Samsung Galaxy S II, Έχει πουλήσει 3 εκατομμύρια τεμάχια

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι το Samsung Galaxy S II ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια τεμάχια σε πωλήσεις παγκοσμίως. Ο σημαντικός αυτός αριθμός πωλήσεων αποτελεί ορόσημο στην ιστορία των smartphones της εταιρείας. To Galaxy S II έρχεται με διπύρηνο επεξεργαστή 1.2 GHz και οθόνη Super AMOLED Plus.

, Samsung Galaxy S II, Έχει πουλήσει 3 εκατομμύρια τεμάχια

Samsung Galaxy S II
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3
Επεξεργαστής: 1.2 GHz Dual Core, Exynos
Μνήμη RAM: 1GB
Οθόνη: 4.3 ίντσες, 800×480 pixels, Super AMOLED Plus
Κάμερα: 8 Megapixel, auto focus, LED flash, Full HD video 1920×1080
2η κάμερα 2 Megapixel για βίντεοκλήσεις
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, Wi-Fi direct, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1650 mAh
Διαστάσεις: 125.3×66.1×8.49 χλστ.
Βάρος: 116 γρ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
master_chief_gr

proud owner 😉 και ευτυχώς δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα από τα προβλήματα που ακούγεται οτι έχει η συσκευή. ένα μικροπροβληματάκι με την θερμοκρασία και την μπαταρία το έλυσα με έναν καλό task manager από το market..;)

lefteris

Samsung galaxy s2 vs iphone4.. Ποιο μου προτεινετε;;

fred

@ master_chief_gr
οντως εχει ενα θεματακι με την θερμοκρασια,ποιο task manager κατεβασες??κατ αλλα το κινητο τα σπαει!!

Vasilis

3 εκατομμύρια ήταν πριν μια εβδομάδα…τώρα είναι 3,5 εκ.
@lefteris: Λευτέρη δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ SGSII με το iPhone4 καθώς το iPhone4 είναι κατά πολύ υποδεέστερο. Είναι σαν να συγκρίνεις την Alfa Julietta (iPhone4) με to Nissan GTR (SGSII). Οπότε με κλειστά μάτια το SGSII, εκτός αν σε ενδιαφέρει να έχεις iPhone…

JohnLi

+1 ΣΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ….

bill21

ωραιο κ το iphone αλλα σαν το sgs2 δεν εχει το κινητο ειναι πολυ μπροστα!!!!!!!!!!!!!

nektarios

3 εκατομμύρια τεμάχια και είναι ακόμα η αρχή! Πολύ καλά πάμε!
Αυτά τα νούμερα πρέπει να τα δείξει κάποιος και στην Gameloft όμως
μήπως επιτέλους βγάλει παιχνίδια όπως
Shadow Guardian, Backstab, Fast Five, Dungeon Hunter 2, Sacred Odyssey και NOVA 2
για το Galaxy SII !!!

phoenix

Εννοείται το GALAXY !

*** Προς πληροφόρηση κάθε “ειδήμονα” ….
Ονομάζεται Giulietta και όχι Julietta !

Μιλάμε ίσως για το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας του, αλλά εσείς φαίνεται πως προτιμάτε το Tiida……
Ευτυχώς όμως που δεν πρόκειται να την αγοράσετε ποτέ, θα πάει χαράμι το αυτοκίνητο…..
Η αξιοπιστία των απόψεών σας φαίνεται από τη σύγκριση που κάνετε…
Καλημέρα σας

master_chief_gr

@ fred
Αdvanced task killer, απλά έχω ρυθμίσει το Auto Kill Level στο Crazy και επίσης έχω βάλει το Auto Kill Frequency στο When Screen off. Και αντίστοιχα έχω φτιάξει και την Ignore List μου.

tasos

epicwin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vasilis

@phoenix : Φίλε την άποψή μας λέμε, τι αρπάζεσαι?
Απ΄ οτι φαίνεται έχεις την Giulietta. Να την χαίρεσαι όντως ωραίο αμάξι όπως και το iphone4 είναι ωραίο. Υπάρχουν άνθρωποι όμως που προτιμούν να ενθουσιάζονται με την προηγμένη τεχνολογία και όχι με την “όμορφες” σαβούρες που πουλάει ο Steve προς 700€.
Και αν το GTR είναι Tiida είναι τότε η Guilietta είναι Julietta. Και σιγά μην τσακωθούμε για τα αυτοκίνητα….για τα κινητά που έχω άποψη όσο θες 🙂

Sotos73

Να ανησυχώ που ζεσταινεται λίγο το κινητο Η όχι ?

dimitris

Με λιγο undervolting και μια custom rom καταφερα να ριξω τις θερμοκρασιες αισθητα, χωρις να επηρεασω το performance του κινητου :)))

kostis

@sotos73 (χωρις καμια κακη προθεση) παρατηρω τα ποστ που κανεις και μου δινεις την εντυπωση πως μονο ποσταρεις και δεν διαβαζεις!!! Εχει βουιξει ο τοπος οτι το galaxy s2 εχει θεματακι με τις θερμοκρασιες αλλα δεν ειναι κατι το ανισηχυτικο. Εξαλου ειναι τοσο slim και καπου ειναι λογικο. Διαβαζουμε λοιπον και λιγακι…φιλικα παντα!

Vasilis

Παιδιά μην ανησυχείτε για την θερμοκρασία του κινητού…είναι τόσο λεπτό που περνάνε οι ακτίνες του ήλιου και το ζεσταίνουν :-p. Βασικά όλα τα smartphones ζεσταίνονται απλός το καπάκι που έχει το GSII είναι πολύ λεπτό.

The_Red_Shade87

Να συμπληρώσω όσον αφορά τη θερμοκρασία οτι το επίσημο service point της samsung με διαβεβαίωσε οτι η άνοδος της θερμοκρασίας είναι μέσα στις προδιαγραφες της συσκευής (διπύρηνος επεξεργαστής,λετπή κατασκευή) και άρα οτι και να συμβει απο αυτο το ζήτημα καλύπτεται πλήρως απο την εγγύηση….από την άλλη αν γίνεται ενοχλητικό μπορείτε να στραφείτε στη λύση της θήκης η να περιμένετε οπως και εγώ το επόμενο update (οπου θα υπάρξουν βελτιώσεις λογικα) και τέλος στις πολυ διαδεδομένες custom rom…:-)))

Konstantinos

Ειμαι κάτοχος iphone 4 και δεν εχω ιδέα για να μου χρειαζεται κανένας task manager στο κινητο μου!

phoenix

@vasilis :

To εγω-τηλέφωνο είναι ένα υπερτιμημένο τεχνολογικό προϊόν, που απευθύνεται σε συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό με κριτήρια (κυρίως) κοινωνικής αναγνώρισης.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ, η Giulietta είναι ένα προσιτό αυτοκίνητο για συνειδητοποιημένους αγοραστές, οι οποίοι απεχθάνονται επιλογές τύπου “πάρε την γκόλφω, είναι the best”….
Αντίστοιχο της Giulietta είναι το Tiida, oπότε κάντε τις συγκρίσεις σας ….

Εάν -όπως παραδέχεσαι- δεν είναι το αντικείμενό σου τα αυτοκίνητα, τότε -φιλικά σου το λέω- πρόσεχε την άλλη φορά ποιά εταιρεία θα επιλέξεις να ειρωνευτείς.
Η συγκεκριμένη είναι μια από τις ιστορικότερες και πιο δοξασμένες εταιρείες, οπότε αυτά που έγραψες είναι τουλάχιστον άστοχα…. :-))

Sotos73

Kostis @ να ξέρεις διαβάζω τα πάντα στο techblog πρώτη φορά μιλάμε για θερμοκρασία του galaxy s2 όπου χρειάζεται λέω το σχόλιο μου …. Πάντα φιλικά!!!!

vasilis

@phoenix: για να καταλάβεις η σύγκριση αφορούσε στο ότι το ένα (iphone) είναι ένα πολύ όμορφο κινητό…αλλά μπροστά στο άσχημο κτήνος GTR (SGSII) δεν πιάνει τίποτα σε επιδόσεις. Το κάναμε autoblog εμείς… Απ’ ότι βλέπω από πλευράς κινητών ταιριάζουν οι απόψεις μας. SGSII και τα μυαλά στα κάγκελα.

θανασης

πω πω μισος
μεταξυ κατοχων iphone 4 και sumsung galaxy sii
δεν μπορω να καταλαβω προς τι το μισος και ο αλλησπαραγμος
ο καθενας κανει τις επιλογες του
αλλα πιστευω
οτι πρεπει να αγοραζει κατι καποιος οταν το χρειαζεται
και οχι με το κρητηριο του ακριβοτερου η του ποιο καινουργιου

lorentzos

lefteris … Μιλάμε για δυο διαφορετικά software, το ενα ανοιχτό και το αλλο περιορισμένο, ποιότητα πάρα πολύ καλή και στα δυο, το ενα είναι διπύρηνο πιο γρήγορο στο χειρισμό, μπορείς να στείλεις με bluetooth τα πάντα, το apple κρατάει τιμή ακόμα και το 3gs εχει 500+ δες και τα δυο από κοντά και επέλεξε.

Doc77

Τι λέτε να περιμενουμε το iPhone 5 και τοτε κάνουμε σύγκριση….ε;;;;μου ακουγετε πιο λογικό!

lefteris

To iphone αμ το παρω και το μετανιωσω το πουλαω ομως στην ιδια σχεδον τιμη.. To sgs2 χανει στο νερο εναμισι με δυο κατοσταρικα

Δημητρης

Καλησπερα, διαβαζω με πολυ ενδιαφερον τα σχολια και θα ηθελα να πω οτι το τηλεφωνο αποτελει μια πολυ καλη επιλογη στα χρηματα αυτα ,δεν εχει κολληματα, ειναι απιστευτα γρηγορο,εχει παρα πολυ καλη οθονη αφης ,η οθονη μπορει να φαινεται μεγαλη αλλα μετα απο δυο εβδομαδες δεν γυριζεις πισω λογω του οτι ειναι αισθητα πολυ λεπτο , σε γενικες γραμμες αμα το συνηθησεις δυσκολα θα το αποχωριστεις.Σχετικα με το iphone 4 ,ναι ειναι σιγουρα ενα πολυ καλο τηλεφωνο αλλα μια γενια πισω αυτη την στιγμη.

Droolingkid

+1 Δημητρης
Ως κατοχος SAMSUNG GALAXY S II (απο αυτο σας γραφω) εχω αντιμετωπισει και εγω το προβλημα της υπερθερμανσης σε σημειο που να ακουμπαω την οθονη και να καιγομαι (ακουγεται υπερβολικο αλλα δεν ειναι). Ειναι απολυτα λογικο με βαση τις προδιαγραφες να (λεπτη κατασκευη 1.2 GHz. Κατα την γνωμη μου το μεγαλυτερο ατου του κινητου ειναι η τεραστια RAM του που σου επιτρεπει να εχεις παρα πολλες εφαρμογες ανοιχτες και να τις τρεχεις ολες με περισση ευκολια στην εναλλαγη μεταξυ τους, απροβλημματιστα. (ζητω συγνωμη για το μεγαλο post – τουλαχιστον στο κινητο ετσι φαινεται)

Γιαννης

ερωτηση αυτο ξερεις κανεις πιο κιν. ειναι? https://www.samsung.com/global/microsite/galaxyswifi/gs5/gs5_multimedia.html

kodinos

@ Γιαννης

Αυτο δεν ειναι κινητο, αλλα ενα μεγαλο portable media player 😉

The_Red_Shade87

Για κατόχους galaxy s2,κυκλοφόρησε μέσω kies αναβάθμιση του λογισμικού….(η εκδοση παραμενει 2.3.3 αλλα περιλαμβάνει διαφορες βελτιώσεις μεταξύ αυτών και της ζωής της μπαταριας…δν βαζω κ το χερι μου στη φωτια για το τελευταιο αλλα τες πα….)

fred

@The_Red_Shade87
δοκιμασα να την κανω αλλα μου κανει διακοπη με τον διακομιστη(πριν ξεκινησει την αναβαθμιση)κ με πεταει εξω.καμια βοηθεια??

Vangelis

Παιδιά μη συγκρίνετε το iPhone 4 με Galaxy S II. To iPhone κυκλφόρησε Ιούνιο του 2010 ενώ το Samsung Μάιο του 2011. Καλύτερα να περιμένουμε το iPhone 5 για να κάνουμε συγκρίσεις.

tasos

Το iphone 4 ειναι ακριβο για τον ιδιο λογο που ειναι και ολα τα αππλε,παρολαυτα προσφερει ακομα καποιες προτοπορειες οπος αναλυση οθονης ,πολυ καλυ αφη, πολλα αξεσουαρ…τωρσ, εγω πηγα στον κωτσοβολο μια βολτα και ειδα οτι το 3gs το πουλαει με 619ε, οντος εδω η τιμη εινσι πολυ υψηλη για της δυνατοτητες του κινητου, θα επρεπε να κοστιζει 200ε.

Νίκος

Και ενα απο αυτα ειναι δικο μου!

Johnny

3.000.001 με το δικό μου 🙂

Σάκης

WOW! Επιτέλους κινητό με διπύρηνο επεξεργαστή και με S-AMOLEd KAI PLUS και φλας.Για σκεφτείτε το Galaxy S III που θα βγει σε 5-6 μήνες τι θα έχει;

Johnny

κάτσε να βγει και βλέπουμε… γιατί αν βάλουν όλα αυτά σε κ
ινητό θα είναι πανάκριβο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.