Samsung Galaxy S 4 Zoom, Camera smartphone με 16 Megapixel [φήμες]

Η Nokia σύντομα θα ανακοινώσει το Lumia 928 με τεχνολογία Pure View, η Sony ακούγεται ότι αναπτύσσει smartphone με εναλλασόμενους φακούς, η HTC έχει δώσει βάση στην κάμερα Ultrapixel του One, η Samsung μαθαίνουμε σήμερα ότι θα παρουσιάσει το Σεπτέμβριο το Galaxy S 4 Zoom με κάμερα 16 Megapixel και οθόνη 4.3 ίντσες 960×540 pixels Super AMOLED.

Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να ξεκινήσει την αξιολόγηση των smartphones και ο Βάιος από το φωτογραφικό partner site www.pttl.gr!

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Μαΐου 2013 19:16

Σχόλια

  • ρε βλαχακη ποιο lumia 928 ουσιαστικα ενα 920 ειναι,με ζενον κι αμολεντ!:ρ

  • Κάτσε να δούμε. Ίσως έχει διαφορές στην κάμερα από το Lumia 920 μιας και στην έντυπη διαφήμιση αναγράφεται "Even in low light. Nokia exclusive PureView technology, with Optical Image Stabilization and high-end Carl Zeiss optics let you capture and share amazing blur-free photos and videos, even in low light conditions." https://mashable.com/2013/05/07/nokia-lumia-928/ Και την ίδια κάμερα να έχει, το Lumia 920 δεν είναι σήμερα ένα από τα καλύτερα camera phones;

    P.S. Σε παρακαλώ μίλα πιο χαλαρά. Παρεάκι κάνουμε εδώ, δεν πουλάμε μούρη μεταξύ μας.

  • ....Επιπλέον έχει αναφερθεί πως θα είναι ποιο λεπτό και ποιο ελαφρύ από το 920 άρα θα διαφέρει αρκετά από το 920 και πολύ πιθανό να είναι ανώτερο.

  • Χωρις ιχνος ειρωνειας , αλλα ειναι "ΠΙΟ" λεπτο και "ΠΙΟ" ελαφρυ . Το "ποιο" με "οι" ειναι ερωτηματικη αντωνυμια , ενω το "πιο" ειναι ποσοτικο επιρρημα . Ειναι ενα συνηθες λαθος το οποιο το βλεπω καθημερινα και ειπα να το διευκρινισω για να μαθαινουν οι φιλοι , ωστε να μην αλλοιωνεται και το νοημα οσων γραφουν .

    Συγγνωμη για το "εκτος θεματος"

  • Ναι ok! Όλοι κάνουμε λάθη. Πιο λεπτό και ποιο πολύ.
    Ένα σχόλιο είναι όλο κι όλο on-topic βρε Solon το δικό σου και βρήκες να κάνεις ορθογραφικό! :)

  • ναι αλλα το 928 δεν ειναι το αντιστοιχο με το 920 αλλα με αλλουμινιο μπλα μπλα? η γω τα μπερδευω? ετσι θυμαμαι να χες ενα θεμα παλια.....
    οποτε αλλαο το 928 αλλο το eos, που λογικα θα βγει στις 14/05? :-S

    • Σωστά, το 928 είναι (τουλάχιστον προς το παρόν) μόνο για Αμερική ενώ το EOS (ή EON) αναμένεται να παρουσιαστεί σε event στο Λονδίνο (14 Μαίου) άρα είναι άλλο μοντέλο για την ευρωπαϊκή αγορά. Όσο πλησιάζουν οι μέρες ανακοίνωσης των δύο μοντέλων, συμπληρώνεται και το παζλ με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

      Οι πρώτες πληροφορίες για αλουμινένιο σασί και πιο λεπτό από Lumia 920 είναι δύο μηνών. Το τι θα έχει τελικά το συγκεκριμένο μοντέλο το περιμένουμε όταν ανακοινωθεί. Αν παρακολουθείς το Techblog και άλλα sites και πατάς πάνω στα links που έχουμε στα άρθρα μας, όπως για παράδειγμα σε τούτο εδώ το άρθρο αν πατήσεις το link στο κείμενο μας για το "Lumia 928", θα συμπληρώσεις πιο εύκολα το παζλ.

      Αλλά εδώ μιλάμε για το Galaxy S4 Zoom, ή μήπως όχι τελικά;... Ας μιλήσουμε για το S4 Zoom παρακαλώ. :)

  • Αδιαφορη ειδηση πιστευω! Ας εβαζαν εξαρχης καλυτερη καμερα απο το να κατακερματιζουν την ιδια συσκευη και να μπερδευουν τον κοσμο! Το εκαναν ηδη μια φορα με τους διαφορετικους επεξεργαστες που πρωτα μας επρηξαν με τον οκτα και μετα εβγαιναν και ελεγαν οτι δεν εχει σημασια ποιον επεξεργαστη φοραει, παν να το επαναλαβουν και με την καμερα!
    Εκεινο που μπορει να βολεψει πολυ κοσμο ειναι η αναμενομενη dual sim εκδοση του!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.