Samsung Galaxy S II είναι τεράστιο!

Τεράστιο σε τεχνικά χαρακτηριστικά με διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1GHz και οθόνη Super AMOLED plus 4,3 ιντσών, τεράστιο σε “αντιγραφή” είναι φτυστό το iPhone 4 (ας μην ξεχνάμε ότι και το πρώτο Galaxy S ήταν και το πρώτο Android με μενού a la iPhone), τεράστιο όμως και στο χέρι, εντυπωσιακό θα έλεγα με οθόνη 4.3 ιντσών. Δείτε φωτογραφίες του Samsung Galaxy S II.

update: Επίσημες φωτογραφίες και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S II.


update με βίντεο. Thanks to “Nightmare”

update: Παιδιά τα σχόλιά σας έχουν ξεφύγει και ίσως να φταίω και εγώ! Το κινητό το θεωρώ “τεράστιο” σε όλα του, όχι ότι είναι γκουμούτσα ή κάτι τέτοιο. Το επισημαίνω γιατι βλέπω ότι οι περισσότεροι έχετε επικεντρωθεί στο μέγεθος. Το κινητό είναι μεγάλο, 4.3 ίντσες είναι αρκετές αλλά μέχρι να ανακοινωθούν τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά (και διαστάσεις, βάρος), δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι “θηρίο” ή μεγαλύτερο π.χ. από το Desire HD (επίσης με 4.3″ οθόνη).

, Samsung Galaxy S II είναι τεράστιο!
, Samsung Galaxy S II είναι τεράστιο!

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spiros

πουλησα το hd για το μεγεθος ελπιζω να εχουν φροντισει για την κατανομη του βαρους και να ειναι λεπτο

jek

Εστι όπως φαίνεται στις φότο μοιάζει με tablet.Ή μήπως είναι ??? :p

Giannis

Ξέρουμε πότε κυκλοφορεί?

kostas

φαίνεται πιο μεγαλο απο HTC HD2 οι φωτο απο που ειναι δεν υπαρχει πηγη πες μας οτι βρεθηκες και στην Βαρκελώνη τελικα 🙂

MariaM

Οθόνη 4,3” ;;;
Είναι αισθητά μεγαλύτερο από το Desire HD ή με ξεγελούν οι φωτογραφίες;

KFC

Πως μοιάζει με το iphone 4 ? Θα τρελαθούμε ? Αυτό ειναι παντόφλα και δεν ειναι ωραίο.

stelios gr

τελικα ειναι διπυρηνο η οχι? ελπιζω να μην ειναι μεγαλυτερο απο το desireHd γιατι τοτε ειλικρινα θα παραειναι μεγαλο (για κινητο….γιατι για tablet μια χαρα θα ναι 🙂 )

Paschalis

Σε λίγο δε θα ξεχωρίζουμε τα tablets από τα κινητά..
4.3″ είναι κατά τη γνώμη μου υπερβολικές.

Nektarios

Κωστα ποτε θα ελθει Ελλαδα,ξερεις κατι ??
Μεσα στο Samfirmware αναφερει δυο εκδοσεις ,ενα με 4.3 και ενα με 4.5 με μεγαλυτερα χαρακτηριστικα ??
Θα το γνωρισουμε τελικα αυτο η οχι ??
Αλλα ειναι παρα πολυ κτηνος και το γουσταρω παρα πολυ και το περιμενω να παρουσαιστη πως πως

Someone

Δεν μπορούμε να πούμε οτι είναι τεράστιο για 0,3″, σε εκατοστά είναι 2,54*0,3=0,762cm μεγαλύτερη διαγώνιο.
Ίσος να φενετε μεγάλο στα μικρά χερια των κοριτσιών παραπάνω.
Το ιδανικό μέγεθος για να μην φαίνεται μεγάλο είναι οι 3,5″ του iphone4(δεν είναι τυχαίο που δεν βάλανε μεγαλύτερη) εν αναμονή το iphone 5.

Τσαμπίνο

ααααχ ερωτευτηκα…..

Gabriel Pal

Ο φακός της φωτογραφικής μηχανής το κάνει να φαίνεται τόσο μεγάλο.

KostasEg

Σίγουρα είναι πιο μεγάλο απο το HD. Ενω έχουν την ίδια οθόνη, έχει τεράστια κενά πάνω και κάτω. Α και μάλλον ακολουθεί τις γραμμες του iPhone 4.
Όπως το παει το galaxy S3 θα μοιάζει με το i5 και ουτω καθ εξής.

an0nymouS

για σερφάρισμα στον ιντερνετ ειναι ότι πρέπει η οθόνη του πάντως.. είναι λίγο θηρίο στο μέγεθος οκ.. αλλα θηρίο και στο hardware.

giorgos

Η κάμερα το δείχνει τόσο μεγάλο. αν παρατηρίσετε τα χέρια των κοριτσιών είναι λίγο παραμορφωμένα… Νομίζω πως επίτηδες το κάνανε να είναι τόσο μεγάλο…

Nektarios

cVlachakis Κωστα η αν σε λενε καπως αλλιως ,δεν μου απαντησες ??
Το Galaxy s2 ποτε θα ερθει Ελλαδα ??
Τελικα με την 4.5΄ οθονη θα ερθει Ελλαδα ??

kostas

παντως οντως ειδικα το πανω κενό απο την οθωνη ως το ακουστικο ειναι μεγαλο…

μου φαινεται μεχρι στιγμης αν και παλαιο το HTC HD2 ειναι το πιο μικρο 4.3 αφου ειναι σχεδον ισο με το glaxy s με την 4αρα

Nektarios

Μπραβο φιλε μας Κωστα !Πολυ καλο το Techblog για την αμεση ενημερωση μας !Χαρη σε εσενα ξερουμε τι γινετε εκει εξω

Θοδωρής

Samsung’s Galaxy S2, the successor to the popular Galaxy S is now official -and it has a 4.3″ Super AMOLED plus display, 1Ghz dual-core processor, NFC, Bluetooth 3 and HSPA+.
According to reports, the display offers [b]800×480 (WVGA) resolution[/b] – the same as the Galaxy’S Super-AMOLED which is smaller at 4″. This is rather strange…

πηγη: https://www.oled-info.com/samsung-galaxy-s2-and-tab-2-specs-and-new-4-3d-display

Ευχαριστω samsung που δε θα με κανεις να ξοδευτω παλι!
Port στο galaxy s και ειμαστε κομπλε!

SpirosK

HDMI θύρα δεν έχει???

Tasos

Samsung I9100 Galaxy S II Σχεδιασμός Γενική 2G GSM δίκτυο 850 / 900 / 1800 / 1900 3G HSDPA 900 / 1900 / 2100 Ανακοινώθηκε το 2011, Φεβρουάριος Κατάσταση Σύντομα κοντά σας. Exp. απελευθέρωση το 2011, Q1 Διαστάσεις 8,49 χιλιοστά πάχος Βάρος 116 γρ Τύπος οθόνης Super Plus AMOLED capacitive touchscreen, 16M χρώματα Μέγεθος 480 x 800 pixels, 4.3 ίντσες – Gorilla γυαλί οθόνη – TouchWiz UI v4.0 – Μέθοδο εισαγωγής Multi-touch – Αισθητήρας επιταχυνσιόμετρο για UI αυτόματη περιστροφή – Ελέγχου αφής – Αισθητήρας απόστασης για auto turn-off – Εισαγωγή κειμένου Swype Ήχος ειδοποίησης τύπους δόνησης? MP3, WAV ήχοι κλήσης Μεγάφωνο Ναι Βύσμα 3,5 χιλιοστά Ναι Τηλεφωνικός κατάλογος Σχεδόν απεριόριστες εισόδους και τομείς, Photocall Πρόσκληση αρχεία Σχεδόν απεριόριστη Εσωτερική αποθήκευση 16 GB, μνήμη RAM 1 GB Υποδοχή κάρτας microSD μέχρι 32GB Δεδομένα GPRS Ναι EDGE Ναι 3G HSDPA, 24,4 Mbps? HSUPA, 5,76 Mbps WLAN Wi-Fi 802.11 a / b / g / n? DLNA Bluetooth Ναι, v3.0 + HS Υπέρυθρες αριθ USB Ναι, v2.0 microUSB Κάμερα Πρωτοβάθμια 8 MP, 3264×2448 pixels, autofocus, φλας LED Χαρακτηριστικά Geo-tagging, εστίαση αφής, του προσώπου και ανίχνευση χαμόγελου, σταθεροποίηση εικόνας Βίντεο Ναι, 1080p Δευτεροβάθμια Ναι, 2 MP Χαρακτηριστικά λειτουργικό σύστημα Android OS, v2.3 (Ψωμί) CPU… Συνέχεια »

nio

Epic fail το κοβω το κινητο..800 x 480 αναλυση?πλακα μας κανουν?τοση αναλυση εχει και το omnia 2 μου..το οποιο ειναι και στυλατο και κομψοτατο με τις ιδανικες 3.7 ιντσες για smartphone.

πολυ μεγαλο λοιπον το νεο iphone…..δεν πειραζει..ειναι το πρωτο iphone με android..lol :p

SpirosK

σε φωτογραφίες που το είδα δεν είδα να έχει HDMI , arm cortex a9 ο επεργαστής δεν είχαν υποσχεθεί??

Tasos

Samsung Galaxy S2 leaked specs include 4.5-inch screen, 1.2GHz core Έτσι, ένα νέο Galaxy S πρόκειται να ντεμπούτο στο Mobile World Congress αργότερα αυτό το μήνα, ότι πολύ γνωρίζουμε. Εκτός αυτού, υπάρχει απλά δεν είναι πολύ επιβεβαίωσε τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με το ακουστικό. Ωστόσο, οι λαοί πάνω σε Samfirmware.com ισχυρίζονται ότι έχουν τα προϊόντα στο S2 Galaxy, και θα μοιράζονταν την εν λόγω πληροφορίες σήμερα. Οι ισχυρισμοί ιστοσελίδα ότι, σύμφωνα με τους “μυημένους”, Samsung εξετάζει αυτή τη στιγμή δύο διαφορετικά μοντέλα S2 Galaxy: ένα με 4,3-ιντσών οθόνη και ένα που είναι 4,5 ίντσες σε μέγεθος (και τα δύο είναι σύμφωνα με πληροφορίες Super AMOLED Plus). Άλλα φέρεται χυθεί specs περιλαμβάνουν είτε ένα επεξεργαστή 1GHz ή 1.2GHz dual-core επεξεργαστή Orion, 8 megapixel με φλας LED, 1,3 megapixel FFC, NFC, Bluetooth 3.0 και Ψωμί. Πολλές από αυτές φημολογείται χαρακτηριστικά, όπως το dual-core Orion και 8MP φωτογραφική μηχανή, έχουν επιπλέουν γύρω εδώ και αρκετό καιρό, και θα μπορούσα να δω πολλά από αυτά να καταστεί η περικοπή. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η S2 Galaxy θα είναι το νέο hotness Sammy της high-end, το Android 2.3 φαίνεται όπως μια αρκετά ασφαλές στοίχημα, ακόμα και αν μπορεί να καταλήξουν εξαγριώνει αρχική Galaxy ιδιοκτήτες S που… Συνέχεια »

Tasos

Έχουμε φτάσει πολύ γρήγορα στο σημείο που οι εταιρίες μας έλεγαν, στο οτι δηλαδή πολύ γρήγορα τα κινητά που θα έχουμε μέσα στην τσέπη του παντελονιού μας θα χρησιμοποιούν διπύρηνους επεξεργαστές και πλέον ίσως και να μην μιλάμε πλέον για κινητά τηλέφωνα αλλα για υπολογιστές τσέπης που απλά μέσα σε όλα, μπορούν να κάνουν και τηλεφωνικές κλήσεις. Η Samsung στο Mobile World Congress 2011 που θα γίνει τον άλλο μήνα θα αποκαλύψει σε όλους το νέο Samsung Galaxy S2 το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι εξοπλισμένο με κάμερα 8 megapixel η οποία θα μπορεί να καταγράψει εύκολα βίντεο σε ανάλυση 1080p Full HD, θα έχει οθόνη 4.3″ ίντσες με ανάλυση 800 x 480 Super AMOLED Plus Touchscreen και μέσα στα σωθικά του θα χτυπάει δυνατά η καρδιά του διπλοπύρηνου ARM Cortex A9 επεξεργαστή με κωδική ονομασία Orion. Όλα θα βοηθούν ωστε o χρήστης να μείνει 100% ευχαριστημένος απο την Android 2.3 Gingerbread εμπειρία.

https://dailyfix.gr/samsung-galaxy-s2-comes-with-8mp-camera-dual-core-orion-cpu/

PascaL 309 Hawk (Γιώργος)

Να και ένα άλλο βίντεο με το Galaxy S2…

https://www.youtube.com/watch?v=SaHSIpYNnlQ&feature=player_embedded

Nektarios

Το βιντεο που ανερτησες PascaL 309 Hawk (Γιώργος) ειναι πολυ σουπερ !!Εχω ετοιμα τα φραγκα και αυτο αργει !!Μακαρι να ερθει στην Ελλαδα με τη 4.5′ οθονη !!
Πολυ κουφο ομως το 4.23” και οχι 4.3” .
Μικρη η διαφορα αλλα η Samsung μαλλον δεν θελει να μην μοιαζει σε κανεναν και τα εικονιδια εχουν πολυ κουλ σχεδιασμο ..
Ασε που εχω την εντυπωση οτι θα τροφοδοτησει παλι την Apple με τον A9

Michalis_Mclaren

Πάντως το σκρολαρισμα στις εφαρμογές γίνεται δεξιά-αριστερά και όχι πάνω-κάτω όπως στο nexus s με το αντίστοιχο 2.3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Σύντομα διαθέσιμο και στη σειρά Galaxy S22 της Samsung;

Σύντομα το Galaxy AI θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες συσκευές της Samsung, με την εταιρεία να μοιράζεται πληροφορίες για την κυκλοφορία.