Samsung Galaxy S Advance, Αναβάθμιση σε Android Jelly Bean μέσω KIES;

Από εχθές το βράδυ λαμβάνουμε email αλλά και διαβάζουμε σχόλια εδώ στο Techblog ότι ξεκίνησε η αναβάθμιση του Samsung Galaxy S Advance σε Android Jelly Bean. Η αναβάθμιση έχει ήδη διατεθεί σε κάποιες άλλες χώρες όπως η Ρωσία και φαίνεται ότι έφτασε και στη χώρα μας για αυτό το “παρεξηγημένο” μοντέλο.

Update: Μάλλον οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται.

Δοκιμάστε μέσω Samsung KIES (υπολογιστή) και ενημερώστε μας. Ακόμα δεν έχουμε διευκρινήσει αν τα μοντέλα που αναβαθμίστηκαν είναι ελληνικά.

Επεξεργάστηκε την 27 Μαρτίου 2013 14:02

Σχόλια

  • και το s2 ακομαααααααα περιμενουμε.. κατα τα αλλα απο σεμπτεβρη του 12 θα χα χαμε.. εχει χασει λιγο την μπαλα η σαμμυ γενικοτερα

  • Και εγω φιλε μου Αντωνη το ιδιο σκεφτομαι. Ολες οι αλλες ευρωπαικες χωρες την εχουν απο Ιανουαριο-Φεβρουαριο και εμεις κοντευουμε Απριλιο και ακομα τιποτα. Μπραβο samy δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι το update σε ολες τις χωρες να ειναι την ιδια ημερομηνια ειδικα για το s2 που την καταξιωσε;

  • Άλλες πληροφορίες δεν έδωσαν από που αγοράστηκε η συσκευή ή για ποιά αγορά προοριζόταν ?

  • Προς το παρων δεν βγαζει τιποτα για αναβαθμιση. Αγορασμενο απο public

  • Μάλλον το άρθρο βασίζεται σε σχόλιο ενός τύπου σε προηγούμενο άρθρο που ξαφνικά ανακάλυψε τη ρωσικη αναβάθμιση και βγήκε και έλεγε πως κυκλοφόρησε η jelly bean κλπ

    • Giannis, μάλλον έχουμε false alarm. Θα προχωρήσω σε ενημέρωση του άρθρου μας.

  • Εγω μπηκα παιδια χτες στο kies και μου λεει για αναβαθμηση firmware, αλλα μολις παει να κανει το upgrade αφου κανω και το σχετικο buckup σταματαει και μου βγαζει κατι στα κορεατικα. Δεν καταλαβαινω τι λεει.....παταω το οκ και δεν γινετε τιποτε επειτα....Μηπως δεν εχει ακομη upgrade στα ελληνικα? ....Παντως μεσω wifi δεν μου δινει αναβαθμηση ακομη. Εντω-μεταξυ λιγο που εψαξα σε αλλα forum την αναβαθμηση στην Ελλαδα την εχει pendding.

  • Οριστε εδω βρηκα ολες τις χωρες με τις ημερομηνιες των αναβαθμησεων...

    https://androidrays.com/1248/samsung-galaxy-s2-jellybean-update-status-for-all-countries/

    Αν μαθετε κατι νεοτερο ρε παιδια πειτε μου τι γινεται επιτελους με την αναβαθμηση μεσω kies και δεν μου προχωραει οπως περιγραφω και παραπανω.

  • Επιβεβαιώνω ότι πριν λίγο τσέκαρα για upgrade από Kies και δεν έχει τίποτα ακόμα. (Galaxy S 9070 Advance από Public Ελλάδα)

  • παιδιά τελικά υπάρχει κανα νέο για την αναβάθμιση του Samsung galaxy s advance ;

  • panagiotis όσον αφορά για την ημερομηνία από που το έμαθες;;η πηγή είναι έγκυρη;

  • Εγώ που έχω το Galaxy S II και μου έβγαλε το update σε Jelly Bean μέσω WiFi σημαίνει ότι δεν είναι ελληνικό(ΣΟΚ)???Το αγόρασα από ελληνικό κατάστημα(Mobile Hellas)!

  • Παιδιά, εμένα το KIES μου βγάζει μήνυμα ότι το GT-I9070 δεν υποστηρίζει τη λειτουργία όταν πατάω αναβάθμιση υλικού λογισμικού και προετοιμασία. Πώς γίνεται αυτό; Αγορασμένο από τα public.

  • Καλησπερα..να ρωτισω ποτε θα γινει η αναβαθμιση..υπαρχει κανενα νεοτερο??
    ημερομηνια??εχω το κινιτο εδω και 3 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...

  • Καλησπέρα σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται ότι θα γίνει από τις 26 Απριλίου και έπειτα...τώρα όσον αφορά την Ελλάδα πιστεύω ότι μέχρι το καλοκαίρι θα την έχουμε μέσω ΦΟΤΑ την αναβάθμιση.Το κινητό ακόμη και με 2.3.6 πάνω είναι όλα τα λεφτά.Μόνο μείον η απουσία ζουμ της κάμερας όπως έχει ειπωθεί και παραπάνω από άλλα παιδιά.

  • Αμάν ποια μέχρι να γίνει αυτή η αναβάθμιση έλεος δηλαδή με βλεπω να αγοράζω galaxy s3 mini που εχει τα ίδια χαρακτηριστικά και εχει και το s voice!!!!

  • Η αναβάθμηση σε jelly bean θα γίνει σίγουρα και επιβεβαιώθηκε από τη Samsung Mobile Greece. Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι το πότε!

    Η Samsung επίσης δήλωσε ότι μόλις λάβει νέα για την ημερομηνία θα μας ενημερώσει...

  • Παιδια το galaxy s duos ή το galaxy s advance θα μου προτεινατε?
    Γιατι αν ειναι να γινει ανημερωση αλλαζουν τα πραγματα...
    Ευχαριστώ

  • Καλησπερα σε ολους.Εγω χθες αναβαθμισα το κινητο μου σε jelly bean 4.1.2.Δουλευει κανονικα,ταχυτατα εχει κανει αποδεσμευσει περιπου 100MB ram και το ζουμ της καμερας δουλευει κανονικα.Προς μεγαλη μου εκπληξη οταν το συνδεσα με το Kies air εκανε αυτοματα update στην εκδοση του λογισμικου το οποιο και σημαινει πως ειναι η Official εκδοση για το Samsung Galaxy S Advance και ουσιαστικα δεν εκανα root το κινητο μου.Οποτε δεν χρειαζεται να περιμενω την samsung ποτε θα της κατεβει για να δωσει την αναβαθμιση στην Ελλαδα.

  • Η ενημερωση στο κινητο πως θα ρθει αν το παρω?Πανω στη γραμμ ηκαταστασης θα ρθει ή θα πρεπει να ειναι root για να γινει?Θα γινει σε ολα,γιατι εγω ειμαι ασχετος απο root κλπ...

  • Θαναση η ενημερωση οταν θα υπαρξει θα γινει ειτε απο Kies Air και συνδεση με υπολογιστη ειτε μεσω wifi.Δεν θα χρειαστει να κανεις root το κινητο σου.Θα γινει σε ολα τα κινητα.

  • Α μαλιστα ευχαριστώ,τωρα το κινητο αυτο το χει μονο στο public απο τι εχω δει στο site,ελπιζω να το χουν κ κει κ να κανει 200 ευρω οπως λεει στο site....

  • Στην αρχη που λεει samsung kies απο υπολογιστη δηλαδη το κανω install στο pc?(γιατι αν ναι το συνδεω αλλα δεν βγαζει κατι οπως στο x8 που λεγε pc companion).

    Παντως κατι που μου λεγε ενημερωση δεν βρηκε καμια,κ εγω απο public το πηρα σημερα αλλα δε βρηκα θηκη ;(

  • Καλησπερα,
    παιδια κανω εγκατασταση το kies air στο pc κ λεει οτι δεν μπορει να ολοκληρωθει γιατι υπαρχει μια αλλη εγκατασταση ενεργη,τι ειναι αυτο?:S....
    Οποιος ξερει ας πει για να δοκιμασω κ εγω αν γινεται update

  • Τα windows 7 δεν κανουν δυο προγραμματα εγκατασταση ταυτοχρονα. Πρεπει να τελειωσει το ενα και μετα να κανεις το αλλο. Προφανως κατι γινοταν εγκατασταση την ωρα που δοκιμασες να κανεις το KIES. Ισως κανενα update απο αυτα τα κρυφα εκει κατω στο ρολοι. Δοκιμασε παλι και κανονικα πρεπει να γινει...

    Εγω που εχω το KIES μπορω να σου πω οτι ακομα δεν βλεπουμε αναβαθμιση. Και περιμενουμε, και περιμενουμε... και ...

  • καλησπερα παιδια εχουμε κανενα νεο με την αναβαθμιση του κινητου??????η τζαμπα το πηρα :/

  • Καλησπερα σε ολους, το πηρα πριν λιγο καιρο και εγω το galaxy s advance βλεπωντας τις δυνατοτητες του σε σχεση με την τιμη του,αν και το εχω φορτωσει κανονικοτατα ειναι αψογο στην λειτουργια του,και θα ηθελα και εγω με τη σειρα μου να μαθω τι γινεται με την αναβαθμιση σε 4.1 . καποιος να δωσει τα φωτα του? μπορω απο καποιο site να παρακολουθησω τι γινεται σχετικα με την αναβαθμιση? ευχαριστω εκ των προτερων.....

  • +1 στον Θανο. Το κινητο δεν νιωθει απο τιποτα και νομιζω ειναι best buy με αυτη την τιμη και αυτα τα χαρακτηριστικα.
    Σε αντιθεση με τον φιλο παραπανω, εγω δεν εχω καποια αναβαθμιση απο το ΚΙΕS. Δε ξερω τι γινεται.
    Επισης περιμενω εδω και καιρο απαντηση απο την Samsung Hellas αλλα μαλλον περιμενω αδικα.
    Θωμα τετοιο κινητο, σε τετοια τιμη και με την αναβαθμιση αργα ή γρηγορα τζαμπα δεν το πηρες σιγουρα!

  • Η αναβάθμιση εγινε σε συνδεση με καλωδιο στο kies!
    Καποια αναφορα που ειχε γινει ειναι + να εχεις rootαρη το κινητο αλλα δν νομιζω να μετραει αυτο!
    Παντως για μενα ηρθε κανονικα με το kies! 4.1.2 I9070XXLQE

  • Και εγω για συνδεση στο ΚΙΕS μιλαω με USB. Αλλα... τιποτα. Χωρις root,αγορασμενο απο public (βαριεμαι να δω σειριακο αριθμο τωρα :P) και δεν εχει ερθει ακομα. Απο οσο ξερουμε δεν ερχεται σε ολες τις συσκευες ταυτοχρονα.
    Εκ πρωτης οψεος; Δωσε μας κανενα χαρακτηριστικο γιατι θα σκασουμε τοσο καιρο που περιμενουμε! Το βασικοτερο, "κυλαει" χαλαρα και ομαλα οπως με το gingerbread το κινητο;

  • Ερχεται η ram στα 625 οχι 756 οπως σε αλλες πχ ρωσια που ειχα περασει πριν καιρο!
    Πολυ σταθερη η λειτουργια του με ολα τα καλα του jb! Ποσοστο μπαταριας κ καλη εξοικονομηση μπαταρια!!! Μικρη αλλαγη αλλα ειναι ενα+!!!
    Περισσοτερες εφαρμογες... Μεχρι στιγμης αψογη!!!
    Κ γω απο public το εχω!!! Δοκιμαστε να κανετε root το κινητο!!! Μπορει να γινει η αναβαθμιση!!!
    Κ σαν root εχει πολλα συν!!!
    Δν ξερω τι αλλα να δωσω αλλα για μενα αυτη την εκδοση θα επρεπε να τρεχει το advance!!! Του ταιριαζει!!!

  • γιατί θέλετε να κάνετε root?αν το κάνετε για την αναβάθμιση δεν έχει καμία απολύτως σχέση.αν δεν μπορείτε να περιμένετε περάστε μια official 4.1.2 μιας άλλης χώρας που κυκλοφόρησε

  • Σαν root εχεις περισσοτερα +!!! Εγω εχω περασει 4.1.2 μεσω kies απο χθες!!! Σαν root παιζει να γινετε η αναβαθμιση!!! Οπως ειχα δει πριν καιρο για αλλ

  • Καλημέρα! Παίδες, μόλις έκανα την αναβάθμιση ακολουθώντας τα βήματα από εδώ: https://techotv.com/flash-samsung-galaxy-s-advance-with-official-jelly-bean-firmware/ και είναι όλα κομπλέ!! Αυτό που μου μένει είναι να κάνω το root τώρα, αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται. Ξέρει κανείς να μου πει τι θα μου προσφέρει αν το κάνω? Ευχαριστώ!

  • Νομιζω δεν υπαρχει λογικη να παρουν πρωτα αναβαθμιση τα root! Ισα ισα αν υπηρχε τροπος η Samsung να το γνωριζει, με τη λογικη θα εδινε πρωτα στους "τιμιους" χρηστες που κρατανε το κινητο εργοστασιακο! Διαβασα σε πολλες μεριες οτι δεν εχει σχεση το root με την αναβαθμιση.

    Επισης, ναι μεν το root δινει καποια +, αλλα μη ξεχναμε και τα αρνητικα και το ενδεχομενο κατι να παει στραβα.

    Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι δεν ερχεται το update μαζι για ολα τα sn συσκευων, κατι που ξερω καλα απο παλαιοτερη μου συσκευη. Επομενως η αρχη εγινε και ειναι θεμα ημερων να φτασει σε ολους, root και μη!

  • Καλησπερα και παλι. Περικλη εσυ που το εκανες update με official version jelly bean 4.1.2 ειναι στα ελληνικα? γιατι αποσο βλεπω δεν υπαρχει η εκδοση για μας ακομα επισημα...

  • Απο οποια χωρα κ να βαλεις εχει ολες τις γλωσσες!!!
    Αλλα περιμενε φιλε μου ειναι θεμα ωρων ή ημερων να την παρεις απο kies την ελληνικη!!!
    Οπως ειπα κ πιο πανω εγω τη εχω περασει εδω κ δυο μερες μεσω kies!!!

  • οκ θα περιμενω μερικες μερες και βλεπουμε. καποιος ειπε για αποδεσμευση 100mb ram ισχυει?γιατι συνολικη ram η δικη μου συσκευη λεει 535 mb και οχι 768 που λεει ο κατασκευαστης...χρειαζεται να κανω κατι? η να σβησω-εγκαταστησω τιποτα?

  • 768 ειχα οταν περασα τις ρωσιας!!! Την εκδοση που πηρα πριν 2 μερες μεσω kies εχω 625...!

  • Καλημέρα κ χρόνια πολλά!

    Από προχτές που έβαλα την αναβάθμιση έχω πρόβλημα με το GPS. Εψαξα στο δίκτυο, έβαλα τελικά μια εφαρμογή, το GPS Status, με το οποίο μέσω δικτύου παίρνω βοήθεια για το GPS. Tο GPS μετα λειτουργεί, αλλά σε μερικές ώρες ξαναχάνει τις ρυθμίσεις...

    Έχει κανείς καμία ιδέα?

    Ευχαριστώ

  • Παιδιά-advance αγορασμένο από Public και καμία αναβάθμιση μέσω Kies..αναμένουμεε

  • παιδια καλημερα χρονια πολλα..ειχα εγκαταστησει την εκδοση jelly bean 4.1 αλλα υπηρχε προβλημα με το youtube..δεν επαιζε τα video και οταν μερικες φορες επαιζαν κολλουσαν υπερβολικα...υπαρχει κατι που να το διορθωνει αυτο?καλημερες σε ολους

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.