Samsung Galaxy S III με οθόνη 4 ιντσών;

Κυκλοφορεί σαν φήμη από εχθές, τελικά αποφάσισα σήμερα να το δημοσιεύσω στο Techblog διατηρώντας τις επιφυλάξεις μου. Στο προγραματισμένο event της Samsung στη Φρανκούρτη την επόμενη Τρίτη αυτό το “μικρό που γίνεται μεγάλο” ακούγεται ότι θα είναι ένα Galaxy S III με οθόνη 4 ιντσών για όσους δυσανασχετούν με το μέγεθος των 4.8 ιντσών της ναυαρχίδας.

Εσείς τι πιστεύετε; Υπάρχει ανάγκη και χώρος για ένα Samsung Galaxy S III με μικρότερη οθόνη;

, Samsung Galaxy S III με οθόνη 4 ιντσών;

, Samsung Galaxy S III με οθόνη 4 ιντσών;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

73 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
killbillgr

Λογικα θα παίξει τωρα η Samsung με αυτες τις ίντσες που επέλεξε γιατί η 4,8″ηταν λιγο υπερβολή.Ελπίζουμε να δούμε και λογική τιμή περνούμε τωρα…

alex

αχαχαχαχαχ οπότε τώρα έχει κάθε λόγω η apple να μπλοκάρει το galaxy s III αφού θα της καταπατά την πατέντα για την ίντσα της οθόνης. Βλέπω δικαστικούς με γυαλάκια μυωπίας και με μεζούρες να μετράνε ίντσες όλο τον ερχόμενο χειμώνα.

tasos

Αν υπαρχει χωρος για μικροτερη οθωνη λεει?!Βεβαιως και υπαρχει!!!!Μακαρι να γινει αυτο το θαυμα να βλεπουμε ναυαρχιδες και σε 4-4.3 ιντσες γιατι το αστειο παρατραβηξε με τα κινητα να οδευουν προς ολοταχως στις 5 ιντσες…Αν γινει αυτο,πραγματικα οι προσευχες μου εισακουστηκαν..Αν το κανει αυτο η Samsung και πουλησει καλα,θα ακολουθησουν και αλλες εταιριες μετα..Παμε Samsung γερααααα!!!!

Kostas

Σαφώς καλύτερα !! παλιά κοιτούσαμε τα κινητα να χωράνε στην πιο μικρή τσέπη , ποιος εχει ξεχάσει την σειρά Star Tac και V της Μοτορόλα που διαφήμιζε μια κοπέλα με μπικίνι να κρυβει ενα κινητό πάνω της

Τωρα θέλουμε τσαντάκι για το κινητό . Προσωπικά θεωρώ οτι 4 ιντσες πρέπει να είναι το μέγιστο . Αν συνδυαστεί και με καλύτερη τιμη τότε ίσως πουλήσει περισσότερο απο το τωρινό S3

killbillgr

Για αυτο λιπον.προτείνουμε εμεις η καταναλωτές να βγάζουν αθονες απο 3,7-4,3 μαξιμουλ και να ειναι λεπτα.

Teo

Ε,παιδια..ειχα το Galaxy S(4″)..μετα πηρα το optimus 3D(4,3″) και μου αρεσε περισοτερο η ποιο μεγαλη οθονη..Τωρα εχω το S3(4,8″) και μπορω να πω πλεον οτι δεν μπορω να “δουλεψω σε 4,3” και κατω(ακομα και οι 4,3 μου φαινονται οριακες).
Οκ,γνωμες ειναι αλλα τα δεδομενα εχουν αλλαξει πολυ απο τοτε που κυκλοφορουσανε τα startak και εκανες μονο κλισεις αντε και μνμτα.

pro

Σιγά μη βγάλει το S3 μικροτερο….

Solon

Πιστεύω πως είναι πολύ σωστή κίνηση. Ποτέ δεν θα αγόραζα το SIII λόγο μεγέθους αλλά αν έβγαινε στο μέγεθος του SII με 4.3 τότε σίγουρα θα το σκεφτόμουνα.
Το 4.3 είναι το όριο για τη φορητότητα και αυτό όχι πάντοτε. Π.χ. το Razr είναι 4.3 αλλά είνται τόσο μεγάλο που δεν χωράει σε πολλές τσέπες. Κάντε ένα απλό τεστ τσέπης. Θα δείτε ότι το SII χωράει οριακά στις τσέπες των περισσότερων πουκαμίσων σας αλλά το SIII σε ελάχιστες. Πιστεύω πως αυτό είναι και το όριο για τη φορητότητα. Αν χρειάζεσαι τσαντάκι για να κουβαλάς το κινητό σου τότε δεν έχεις κινητό αλλά tablet και έχεις χάσει τη φορητότητα. Κι αν είναι να κουβαλάω τσαντάκι τότε πέρνω ένα 7άρι tablet που κάνει και κλήσεις και είναι και ποιο δυνατό από οποιοδήποτε tabphone.

pro

Ναι στανταρ πραγματα, τώρα γιατι εμείς που έχουμε S3 χωράει μια χαρά δεν ξέρω…

μαρκος xperia

Δεν πρόκειται να κάνει το s3 πιο μικρό. Μπορεί να κάνει κανένα Quad-core media player με android για να χτυπήσει το iPod touch η να κάνει κανένα τετραπύρηνο κινητό με 4″ απλά να μοιάζει με το s3.

Chris

Κατα τη γνώμη μου θα ειναι μια πολυ καλή απόφαση μιας και το μειονέκτημα του Samsung ειναι οτι φαίνονται τα pixel στην οθόνη. Οποτε τωρα θα τα εχει ολα τέλεια και δεν θα ειναι και παντοφλα με το συμπάθειο. Αν κατεβάσουν και λιγο την τιμη θα γινει χαμός!

pro

Δεν λέει το μεγάλο που γίνεται μικρό για να υποθέσουμε ότι θα βγει με 4″ οθόνη.λέει το μικρό που γίνεται μεγάλο! Εγώ λέω ότι θα βγει S3 σε ταμπλετ

pro

Σωστός, όμως για ένα ανεξήγητο λόγο το note 10.1 δεν το έχω ίδιο με το s3,θέλω να πω ότι θα είναι ακριβώς ίδιο με το τηλέφωνο ακόμα και η θέση απο το κουμπί.βέβαια Όλα αυτά με την φαντασία μου….

Ante_geia

Εσείς τι λέτε να μην είναι καλύτερο ??? και βέβαια είναι … Οσοι μου είπαν ότι θα πάρουν το s3 δίστασαν γιατί είναι πολύ μεγάλο !!! Μερικοί βέβαια το πειραν αλά οι άλλοι που δεν το πειραν ήταν γιατί ήταν μεγάλο !!!

lefteris

Παιδια δεν ξερω για εσας εγω ομως τους τελευταιους μηνες πηγα απο το optimus 2x (4 inch) sto neo V (3.7 inch) μετα στο htc sensation (4.3 inch) και προχτες πηρα το galaxy S3 (4.8 inch) και πλεον ολα τα υπολοιπα μου φαινονται μικρουλια και τα παντα στο S3 ειναι καταπληκτικα σ αυτη τη οθοναρα. Ενα μηνυμα πισω που λεει για πιξελ να φαινονται εμενα δεν φαινεται τιποτα ειναι απλα αριστη και ολα αποκτουν αλλο γουστο πανω σε αυτο το τερατινι 🙂 δεν νομιζω να ξαναγυριζα σε μικροτερο..

pro

Ετσι μπράβο να ξερουμε τι λεμε!

echelon

Με αφορμή τα μεγέθη οθονών διαβάζω κάθε τρεις και λίγο, για τσέπες παντελονιών, τσέπες πουκαμίσων και οπίσθιες τσέπες. Δηλαδή ειλικρινά υπάρχουν άνθρωποι που συνεχίζουν να βάζουν τα κινητά σε τσέπες παρά τα όσα μας προειδοποιούν οι επιστήμονες; Και αν ακόμα δεν σας νοιάζει η κοντινή επαφή με το δέρμα, 700 ευρώ τα χώνετε σε μια κολότσεπη μαζί με τα κλειδιά σας;
Μα έχουμε τρελαθεί; Τι έχετε δηλαδή, ποπό από memory foam; Εγώ αν βάλω ένα s3 στην κολότσεπη και κάτσω σε καμιά καρέκλα θα λυγίσει η συσκευή και θα σπάσει. Και αν το βάλω με κλειδιά θα κάνει εκδορές. Και αν το βάλω στην τσέπη του πουκαμίσου, πέρα του αντιαισθητικού του πράγματος, μόλις σκύψω να πιάσω κάτι, θα πέσει με την τσέπη. Και δεν είμαι δεκαπέντε χρονών να κυκλοφορώ με ένα κινητό και ένα τσαλακωμένο δεκάρικο στην τσέπη. Κλειδιά γραφείου, σπιτιού, πατρικού, αυτοκινήτου, είδη ηλεκτρονικού καπνίσματος, φορτιστές, πορτοφόλι…. πάει γέμισε ο μικρός χαρτοφύλακας. Και ειδικά όταν τα κινητά κοστίζουν επτακοσάρικα (άλλο θέμα αυτό), τα βάζουμε σε θήκη, τσαντάκι, χαρτοφύλακα εκτός αν μας τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια. Και από κει και πέρα ας έχουν ότι μέγεθος θέλουν.

το s3 εμενα με βολεψε!σε μικροτερη οθονη δεν ξαναπαω εκτος αν μου κατσει το τζοκερ και παρω iphone για να μου φυγει κι η περιεργεια….ενεκα apple φαν.(μη με ρωτησετε γιατι δεν περιμενα το iphone5 και πηρα το s3!το τελεταιο iphone ειναι κατωτερο του αναμενομενου…)

chris

αυτο με τη συνηθεια των οθονων ειναι μεγαλη αληθεια. εγω οταν ειχα παρει το 3gs πριν βγουν ολα αυτα τα τερατα μου φαινοταν τεραστιο. τωρα, βλεποντας τι αλλο υπαρχει στην αγορα θεωρω οτι ειναι πολυ μικρη η οθονη 3.5 ιντσων. θυμαμαι παντως οτι οταν ειχαν βγει τα πρωτα κινητα με 4.3 μεσα στα αρνητικα ηταν και το μεγεθος. ετσι οπως παμε σε λιγο θα μιλαμε με tablet.

Diagrafeas

Και εγώ θεωρώ ότι 4,3″ είναι οριακές για φορητότητα.
Λέτε να έχει σχέση αυτό με το SII Plus που είχε ακουστεί παλιότερα;
Δεν θα με χάλαγε ένα κινητό 4″-4,3″ 540×960 και τον επεξεργαστή του SII στα 32nm και στο 1.5GHz.

iDroid

Ευτυχώς γιατί το τσαντάκι βογκαει με το glock και το s3. Προσωπικά θα το τιμήσω αν και σίγουρα θα μου κακοφανεί η μικρότερη οθόνη.

teo46

μακαρι να κανει τετοια κινηση η samsung και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα χασει…

γιατι να μην υπαρχουν τουμπανα κινητα σε 2-3 διαστασεις οθονης ωστε να μπορει ο καθενας να διαλεξει το μεγεθος που θελει?

Solon

@echelon
….Και αν το βάλω στην τσέπη του πουκαμίσου, πέρα του αντιαισθητικού του πράγματος…

Φυσικά είναι αντιαισθητικό αν βάλεις στην τσέπη σου μια “παντόφλα” 4.8 ή 5 ίντσες. Για αυτό μιλάω ακριβώς για φορητότητα και λέω ότι υπάρχει όριο.

Πάνος

Παιδιά κάνετε λάθος για την μετάφραση..
“something small will be really big” and “get ready for a little sensation”

Κάτι μικρο που θα είναι πραγματικά μεγάλο!!

S3 mini

onisimos

@IDROID που να δεις με το CZ full metal ασηκωτο το τσαντακι….οπως και ναχει ειναι μια καλη κινηση αυτη της samsung αν τελικα την κανει….εγω απο το 2007 ημουν με μηλοτηλεφωνο περασα ολα τα μοντελα….το τελευταιο ηταν επιεικως απογοητευτικο..

MarioVito

Τί έγινε; Διακρίνω ένα πανικό στη Samsung; Μας έχει ζορίσει το iphone5; Βλέπουμε πως χάνουμε το παιχνίδι και κάνουμε κινήσεις επιβίωσης;

Ender

μαγκες πολύ σε gklok και σε ζασταβα μας τα λέτε, αφήστε τις μπανάνες για την ωρα υπηρεσιας

vasiliSIII

και 3 1/2μια χαρα θα ηταν.

kostas

4” το πολύ, 8αρα κάμερα και χαμηλή τιμή

lefteris

δεν σημαινει πως θα ειναι υποδεεστερο εφοσον η μονη διαφορα θα ειναι η οθονη οποτε και η τιμη δεν θα μπορει να ειναι χαμηλη μιας και οι μικρες οθονες αποτελουν αποτι φαινεται (λογω αηφον) νεα μοδα. καινουριο,samsung και φθηνο δεν πανε ποτε δυστυχως για μας μαζι :Ρ

Αποστόλης

Εχω περάσει από όλα τα Samsung galaxy S (S, SII, και τώρα SIII) … Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ειναι ταβάνι οι 4.8 ιντσες για κινητό… (Θα έλεγα ειναι και πολλες).
Περισσότερο να σας πω την αλήθεια χαιρομουν το SII με τις 4,3 ιντσες αλλα αυτό “χρηστικά”… Δηλαδή στην καθημερινότητα για τηλεφωνήματα και απλές εφαρμογές.
Οταν έρχεται η ώρα της ανάγνωσης κειμένων, παιχνιδιων και ΚΥΡΙΩΣ της παρακολούθησης streaming αγώνων από sopcast, ustream, flash κλπ… Το SIII ειναι πραγματικά μια μικρή TV… ή αν θέλετε ένα μικρό tablet.
Το συνδέω βέβαια αν θελω και με την τηλεόραση και όλα τζετ… Αλλα στο κρεβάτι μου ξαπλα να βλέπω αγώνες ειναι μαγεία οι 4,8 ιντσες.
Παρόλα αυτά πιστεύω πως τα κινητά δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 4,3 ιντσες όπως ακριβώς ειναι οι διαστάσεις του SGSII.
Εγώ πιστεύω πως μπορεί να γυρίσει σε μικρότερες ιντσες η ναυαρχίδα της Samsung αλλα από το SGSIV και μετά.
Θεωρώ πως ειναι υπερβολικό οταν υπάρχουν τα NOTE στις 5,5 να ειναι οι ναυαρχιδες κινητά στις 4,8.

ghad21

“mariovito” Μεγαλο πανικο πραγματι την εχει πιασει τη samsung εκει στη μιζερη πρωτη θεση που ειναι και δε ξερει τι να πρωτοβγαλει για να επιβιωσει απεναντι στη καται-γιδα της apple!!!! Hellow fanboy have a nice day!!!

Μανώλης Τζελησης

εεε ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος…….

spyros

Ο λογος που επιλεγω Xperia P αντι για S

anti-iphone

AX……ρε Super-mariovito τι λεεε ρε παιδι μου εχει τοσο πολυ πανικοβληθει η Samsung που αν δεν υπηρχε αυτη η LG και η Sony, το χαλια-iphone ουτε καν θα υπηρχε στον οριζοντα γιατι πλιν απο το σασι τιποτα δεν ειναι δικο της επανω του Παρτε το αποφαση KOREA RULES……

Φίλιππος Κ.

Το συγκεκριμένο κινητό, με 4άρα οθόνη, θα ήταν από τις πρώτες μου επιλογές αν όχι και η μοναδική παρόλο που είμαι ερωτευμένος με το HTC One S!

keysmith

Καλώς να έρθει.. Το 4” είναι ΟΡΙΑΚΟ για μένα (αν και στανταρτν πλέον), ενώ το 4.8” είναι ρακέτα παραλίας και το καλοκαίρι πέρασε 😛

Theocharis

Ναι υπάρχει… Πιστεύω οτι 4″ ειναι τον ιδανικό μέγεθος για ενα κινητό. Οπως όταν έπιασα πρωτη φορα το 4S, είπα οτι με μια 4αρα θα ήταν τέλειο. Αν βάλουν 4 στον γαλαξια θα ειναι ένας καλός λόγος να το προτιμησουμε… Κ σίγουρα θα ειναι πολυ πιο φθηνό απο το iPhone, αν έχει τα ιδια specs με το μεγάλο!

john

3,5-4ιντσες ειναι το ιδανικο μεγεθος οθονης(κατα τη γνωμη μου) και μπορεις να το λες και τηλεφωνο. 4.8-5.5 ιντσες η λεξη που του ταιριαζει ειναι παντοφλοτηλεφωνο…Νομιζω οτι εχουμε λιγο ξεχασει την πραγματικη αναγκη της υπαρξης κινητου τηλεφωνου!!.Σιγουρα υπαρχουν επαγγελματιες που χρειαζονται πραγματικα μεγαλες οθονες κινητου,αλλα για το μεσο χρηστη ο λογος για τον οποιο χρειαζονται ειναι κυριως για να πουλαει παπατζα στους φιλους του(γνωμη μου παντα)!Επισης οταν ειμαι στο σπιτι μου προτιμω να βλεπω τους αγωνες στη τηλεοραση αντε στη χειροτερη στο λαπτοπ(βλεπε p2p) και οχι στο κινητο μου(φιλικα)!!!!

NtheGrPap

Δεν λεει μικρο γίνετε μεγάλο?
Μήπως εννοούν κατι άλλο?
Ίσως εναν γαλαξία τετραπυρινο με σναπντραγκον
Και μνημη ram 2 Ghz κλπ…
Θα παω και σε κάτι ποιο τραβηγμένο
Όπως ενα γκλαμσελ με εύκαμπτη οθόνη
Που ανοίγοντας θα γίνεται μεγαλο.

john

Αποστολη νομιζω πως ναυαρχιδα γινεται μια συσκευη με βαση τα τεμαχια που πουλησε και την προτιμηση του κοσμου και οχι απο το μεγεθος.Υπαρχει βεβαια και η εξαιρεση με τη ναυ-αρ..δα της apple που δε παιζουν ρολο τα τεμαχια(αν και πουλαει καλα) αφου η συσκευη ειναι η μοναδικη που παραγεται απο την εταιρια(βλεπε Foxconn taiwan κ.τ.λ)!!Νομιζω οτι και το Galaxy SIII τα πηγε και τα πηγαινει πολη καλα στον τομεα των πωλησεων γι’ αυτο και κερδιζει τον τιτλο!!!!

john

Πιστευω οτι θα ειναι ενα βημα μπροστα(για οποια εταιρια και αν το κανει )η παραγωγη συσκευης στις 4 ιντσες με τετραπυρηνο επεξεργαστη και εστω 1 γιγα ram!!!

gpower

Μακρυαααα!!Εγω περιμενω 5 ιντζες το S4 αυτες οι φλωριες ειναι για iphoneνακιδες!!

Teo

Και για μένα το ιδανικό μέγεθος για αυτοκίνητο είναι το Yaris..γιατί τώρα όλοι πάνε και παίρνουν BMW 520 και τζιπ δε ξέρω !
Ότι να ναι λέει ο καθένας εδώ μέσα..σε οποιον αρέσει η μεγάλη οθόνη το παίρνει,υπάρχουν πολλά κινητά αναλογων δυνατοτήτων με τον γαλαξία (one s-sony σ/p/u/sole…)
Τώρα στο θέμα..απ όλους εδώ μέσα που λένε ότι είναι παντόφλα και ότι δεν χωράει στο παντελόνι..
παίζει να το έχουν ακούσει από κάνα φίλο τους που θα το έχει δει το κινητό από το…..youtube η σε κάνα φυλλάδιο καταστήματος..!
(ο άλλος νομίζει ότι εάν η samsung μειώσει κατά 0,8″ την οθόνη θα κόψει και από την τιμή. Sorry που θα στο πω αλλα το S με το S2 που είχε διαφορα στην οθόνη σαν αρχική τιμή ήταν στα ίδια..οποτε μην είσαι αρνητικός στα σχόλια σου και κανε οικονομίες αν πραγματικά χρειάζεσαι ένα galaxy S3..αλλιώς,το S2 είναι σε πραγματικά καλή τιμή πλέον).
οι 4 ίντσες για μένα πλέον είναι μονο για κλήσεις και μηνύματα και τίποτε άλλο.
Απλά οθοναρα το S3 !!!

fanis

μπα είναι γιατί η samsung δεν ασχολείται, πέρα απτο έγγραφο που έλεγε ότι το SIII πρέπει να μοιάζει όσο γίνεται περισσότερο στο Iphone…..σίγουρα δεν εννοούσε να τον αντιγράψουν ΚΑΙ στις ιντσες αχαχαχαχαχαχαχαχαχ ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ!!!!!

spyros

@fanis Τοτε να θεωρησουμε οτι και το iphone δεν ηταν καινοτομο οταν προχωρησε στις 4″ αφου ηδη υπηρχαν χιλια κινητα σε αυτο το μεγεθος. Δεν μπορεις να θεωρησεις κατι καινοτομο σε μεγεθος οθονης γιατι ειναι απλα μια οθονη και τιποτα παραπανω.

Το ιδανικο μεγεθος ειναι γυρω στις 4″ γιατι νιωθει πιο βολικα στο χερι και στη χρηση.

Αποστόλης

Ρε παιδιά επειδή κάποιοι λίγο το έχετε παρεξηγήσει το θέμα με τις ιντσες…
Να μη ξεχνάμε πως μιλάμε για κινητά smartphone με οθόνες touch, πράγμα που σημαίνει πως λογικά θα πρέπει οι κύριες εργασίες μενού κλπ να γίνονται άμεσα με τον αντίχειρα.
Εγώ είμαι 1,85 ύψος με σχετικά μεγάλα χέρια και οριακά μπορώ να δουλεύω στις 4.8 ιντσες του SGS3 μου.
Μια γυναίκα με μικρά χεράκια πως θα μπορούσε να κανει αυτά που κάνω εγώ με το ένα χέρι???
Είναι θέμα χρηστικότητας και οι εταιρίες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους τα μεγέθη για τον μέσο άνθρωπο.
Φανταστείτε να φημιζόντουσαν οι Κορεάτες για το ύψος τους τι θα έβγαζαν… 😛
Είναι τέλειες οι 4,8 ιντσες για κάποιες εργασίες αλλά το κινητό … όχι σαν μέγεθος φορητης συσκευής που πρέπει να μπαίνει στην τσέπη και να δουλευεται με το ένα χέρι.
Εν μέρει με όλα αυτά που διαβάζω… δικαιώνεται η apple για τις επιλογές της (πιο μακρύ αλλα όχι πιο πλατύ iPhone)… άσχετα αν αναγκάστηκε να το κάνει αυτό λόγω των 100άδων χιλιάδων εφαρμογών που θα έπρεπε να επανασχεδιαστούν για τη νέα συσκευή.

Λευτέρης

Υποδτηριζω apple αλλα αμα η samsung παρουσιασει ενα κινητο σαν το gs3 με 4αρα οθονη θα ειναι το καλυτερο android κινητο!

JGK

Σε off the record συζυτηση με ανθρωπο της samsung ελεχθει πως θα ειναι διπυρινο ο επεξεργαστης με μικροτερη οπισθια καμερα τεσσερις ιντσες οθονη και τιμη 300 € φθηνοτερο του S3. Αφιξη με το τελος Οκτωβριου.

psilos

εγω παλι με υψος 1,97 και τεραστια χερια δεν εχο κανενα προβλημα με τις μεγαλες οθονες. οι 4,3 που ειμαι τωρα μου φενονται νορμαλ θα ελεγα…….

john

Παιδια αυτο που ειναι στα δεξια της φωτογραφιας του αρθρου δεν ειναι το Galaxy SIII?Γιατι δεν ειχα την τυχη οπως μερικοι αλλοι να τα το δω απο κοντα……

john

Σιγουρα ειναι πολυ καλυτερο να μπαινεις ιντερνετ ή να βλεπεις κατι σε οθονη 4.8-5.5 ιντσων και ακομη καλυτερο σε οθονη 10 ιντσων αλλα μη τρελαθουμε κιολας,στο κουβαλημα υπαρχει ενα θεμα!Σαφως και δε προσπαθουμε να πεισουμε κανενα να πουλησει την τηλεφωναρα του(κυριολεκτικα) για να παρει ενα κινητο με 4 ιντσες που κανει μονο για κλησεις και sms…Σκεφτειτε ομως οτι υπαρχουν και ανθρωποι που τους αρεσουν τα Yaris και τα μικροτερα τηλεφωνα(οχι το iphone)!!!!!!

john

Οποιος θελει φθηνο να ψαχνει στα κινεζικα και οχι στις μεγαλες εταιριες(χωρις αυτο να σημαινει οτι αυτες δεν αισχροκερδουν)!!!!Υ.Γ.:Υπαρχουν βεβαια και αλλες επιλογες οπως 1)αγορα παλιοτερου μοντελου βλεπε SII,Nexus,sensation,optimus 2x κ.τ.λ, 2)αγορα μεταχειρισμενου αλλα πιο συγχρονου μοντελου π.χ SIII,One X,Optimus 4X 350-450ευρω!!!

john

Mακαρι να γινει αυτο γιατι ρε παιδαι η 4,8 οθονη δεν παλευται!!!!! ειναι πολυ μεγαλη η οθονη του ειδικα στο galaxy note που ειναι 5,2 ειναι πραγματικα τεραστια!!! δεν ειναι μονο το μηκος της οθονης αλλα και το πλατος του κινητου, που το κανει ακομα πιο μεγαλο… αν ειναι να βγαζουνε τετοια κινητα καλυτερα να παρουμε tablet! 😛

MarioVito

Ο psilos ψάχνει γυναίκα! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

( Σύγνώμη για το off-topic αλλά λίγος χαβαλές επιβάλλεται)

nikad

Galaxy s3 mini

Galaxy s2 plus

Galaxy nexus 2

Ότι είναι να βγάλει θα τα ανακοινώσει στο event που θα κάνει?

takis

Εγώ προσωπικά,έστειλα τις ίντσες από κει που ήρθαν και κυκλοφορώ απελευθερωμένος με σονυ xperia mini st15i.λύθηκαν τα χέρια μου. T-shirt τζινακι τσιγάρα κινητό λεφτά στις τσέπες.ξεφωρτωθηκα και το πορτοφόλι(άδειο έτσι κι αλλιώς)και ανακάλυψα μια αίσθηση ελευθερίας κινήσεων που είχα να την νοιώσω από τότε που δεν ασχολουμασταν καν με ίντσες.δοκιμάστε το είναι λυτρωτικό.ένα άλλο που παρατήρησα αυτό το διάστημα,είναι η ξεγνοιασιά με την οποία συμπεριφερομε στην συσκευή.ας πάθει ότι γουστάρει.ξαφνικά συνειδητοποίησα πως τόσα χρόνια με ακριβές συσκευές ένα μέρος του εγκεφάλου μου απασχολούνταν συνεχώς στην προσοχή της συσκευής.μη γδαρει η οθόνη μη γρατσουνιές το πλαστικό και μαλλιά από τσονια κοινώς.το iPhone πασπαλισμένο και το gs2 μάλλον για πούλημα.στο κρεββάτι βολεύομαι χάρμα με το iPad αλλά με την όλη αναθεώρηση το βλέπω να αντικαταστιεται με κάνα βιβλίο.

Κostas K.

Καποτε ειχα το xperia x10 στις 4″. Μετα πηγα σε Galaxy S2 στις 4,3″ . Τωρα εχω Galaxy Nexus στις 4.65″ και δεν παω παλι παρακατω! Οποιος εχει δουλεψει smartphone σε πανω απο 4″ καταλαβαινει…Περιμενω το νεο Nexus να ειναι στις 5″ για να το τιμησω! Λογικα η Samsung θα παρουσιασει ενα S3 mini στις 4″. Εν ετει 2012 ενα κινητο στις 4″ παρουσιαζεται σαν..mini! Μονο η γνωστη εταιρια ζει ακομη στο 2009!

Ender

T-shirt τζινακι τσιγάρα κινητό λεφτά στις τσέπες.ξεφωρτωθηκα και το πορτοφόλι(άδειο έτσι κι αλλιώς)και ανακάλυψα μια αίσθηση ελευθερίας κινήσεων που είχα να την νοιώσω από τότε που δεν ασχολουμασταν καν με ίντσες.δοκιμάστε το είναι λυτρωτικό.ένα άλλο που παρατήρησα αυτό το διάστημα,είναι η ξεγνοιασιά με την οποία συμπεριφερομε στην συσκευή.ας πάθει ότι γουστάρει.ξαφνικά συνειδητοποίησα πως τόσα χρόνια με ακριβές συσκευές ένα μέρος του εγκεφάλου μου απασχολούνταν συνεχώς στην προσοχή της συσκευής.

@takis +1000

manos

Παιδιά είμαι κάτοχος gs3 σας πληροφορώ ότι η οθόνη είναι απλά μιά μαγεία.Είναι ακιβώς όσο χρειάζεται…απολάμβάνεις τα πάντα και δε βγάζεις τα μάτια σου στο ίντερνετ..όπως και να χει αυτό είναι κάτι υποκειμενικό,τι ψλαχνει ο καθενας..Το μόνο που θέλω σαν πρώην iphonakias είναι ότι νόμιζα ότι είχα τηλέφωνο.Όποιος πάει σε gs3 απλά δε ξαναγυρνά σε μηλαράκι.Μόνο να δείτε απο κοντά ταχύτητα-λειτουργίες και ΟΘΟΝΗ θα πάθετε σοκ…ο κολλητός μου προσπαθεί να πουλήσει το 4s και να πάρει το galaxy…διότι το 5άρι είναι σα τηλεχειριστήριο…μπορεί να πήγε 4 ίντσες αλλά χωρίς πλάτος είναι ένα μεγάλο 0 !!! samsung γερά!!

Kostis

Εγώ θα ήθελα το καλούπι του Galaxy Note II σε μέγεθος 4-4.3 ίντσες, κι ας το λέει S3 κάτι… Θεωρώ ότι είναι πιο όμορφο. Ειδικά το μεσαίο κουμπί του S3 χαλάει όλο το σύνολο, είναι σαν να αποφασίσανε τελευταία στιγμή να το κόψουν στη μέση. Μακάρι να βγάλουν κάτι καλό, έτσι για τον ανταγωνισμό!

Superuser

@takis
+2000
xperia x8 διετίας χιλιοπειραγμένο,έχει πέσει κάτω 50+ φορές,στην τσέπη μαζί με τα κλειδιά,το κάνεις και βάση καθοδόν για στρίψιμο μιλώντας παράλληλα με ανοιχτή ακρόαση..καιχωρίς άγχος μην κλαπεί
Φυσάει ακόμη το μηχάνημα..150€ το είχα πάρει
Τα έβγαλε με το παραπάνω τα λεφτά του..

NtheGrPap

Πως γίνεται να μιλάμε για ένα gs3 με 4″ από τη στιγμή
που το μοτό της Samsung είναι ((((μικρο που γίνεται μεγάλο))))????
Και μπαίνουμε σε θέματά ποιο μέγεθος οθόνης είναι ιδανικότερο.

Κώστας

Οι 4″ είναι το τέλειο νομίζω. Δεν έχω ακόμη smartphone..αλλά μόλις πάρω θα είναι κάπου σε εκείνο το μέγεθος. Αν θες πιο μεγάλο πάρε tablet.

Kostas

Takis σε νιώθω !!

Το S3 είναι φανταστικό , φοβερό , τέλεια οθόνη , κάμερα , τα πάντα !! Αλλα ….εκτός οτι είναι παντόφλα όπως και κάθετι που είναι πάνω απο 4 ίντσες , να δωσω 500-600-700 ευρώ για ένα κινητό που σε 2 χρόνια θα είναι “ξεπερασμένο” και θα το προσέχω μην μου αγγίξει πουθενά και γρατσουνιστεί …..Ειναι υπερβολή

Προτιμώ ενα κινητό 150-200 ευρώ , να το χαίρομαι , να είναι τηλέφωνο πρώτα απο όλα και μετα ψυχαγωγία και μετα απο 2-3 χρόνια δίνω αλλα 150-200 ευρώ για να πάρω την επόμενη τεχνολογία ή λογισμικό παρά να δίνω 600ρια , για κατι που σε 1 χρόνο θα μου πούνε …δεν παίρνει αναβάθμιση “κορόιδο” !!!

Ασε που πλέον τα tablet ειναι πολυ φτηνα και δεν χρειάζεσαι ενα 5πύρηνο μηχάνημα για να μπεις στο ιντερνετ και να κατεβάσεις εφαρμογες …….

MANOS

Αυτό είναι το εργαλείο!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yr2g_aJQzQk

Nίκος

Ρε παιδιά τωρά θα παει και θα βγάλει η samsung 300 galaxy s3; τι ειναι αυτα; Εφόσον έχει το note (που για μενα παντα) ειναι το καλυτερο τηλεφωνο που εχει βγαλει κ το μονο που ανταγωνίζεται το iphone δεν υπηρχε κανενας λόγος να βγαλει το s3 με τοσο μεγαλη οθόνη… τεσπα παιδιά ειναι προσωπικη μου άποψη αυτη..

MarioVito

@Νίκος

Νικόλα +100000 ! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

giorgio

Έχετε πιάσει στα χέρια σας το S3; μια χαρά είναι.. έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο να κρατήσουν το συνολικό μέγεθος σε λογικά επίπεδα..

tsekboy

Περι ιντσών, όπως είχε πει κάποιος σοφός, η άποψη είναι όπως η πορδή. Καθένας μας έχει κι απο μία. Έχω ένα μηλαράκι 4αρι. Έκανα δυο χρόνια σχεδόν να σκεφτώ άλλο κινητο. Όταν άνοιξα το κουτί του και το ενεργοποίησα, θυμάμαι το χάζευα και το θαύμαζα για κανένα μισάωρο-χωρίς υπερβολή. Περίμενα πως και πώς το 5. Απογοητεύτηκα. Δεν περίμενα να μείνει στάσιμο. Πλέον κοιτάζω για htc one S και λιγότερο xperia P. Ίσως περιμένω και μέχρι τα Χριστούγεννα για να δώ τι θα σπρώξουν τότε. Η apple άνοιξε ένα δρόμο κάποτε, έβγαζε ένα και καλό το χρόνο, και ακόμη και σήμερα (5) προσφέρει ποιότητα κατασκευής. Νομίζω δεν θα συνέλθει μετά το θάνατο του Jobs. Οι υπόλοιποι ανταγωνίζονται, αλλά και εξελίσονται. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός γιατί δίνει κίνητρο για το κάτι παραπάνω. Σίγουρα θα αγοράσω android, και γιατί όχι το SIII αν το βγάλουν με τα ίδια χαρακτηριστικά σε 4άρα οθόνη ή 4,3 αν με εξυπηρετεί. Αυτό είναι και το κριτήριο μου σαν καταναλωτής. Σαν “νούμερο”. Γιατί για όλους αυτούς, είτε λέγονται apple, είτε samsung, είτε HTC, νουμεράκια είμαστε, και χορηγούμε τις βίλλες, τα Lear Jet&τα supercars τους. Κανείς τους δεν θα σας δώσει να φάτε όσο και ν αγαπάτε, να… Συνέχεια »

Panos7

Εχω την απορια εαν το galaxy s3 κανei βιντεοκληση
η μονο μεσω skype γινετε ολα τα παλια τα νοκια το εκαναν αλλα και ενα lg black p970
μια χαρα τωρα εχω HUAWEI P1 με εμπρος καμερα αλλα οχι επιλογη βιντεοκλισης μονο
σε αυτο δεν λειτουργει η παραπανω λειτουργια

pro

Όχι απλά κάνει, την κάνει και τέλεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.