεις καισε sgs4 k σε htc one και σε iphone5. Δυστυχως δεν ταχουμε ολοι να τα πεταμε και να λειπουν και βασικα πραγματα!

Αποστόλης Ρόδος

Ειναι απαράδεκτο να μην υπάρχει ραδιόφωνο στο S4 και δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Μέγα λάθος της Samsung. Τελικά αρχίζω να συμπαθω παλι το S3 μου… ΚΙΝΗΤΑΡΑ… Να ήταν και μαύρο 🙁 …
Xperia Z & HTC One θα σαρώσουν φέτος… Ηδη το Xperia Z έκανε sold out στο Public της Ρόδου μεσα σε λιγότερο απο εβδομάδα… στο τσάφ πρόλαβα το κάνω hands on 😛

angelos

Ρε παιδιά και γιατί να μην έχει. Φυσικά και πρέπει να έχει ραδιόφωνο και της Παναγιάς τα μάτια πάνω με τόσα που ζητάει για να το αποκτήσεις. Εγώ προσωπικά ακούω ράδιο από το κινητό μου. Σκεφτήτε και κάτι πιο απλό όπως το να βαρεθείς τα τραγούδια που έχεις μέσα και απλά ζητάς να ακούσεις κάτι νέο, κάτι άλλο.

andreas kor

@ Γιωργος Σχολιο 25
Εγραψες φιλε!!!! Συμφωνω 10000% μαζι σου!!!

gpower

Το πρωτο galaxy που παρουσιαστηκε στο Radio city music hall δεν εχει Radio!!

Μην ανχωνεστε παιδια το ειχαν και αλλα android αυτο το θεμα βγηκαν χωρις ραδιο και προσεθηκε σε update,μαλλον θα καταλαβει το λαθος της απο το κραξιμο του κοσμου και θα το διορθωσει.

Rostropol

Πριν λίγες μερες έλεγα σε εναν φίλο πως δεδομένου των αντιδρασεων(που και σήμερα βλέπω εδώ) θα υπάρχει μείωση πωλήσεων στο S4 λόγω της έλλειψης ραδιοφωνικού δέκτη και μάλλον δεν έχω τόσο άδικο…..προσωπικά το θεωρω βλακώδες να θέλουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Σε ότι αφορα το ράδιο και την συνύπαρξη με το LTE στα πιο πολλά δεν γίνεται όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις και μια από αυτές είναι και το Optimus G που είναι μια αξιόλογη συσκευη. Ειχα και το S3 και το S3LTE(χωρις ράδιο) και εκεί θα μείνω με την ανάμνηση τους,το S4 δεν θα το τιμήσω (όχι μόνο λόγω έλλειψης ραδιοφώνου) σε καμμία περίπτωση γιατί διατηρώ και επιφυλάξεις για την οθόνη και την ορατότητα στον ήλιο μεταξυ άλλων. Οσον αφορά την προτεινόμενη ως φυσική κατάσταση ενός dataplan 1-10 GB για να streamαρουμε online radio(πχ. tunein) επειδή το S4 δεν έχει δέκτη FM να υπενθυμήσω 1ον το προβληματικό 3G σε πολλές περιοχές πλην της Αθήνας(αλλά και σε προάστεια/περιοχές της Αττικής βέβαια) που δεν επιτρέπουν ιδανικά μια τέτοια καθημερινή λειτουργία, 2ον σε κάποια άλλα forums(ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε-τουλάχιστον άμεσα,οι υποψιασμένοι ξέρουν τι εννοώ) κάποια ζωντόβολα θεωρούν πχ. φυσιολογικό να έχουν ένα S3 και να το έχουν με φωτεινότητα 25 %,να… Συνέχεια »

spyros13

μεγαλη πατατα της samsung!χρησιμοποιω συνεχεια το ραδιο κυριως οταν παω βολτα για περπατημα!παντως την λυση μου την εδωσε ενα φιλος σε ενα αλλο forum!hands free που συνδεονται με το κινητο και εχουνε επανω ενσοματομενο δεχτη ραδιοφωνου!

kostas

Ποια είναι τα συγκεκριμένα hands-free?? Μπορείς να βοηθήσεις???

Α

Προσωπικά ακούω πολύ ραδιόφωνο κάθε μερα μέσω του κινητού μιας και κινούμαι στο εξωτερικό, αλλά πολλές φορές και μέσα στο σπίτι πχ. στο κρεβάτι πριν κοιμηθώ με χρονοδιακόπτη (για να μη μου τρώει μπαταρία).
Αυτό το κάνω με το ιντερνετ μιας και με 30/μήνα έχω πραγματικά ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ιντερνετ (ζω στο εξωτερικό). Ομως στην Ελλάδα, φυσικά και θα το θεωρούσα έλλειψη μεγάλη να μην έχει ραδιόφωνο.

asikis

Και μην ξεχναμε οτι ενω τα WP8 ηρθαν χωρις ραδιοφωνο (μή υποστηριξη απο το SW) πλεον ειναι θεμα 1-2 μηνων να δωθει ξανα το FM Radio απο την MSFT σε οσα WP8 διαθετουν το HW απο την αρχη (βλεπε 920 και 820).
Κριμα για το S4 να μην εχει κατι τοσο βασικο….σιγουρα θα χασει ενα κομματι πωλησεων….

Kostas K.

Βαλ το εσυ το ραδιόφωνο ρε Samsung και ας ακούμε εμείς μουσική απο τα social networks! Εσένα τι σε πειράζει δηλαδή? To chipset πάντως δεν φταίει και το LTE. oταν το Htc One με το ίδιο chipset έχει ραδιόφωνο.. Αλλού είναι το θέμα. Θα το πληρώσει πάντως αυτό η Samsung… Εγώ προσωπικά έχω Nexus και το χω πάρει απόφαση κανοντας τις υποχωρήσεις μου και να πω και την αλήθεια μπορω να ζησω και χωρις αυτο!.Αλλα αν θα εφευγα απο Nexus συσκευη και Pure android θα επελεγα σίγουρα κάτι που να μου δίνει αυτή την επιλογη

chris

Θα συμφωνησω με τους περισσοτερους,μεγαλο λαθος να μην εχει radio.
Eγω προσωπικα το πρωτο που κοιταω σ’ενα κινητο ειναι το radio και μετα την μπαταρια.
Δεν μπορει να μου βγαζεις το καρυφαιο smart στην αγορα κινητης,και να μην μου βαζεις την καλυτερη εφαρμογη.Το radio ειναι το μονο που δεν βαριεσαι ποτε.Τα τραγουδια που εχεις κατεβασει,καποια στιγμη θα τα βαρεθεις.

Μου φαινεται οτι η λεπτομερεια(και τη λεπτομερεια)κανει την διαφορα.
Το απλο ειναι και το ποιο δυσκολο.

sakis

Το ράδιο δεν πρέπει να λείπει από κανένα κινητό γιατί:
1. Δεν κοστίζει τίποτα ως hardware, υπάρχει και σε κινητά των 20 ευρώ.
2. Δεν κοστίζει να το ακούς.
3. Πιάνει παντού, όχι σαν το 3G
4. Καίει πολύ λιγότερη μπαταρία από το 3G.

Με λίγα λόγια είναι απαράδεκτο να λείπει ένα βασικότατο χαρακτηριστικό από συσκευή των 740 ευρώ. Μαλλον η Samsung τα έκανε πλακάκια με τους παροχείς όπως και η Apple για να καταναλώνονται data.

sosimple

Κάτι μαργαριτάρια που διαβαζεις εδώ μέσα.. Είναι ακριβό κινητο λέει και δε χρειάζεται ραδιόφωνο αφού εχεις (?) τα λεφτά για απεριόριστο data plan.. Εχεις δοκιμάσει ποτε να ακουσεις ραδιόφωνο πχ σε λεοφοριο μέσο νετ; Προφανώς όχι.. ΔΕΝ ακους. Διακόπτεται συνεχώς. Το ίδιο σε άπειρες αλλες περιπτώσεις. Επίσης ΔΕΝ βολευει όσο το πραγματικό ράδιο. Εγώ που κάνω τζοκινγκ 2 φορες την εβδομαδα χρησιμοποιώ πολύ ράδιο στο sgs2. Μέσω ίντερνετ ουτε σοβαρό ζαπινγκ δε μπορεί να κάνεις ακόμα και αν ξεχάσουμε όλα τα υπολοιπα. Αλλά ξέχασα.. Βαλανε υγρόμετρο που προφανώς θα χρησιμοποιήσουν περισσότεροι.. Αν και παρεπιπτοντως υπάρχει και αυτό μέσω ίντερνετ.. Επίσης ο ισχυρισμός, είναι ακριβό κινητό αρα εχεις λεφτά αρα ας βάλουμε λιγότερα, έχει πάρει διαζύγιο με τη λογική.. Με την ίδια λογική ας αφαιρέσουμε ακόμα και την κάμερα.. Τι να την κανεις ρε τσιφουτη την κάμερα σε κινητό των 750€? Αφού τέλεια δε θα δείχνει και προφανώς εχεις λεφτά, ε πάρε και μια κανονική κάμερα να την εχεις μαζί σου.. Η samsung πρεπει να χασει λίγο έδαφος γιατί όντως παει να γίνει apple.. Ας μη αγοράσουν πολλοί το 4 και να δεις αν το 4s θα έχει ή όχι ραδιόφωνο και που να τις βάλει τις ερευνες της η samsung..

Giorgos

Ένα λόγος και απο τους πιο συμαντικούς που δεν παιρνω iphone είνια ότι δεν έχει ράδιο (θέλω ράδιο σορρυ). Η μόνη επιλογή τώρα ελπίζω να είναι το Galaxy s 4 mini αν βγει, και έχει ράδιο θα είναι άψογο και στις 4,3 ιντες…

Teo

Το έγραψα και ποιο πάνω αλλά θα το ξανά γράψω..Είμαι φανατικός της εταιρίας αλλά κι εγώ πιστεύω ότι έκανε μεγάλο λάθος με το να μην βάλει ράδιο στο S4.Στην τελική ας έβαζε ένα Hands free με ενσωματωμένο ράδιο επάνω άμα δεν ήθελε να μπουκώσει τη συσκευή(εγώ προσωπικά θα χρειαστεί να ακούσω 1-2 φορές το χρόνο ράδιο από το κινητό μου αλλά θέλω να το έχει σαν επιλογή)

bikos

Για πείτε μου μια ποια εταιρεία μιλούσε για πρόβατα πέρυσι;
Ποια; ΧαχαχΧα
Ακου θα πληρώνεις για κάτι που έπρεπε να σου δίνει τσάμπα.

Λίγο οff topic αλλά η Cosmote με 8.90 το μήνα σου δίνει5giga
Να τα καταναλώσεις από το κινητό και το λαπτοπ σου, Αν είσαι φοιτητής.,
Μια πολύ καλή προσφορά.

Γιωργης

Μια με τον επεξεργαστή δύο ταχυτήτων, μια με την έλλειψη ραδιοφώνου το χει ξεφτιλίσει η Samsung…

Πέτρος

Προσωπικά έχω το SII και ο μόνος λόγος να άλλαζα το κινητό θα ήταν η πιο γρήγορη κάμερα για να πιάνω τα στιγμιότυπα των παιδιών μου… Πέρα από αυτό δεν ξέρω πόσοι πια παίζουν παιχνίδια τόσο απαιτητικά για να απαιτείται τόση επεξεργαστική δύναμη….
Όσον αφορά το ραδιόφωνο μεγάλοοοο λάθος… Αλλά πιθανόν ισχύει η στατιστική, και την Ελλάδα την έφαγε το τι συνηθίζεται στο εξωτερικό… Όπως όταν είχα πάει στο Λούβρο & Βρετανικό μουσείο και μου είπαν πως δεν έχουνε φυλλάδια στα Ελληνικά (είχαν στα κορεάτικα & άλλες γλώσσες) διότι δεν είμαστε (οι Έλληνες) πολλοί (τουρίστες… ) και ας έχουνε ως βασικά εκθέματα πολλά Ελληνικά αριστουργήματα …
Λάθος λοιπόν κα Samsung…
Σε αναμονή λοιπόν του S5 αφού μέχρι τότε θα έχουμε γίνει όλοι πάλι πλούσιοι….

Darth

@mikemilos έχουμε και λεμεεεεεεεεεε

galaxy s4 και htc one φοράνε το ίδιο chipset (Qualcomm APQ8064 SD600) και ίδιο radio chipset (wifi/bt klp)

και τα δύο έχουν fm radio μόνο που στο htc το έχουν ενεργό και στο galaxy όχι……..

η μοναδική διαφορά

και ότι το s3 lte δεν έχει είναι επειδή το radio chipset που φοράει δεν έχει δυνατότητα (όλο και όλο)

απλός απλός είπαν πολύ εδώ πέρα (και όχι μόνο) samsung πάει ολοταχώς να πάρει την θέση της apple απλός θα λέγετε samsung

akis83

Αρα με το ιδιο σκεπτικο θα πρεπει να αφαιρεθει κ το wifi απο τα νεα smartphones,αφου οι περισσοτεροι χρηστες εχουν ικανοποιητικο data plan. Τραγικο.Αρχιζω να σκεφτομαι οτι γινεται επιτηδες για να αποκτουμε περισσοτεροι data plans…Οπως επισης μου φαινεται παραλογο καποιες συσκευες να μην εχουν υποδοχη για micro sd κ να σε περιοριζουν τοσο πολυ… Τα smartphones δεν ειναι κινητα ,ειναι υπολογιστες τσεπης με δυνατοτητα κλησεων ,οποτε οπως σε καθε σοβαρο υπολογιστη ειναι αστειο να σε περιοριζουν στα 16 gb… οταν ενα σοβαρο παιχνιδι απαιτει 1,5 -2 gb χωρο.Παλι για τα cloud κ τις λοιπες αστειοτητες γινεται…

Johntsia84

Δηλαδή Darth τα παιδιά του xda θα μπορέσουνε να το ενεργοποιήσουνε και να το περάσουμε εμείς το app ραδιοφώνου με root.

sosimple

@Johntsia: Αυτο που γράφεις ειναι μια πιθανότητα, αλλά οχι σιγουρο. Θυμάμαι ιδια περίπτωση 2 κινητων με ιδιο τσιπσετ κλπ. Το ενα ειχε ράδιοφωνο. Στο αλλο δεν εμπαινε ουτε με root γιατι απλουστατα δεν ειχε χρησιμοποιησει ενα “ποδαρακι” απο το τσιπακι , το οποιο και ηταν υπευθυνο για το ραδιόφωνο. Όποτε αν δεν δεις να το κανουν στο xda, παει να πει οτι και εδω υπαρχει παρόμοια περίπτωση.

Darth

@Johntsia84 όπως είπαν δεν αρκεί μόνο drivers και app έπρεπε να έχουν κάνει και μια κόλληση πάνω στην μητρική (μιν φανταστείς 1ms θα επερνε στο μηχάνημα με κόστος 0,0000000000000001 cent (ανα 100 κινητά )
προφανώς η sammy appleποιιτε σιγά σιγά

ΓιώργοςΜ83

Πιστεύω πως ο δέκτης FM είναι σταθερή αξία διαχρονικά και μπορεί σε μία έκτακτη στιγμή να φανεί χρήσιμο και να ενημερωθείς όταν όλά τα οιπόλοιπα δίκτυα TV και Internet θα έχουν “πέσει”.

gt

Πιστευω πως πριν κανα 2 χρονια δεν θα περνα κιν χωρις ραδιο..τωρα δεν μπορω να πω πως με ενοχλει κ τοσο.Παρα ταυτα καλο θα ηταν αφου μπορουν να το βαλουν κακως δεν το εβαλαν…γιατι ενδεχομενως καποιες φορες να χρειαστει.

vasilis

700€ και να μην έχει και ράδιο το θεωρώ γελείο, άσε που η Samsung αρχίζει και γίνετε apple, μόνο που άργησε να το κάνει γιατί και τα πρόβατα της apple ξυπνάνε και ψάχνουν τρετραπήρυνα με sd κάρτα Bluetooth και αφαιρούμενη μπαταρία.

Linux

Μην πανικοβαλεστε…για οποιοδηποτε κινητο δεν εχει ραδιο αλλα εχει Bluetooth
(IPhone, Samsung galaxy s4, Nexus ktl
Η λύση ειναι ακουστικα με ενσωματομενο δεκτη ραδιοφωνου..όπως αυτο..
https://www.sonymobile.com/gr/products/accessories/mw600/

Bill

Το ραδιόφωνο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της μουσικής. Από αυτό ενημερώνομαι για ότι καινούριο υπάρχει. Και ναι όντως το ιντερνετικό ραδιόφωνο θα μπορούσε να αποτελεί μία λύση, ωστόσο αυτή κοστίζει έναντι της αντίστοιχης δωρεάν ενός απλού δέκτη. Τώρα λύσεις τύπου ακουστικών με ενσωματωμένο δέκτη ακούγονται φθηνές για ένα τηλέφωνο που αποτελεί ναυαρχίδα της εταιρείας και το οποίο κοστίζει τόσα πολλά περισσότερα από το φθηνότερο τηλέφωνο με ραδιοφωνικό δέκτη. Μείον στην S από εμένα σε αυτό.

Σπύρος

Εγώ είχα αποφασίσει να το παραγγείλω και μόλις έμαθα ότι δεν έχει ραδιόφωνο κόλλησα! Το θεωρώ ανέντιμο να είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω επί πλέον χρεώσεις για διαδίκτυο και στο κινητό μου!Δεν μου επιτρέπουν δηλαδή να ακούω live μουσική, αθλητικά, ειδήσεις κλπ από το απλό ραδιόφωνο, όπως μέχρι τώρα! Τελικά αν και δεν μου αρέσει σαν συσκευή το Sony Experia Z, εκεί καταλήγω αναγκαστικά!

m4rvel

Linux@ και γιατι θα πρεπει να εχω ανοιχτο το ***bluetooth για να ακουσω ραδιοφωνο?

antonis

Παιδια η Samsung δεν ειναι τυχαια εταιρεια. Το να μην εχει βαλει ραδιο στο s4 σιγουρα δεν ειναι αποτελεσμα επιπολαιοτητας. Μια εξηγηση μπορει να ειναι οτι θέλει ο χρηστης των προιοντων της γενικοτερα να εχει στο μυαλο του οτι θα πρεπει να ειναι οσον το δυνατον περισσοτερο συνδεδεμενος στο ιντερνετ προκειμενου να εκμεταλλευτει τις ΄΄ιντερνετικες΄΄ δυνατοτητες των συσκευων της.Μια αλλη μπορει να ειναι η συμφωνια με τους παροχους κινητης τηλεφωνιας που προωθουν τις συσκευες της προκειμενου να πασσαρουν στους καταναλωτες προγραμματα με ιντερνετ για περισσοτερο κερδος. Αλλωστε υποτιθεται οτι η samsung διαθετει τα προινοντα τις σε προηγμενες χωρες οπου το ιντερνετ ειναι πια αναποσπαστο κομματι τις καθημερινοτητας και σχετικα φτηνο ετσι ωστε να μπορουν σχεδον οι παντες να το εκμεταλλευονται…Δεν λεω καλω το τζαμπα των fm αλλα αν κρινω απ τις τιμες των προιοντων της samsung το τζαμπα δεν πρεπει να την απασχολει κ πολυ…::PP

Σπύρος

@ ” antonis
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013 στις 22:58″, δηλαδή φίλε θέλεις να μας πεις ότι η Samsung από δω και στο εξής δεν θα ξαναβάζει ραδιόφωνο στα νέα της κινητά, για τους λόγους που αναφέρεις??? ‘Η μήπως νομίζεις ότι όσες εταιρείες ” δεν είναι τυχαίες” δεν κάνουν λάθη??? Μέσα στο χρόνο κιόλας η επόμενη έκδοση του Galaxy S4 θα έχει και πάλι ραδιόφωνο FM.Τα παράπονα και οι αντιδράσεις από ΗΠΑ μεριά έχουν πέσει βροχή.Κυνηγοί, ψαράδες, σκαφάτοι, ορειβάτες, οδηπόροι αθλητές κλπ κλπ, δεν έχουν παντού και πάντα ιντερνέτ, και όταν έχουν αδειάζουν οι μπαταρίες πολύ πιο γρήγορα!

Κυριάκος

ωραία ας υποθέσουμε ότι το fm radio είναι περιττό Αφού δώσαμε 600+ Ευρώ για να πάρουμε ένα κινητό που το πήραμε απλά για να κάνει τα πάντα (αν ήταν θα παίρναμε iPhone για να κάνουμε και εμείς απλή φιγούρα) Γιατί θα Έχουμε data plan όπως λέει ένας ποιό πάνω και βέβαια έχουμε αλλά έχουμε και χωριά που δεν έχουν κάλυψη 3g Επίσης Έχουμε και μηχανάκια που μας αρέσει να ακούμε λίγο ράδιο τι γίνεται θα ψάχνω 3g και θα σταματάω για να ακούσω;;;;; εννοείται ότι το ράδιο είναι απαραίτητο και ας μην το χρησιμοποιουν όλοι. ας βγάλουμε και το Bluetooth άλλωστε Όλοι Έχουμε email για να στείλουμε φώτο( κλασσική απάντηση iPhone ) .

galaxy s3

Billys

Πριν λιγες μερες μου συνεβη ενα γεγονος που κανενας δεν το εχει αναφερει ως τωρα και ουτε κι εμενα μου πηγαινε ποτε το μυαλο . Ταξιδεψα σε μια αλλη χωρα ! Στη χωρα μου εχω data plan , αλλα στο εξωτερικο δεν μπορω να το χρησιμοποιησω ή θα πρεπει να πληρωσω πολλα παραπανω εξτρα χρηματα . Οποτε σε αυτη την περιπτωση τι γινεται κυρια Samsung ? Θα πρεπει να δωσω 100 ευρω για 5 μερες για να ακουω 2-3 ωρες ραδιοφωνο τη μερα στην ξενη χωρα οπου θα βρισκομαι ?

vagz

Αλλαξα απο Samsung ενω ειχα αγορασει το s3 και ιχα σκασει 700+ οταν ειχε πρωτοβγει

Το χρησιμοποιησα ελαχιστα η ποιοτητα κατασκευης ητανε χαλια κατι που με ξενερωσε απιστευτα( σε καμια πριπτωση δεν ιμε ουτε ημουν ποτε apple funboy δεν εχο αγορασει ποτε apple) και οι superamoled ινε παναθλιες σε μια χωρα σαν την ελλαδα γεματη ηλιοφανεια , απλα δε διαωαζονται outdoors
Βτς οταν αγοραζεις κατι premium πρπεει να feel σαν premium και οχι σαν 50 ευρο κινητο.

Anyway h samsung ginetai nea apple ο καθενας αγοραζει ενα και τα γεμιζουν με αχρηστα apps ενω αφαιρουν σημαντικα οπως το fm radio.

Θα παρο ενα xperia z με 450 ευρουδακια που το χουν και ελαχιστοι και εχει και καλυτερο ηχο απο τα earphones και μοιαζει με premium phone και οχι πλαστικοθρα κινεζικη

Ανδρεας

μαλλον ο κατασκευαστής δεν είναι λάτρης του ραδιοφωνου γιαυτο και εγω πηρα το προηγουμενο μοντελο πριν λιγεσ μερεσ 250 ευρο και εχει και ραδιοφωνο

Σπύρος

Κι εγώ τελικά πήρα με 300€ το Galaxy S4 mini που κυκλοφόρησε πρόσφατα.Είναι άψογο, και το μικρότερο μέγεθος του μου είναι πολύ πιο βολικό και στο χέρι και στις τσέπες.Και πολύ σημαντικό για μένα έχει και τέλειο FM ραδιόφωνο που δεν έχει το S4.

Chris

Ειναι αισχος. Ημουν ενα κλικ πριν το αγορασω, μεχρι που ειδα οτι λειπει το ραδιοφωνο και το ακυρωσα…
Υποψιν στη Βραζιλια εχει κυκλοφορισει κινητο το οποιο εχει πανω εκτος απο DTV (ψηφιακη τηλεοραση), εχει και αναλογικο δεκτη!!!
Ελπιζω η σαμσουνγκ να μην ακολουθησει αυτον τον αηδιαστικο δρομο της Απλ.

Μιχάλης

Το ακύρωσα κυριολεκτικά στο παρά 1 μόλις είδα ότι δεν έχει ραδιόφωνο. Μεγάλη απογοήτευση!!!

παρης

Μια ερωτηση, πλεον υπαρχει tv tuner για τα android, γνωριζει κανεις αν υπαρχει και fm radio tuner; η ακομα καλυτερα και τα δυο σε ενα; “tv/fm radio tuner” δεν μπορεσα να βρω κατι.

Gregory

Θα έπρεπε να έχει ράδιο δε παιδιά μην λέμε χαζομάρες τώρα είναι μια διαχρονική εξαιρετική εφαρμογή!

stratos

για ραδιο κατεβαζεις το e-radio που ομως θες ιντερνετ!
για tv υπαρχει το Elgato EyeTV Mobile

Μπάμπης Στεργίου

Προσωπικά, ακόμα και αν μου χάριζαν ένα κινητό με 1.000.000 ευρώ, αν δεν είχε ραδιόφωνο, δεν θα το κρατούσα καν στο χέρι μου.Και δεν είναι καθόλου υπερβολή αυτό που λέω. Δεν έχει σχέση με το πόσο ακούει κανείς ραδιόφωνο ή όχι , αλλά με τη διαχρονική , ιστορική και ποικιλόμορφα χρηστική αξία του ραδιοφώνου. Ας πάρουμε την ακραία περίπτωση που κάποιος εγκλωβίζεται κάπου (πχ σε μια σήραγγα ή μετά από έναν σεισμό) και θέλει να ακούσει μια είδηση ή μια οδηγία διάσωσης(μην το βλέπουμε ως ακραία περίπτωση, γιατί ακριβώς σε τέτοιες περιπτώσεις η τεχνολογία πρέπει να σώζει ζωές) . Ορισμένοι ραδιοφωνικοί σταθμοί μπορούν να ακουστούν παντού, άλλες όμως λειτουργίες του τηλεφώνου αποκλείονται με την πρώτη μαζική κρίση και χρήση.Θυμάμαι πολύ καλά ότι στο σεισμό του 99 όσοι συνάδελφοι από το Λύκειο που εργάζομαι προσπάθησαν να πάρουν τηλ από τη Χαλκίδα στην Αθήνα με τα κινητά για να μάθουν για τις οικογένειές τους,διαπίστωσαν με φρίκη ότι όλα τα δίκτυα κινητής είχαν πέσει.Φανταστείτε να μην υπήρχε το ραδιόφωνο για να ακούσουν ότι η πόλη δεν καταστράφηκε σε βιβλικό επίπεδο και ότι πρόκειται απλά για μια σοβαρή σεισμική δόνηση με περιορισμένες για την έκταση της πόλης ζημιές(δυστυχώς είχαμε και θανάτους). Να προσθέσω και… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.