Θα θέλατε να είναι έτσι το Samsung Galaxy S III;

Η ιστοσελίδα SamMobile φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια διαφημιστική καταχώρηση της εταιρείας Weber Shandwick που υποτίθεται ότι αυτή θα είναι η μια από της επίσημες όταν θα κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S III. Ο γνωστός ρώσος Eldar Murtazin blogger είδε τη φωτογραφία και σχολίασε ότι δεν θα είναι έτσι ακριβώς αλλά ότι πλησιάζει στο τελικό μοντέλο. Εσείς τι λέτε;

, Θα θέλατε να είναι έτσι το Samsung Galaxy S III;

Πηγή

Kudos to bassarnis, Panagiotis G.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

55 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
paris lipas

μας εχουν πριξει οχου αν θελουν ασ το βγαλουν μας ζαλισαν μου φενεται πως εχουν πιασει το παππα απο τα α….. η samsung

lampros

εμενα μου αρεση παρα πολυ παντως………

manos

το μαύρο με χαλάει λίγο αλλά είναι πολύ καλό και όπως πάντα απίστευτα λεπτό κάνα capasitive ”κουμπί” δεν έχει?έχουμε καμιά πληροφορία για τη κυκλοφορία του?

GEORGE S

ωραιο ειναι

θεοφιλος

ναι…. το περιμενω……

Xristos Pantelis

Δεν είναι καθόλου κακό, ειδικά σε μαύρο…

Πάνος

Άμα βγάλουν το νίκελ γύρω γύρω θα είναι τέλειο… αλλά το κόβω να είναι πλαστικό!!

Stavros

Θα θελαμε να βγει να ησυχασει το κεφαλι μας απο τις φημες…

Giannis

Σκετη Παντοφλα…Αλλα βεβαια εγω δεν αγοραζω τπτ απο Android μια χαρα ειμαι με το 3GS

Nik0s

αν βγει ετσι τοτε το htc one x θα κανει ακομα καλυτερες πωλησεις

Dami

@mano δεν νομιζω να είναι μαύρο από πάνω…πιο πολύ αστοχία στο facebook με την σκιά που ρίξανε απο πάνω μ φαίνεται,ειδικά αν προσέξεις ότι από τα πλάγια δεν μαυρίζει τελείως όπως στην μπροστινή όψη.Ωραίο είναι αν και θα προτιμούσα στην πλαινή όψη να κόβει πιο απότομα,όπως κόβει το ipad πχ.

A.A.

Προσωπικα το βρισκω ομορφο, αλλα ειναι κουραστικο αυτο καθε φορα με τις φημες. Τη μια με το iphone την αλλη με το SIII.

Dami

και ΝΑΙ εννοούσα photoshop* 😛

Γιαννης Ρ

ωραιο ειναι!

Giorgos

Άμα έχει και 300€ καλό θα είναι 😛

makis88

Αδιάφορο… ναι λεπτό ναι θα έχει τρελά specs ώς συνήθως αλλά σχεδόν όλα τα android είναι πλέον αδιάφορα και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν μέσα στη μάζα… Το μόνο που ξεχώρισα προσωπικά απο τα νέα μοντέλα είναι το htc one s που είναι παρ’αυτα κακό value for money.

Antonis

Πολυ ωραιο. Μακαρι να ειναι ετσι και καλυτερο.

isidoros

Επανάληψη……στην επανάληψη αυτα τα android……ξαναζεσταμένο φαγητό…τσ τσ τσ

pk

η φωτογραφια ειναι μουφα οπως και πολλες αλλες που υπαρχουν

Σταυρος

Για ζωγραφιστε μας βρε παιδια, πως θελετε τα καινουργια Android?

MANOS

@isidoros
Για πες μας δηλαδή πια δεν είναι επανάληψη στην επανάληψη και ξαναζεσταμένο φαγητό?
Τα iPhone 3G-3GS, 4-4S, iPAD 2-3?
Η μήπως τα περισσότερα τελευταία Nokia που είναι αντιγραφή του N9?

Αν το λες ειρωνικά γράψε λάθος

MANOS

Στο θέμα μας τώρα:
Δεν είναι άσχημο αρκεί να μην είναι τόσο μεγάλο όσο φαίνεται και το χρωμιoμένο γύρο κομμάτι να είναι τουλάχιστον μεταλλικό!

Panagiotis G.

έτσι θα είναι σύμφωνα με το blog και 22 Μαΐου η παρουσίαση. απολύτως λογικό λόγω και των ολυμπιακών αγώνων. δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση από το να παίζει παντού κατά την διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων. αυτή η διαφορά που φαίνεται πισω είναι γιατί από ότι λένε πίσω θα είναι όπως το HTC one S με αυτό το ceramic υλικό

Δημητρης

Φιλε Μανο….Η ΝΟΚΙΑ εβγαλε αυτο το υπεροχο σχεδιο στο meego κινητο της και για να μην παει χαμενο το περασε σε ενα νοκια ( lumia 800) που δεν εχει μπροστινη καμερα και εχει μια μεσαιου μεγεθους οθονη, εχει κανει 2.5 εκατομυρια πωλησεις χωρις να παει ακομα στις μισες χωρες και για να κανει αλλα τοσα το εβγαλε και με ολα τα καλουδια..(βλεπε lumia 900) δεν νομιζω να ειναι αντιγραφη τα κινητα της αφου απο το νοεμβριο εχει βγαλει lumia 710,lumia 610,lumia 800…και ολα διαφερουν..οσο για την apple λογικα καμια εταιρια που επιλεγεις δεν μπορει να την φτασει ακομα…και ας ειναι ιδιο σχεδιο… Φιλικα παντα

MANOS

Φιλε Δημήτρη… Δεν διαφωνώ ότι το σχέδιο του N9-Lumia800-Lumia900 είναι πανέμορφο αλλα πες μου κάτι? Πόσες διαφορες έχουν εξωτερικά πέρα από τις ίντσες της οθόνης?

Το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με το ποσο καλο είναι το nokia η iPhone η το πόσες πωλήσεις έχει το καθένα αλλα η εξυπνάδα του Ισιδώρου με το ξαναζεσταμένο φαγητό η οποια έχει καταντήσει κουραστική μετά από 1000000 φορες που την έχω διαβάσει

Δεν είμαι ούτε οπαδός ούτε μέτοχος κάποιας εταιρίας για να με νοιάζουν οι πωλήσεις που αναφέρεις.
Έχω το S2 και το iPad2 γιατί αυτά ταιριάζουν και καλύπτουν τα δικά μου θέλω και όχι γιατί αυτά είναι πρώτα σε πωλήσεις η γιατί έχουν το μηλαράκι από πίσω, αν με κάλυπτε το 4S η κάποιο Νokia δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να πάω σε αυτά.

Φιλικα παντα.

Ιωαννης

ναι ολα τα xperia δεν ξεχωριζουν….ρε πλακα μας κανετεε?

MEDS

Αυτό το concept σχέδιο μου φαίνεται καλύτερο: https://www.nowhereelse.fr/samsung-galaxy-s3-details-59763/

gpower

paris lipas,εχεις απολυτο δικαιο,εχουν καραψωνιστει εκει στη samsung οι κομπλεξαρες,και το αργουνε για να ασχολουντε ολοι με αυτο λες και δεν εχουν βγει αλλα εργαλεια,one X,optimus 4x,huawei,και στο τελος εκει που ολοι περιμενουμε κατι εξωφρενικο γιατι το καλο αργει να γινει θα βγαλει μια μ…..α η samsung(ενα τετραπυρηνο SII)και θα χασει την αυρα της!!(μακαρι να βγω ψευτης και να βγει εξωφρενικο γιατι γαλαξακιας ειμαι και εγω!!!)

Λευτερης

Αν είναι όντως αυτό κάνω τώρα προπαραγγελία το ONE X!

antonis

η ιστορία έχει δείξει ότι το κάθε μοντέλο galaxy s είναι πάντα το κορυφαίο android της γενιάς του και έτσι θα είναι και το GS3.
Ειδικά αν θα φοράει Α15 επεξεργαστή όπως φημολογείται.
Τώρα από πλευράς design ωραίο φαίνεται το concept? της φωτογραφίας,ειδικά αν η πλάτη είναι αλουμίνιο ή polycarbon.
Πολύ καλό και το κουμπί για κάμερα (επιτέλους)

alexis

εγω παντως θα επιμεινω:κρατατε μικρο καλαθι παιδες γιατι τα κερασια ακουγονται παρα πολλα…….!!!μακαρι βεβαια να ισχυουν ολα αυτα,θα εβαζε τον πηχη πολυ ψιλα!αυτες οι ιστοριες ομως τυπου apple,που ξεκινησαν να κρυβουν την σουπερ ντουπερ συσκευη και καθυστερουν την κυκλοφορια για να λυσσαμε εμεις,εχει αρχισει και μου σπαει τα νευρα…

Ευθύμιος Μ.

@ Λευτέρης:

Στροφή στην ποιότητα! 😉

Σαν σχέδιο δεν είναι άσχημο, σαν χρώμα δεν μου αρέσει. Αν είναι η τελική μορφή του, ελπίζω να βγαίνει και μαύρο-νίκελ.

Giannis Kwtsios

θέλω να έχει λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευής και να μην έχει τοσο μεγάλα κενά στον κάθετο άξονα…ΒΓΑΛΕ ΤΟ SAMSUNG ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ,βάλτο πίσω στο καπάκι 🙂

nektarios

Ειναι πολυ καλο αλλα μπροστα στο πλαισιο, εκει στο νικελ το βλεπω πιο εντονο απο το Galaxy sii και δεν ξερω πως θα ειναι! !Θα αφησει παλι εποχη η Samy αλλα και πρωτια. …. .
Ο τελειος συνδιασμος ειναι Galaxy siii και ipad(σκετο) !!

kwstas

μονο εγω βλεπω οτι το ακοστικο ειναι κατω και το μικροφωνο κατω ?!

Genti

Λένε ότι το κάτω είναι ηχείο.

Κ βέβαια, τέλειο το κουμπί για τη φωτογραφική μηχανή… 😉

thanasis

το έχουν παρακάνει οι Κορεάτες με τη Samsung. Είπαμε επιθετική πολιτική αλλά αυτοί θα μας τα πρήξουν. Προσπαθούν να αντιγράψουν το μάρκετινγ της απλε και να τη χτυπήσουν με τον ίδιο τρόπο. Να δημιουργούν εξάρτηση και ανυπομονησία στην παγκόσμια αγορά, την ίδια με του μήλου!
Το ξέρουμε το έργο… θα έρθει με 4πύρηνη cpu και άλλα high tech χαρακτηριστικά και θα κοστίζει όσο ένα iphone 4s… γιατί σε αυτό το κομμάτι αγοράς στοχεύουν οι Κορεάτες πλέον.

Μπαμπης

@Giannis

Φιλε Γιαννη μπραβο που εισαι ακομα με το 3gs και δεν τρεχεις να παρεις την επομενη σουπερ ντουπερ εκδοση του Iphone με bluetooth και mms..
Αλλα το να μπαινεις σε αρθρο για android κινητο και να λες οτι ειναι παντοφλα δεν σε τιμα ας ειναι και αρβυλα εμας μας αρεσει.

Tony Cool

Επειδη βλεπω οτι καποιοι εχουν παθιαστει λιγο παραπανω,αν εστω και ενας απο σας πιστευει οτι αυτο που βλεπουμε θα εχει την παραμικρη σχεση με το sgs3 τοτε τι να πω…κριμα.

spyros

αν και ειμαι γαλαξιας το επομενο μου θα ειναι iphone οπως βλεπω..

michas

Παιδια το κινητο δεν ειναι το Galaxy S III. Eιναι το Wifi 4 της Samsung και απλα καποιος το εκανε photoshop. https://www.engadget.com/2012/02/28/samsung-galaxy-s-wifi-4-2-hands-on-video/

Alex

Αντε παλι με το apple vs samsung, εδω να δεις πριξιμο!

angelos

Δεν ξέρω τι είναι πάντως εμένα μου αρέσει πάρα πολύ.

thanos

Κατ’αρχήν δεν θα σχολιασώ την εμφάνιση ενός υποτιθέμενου Galaxy S3 γιατί μάλλον είναι το τρίτο κατά σειρά φημών που μας παρουσιάζεται…Όπως είπαν και πολλοί άλλοι ανωτέρω – και πολύ δικαιολογημένα – έχω πάψει να την παλεύω με αυτό το παιχνίδι παρουσιάζω-δεν παρουσιάζω ένα νέο μοντέλο!
Θα ήθελα όμως ρε παιδιά να μάθω το εξής και εδώ επικαλούμαι όλους σας και ειδικά βέβαια τον Κώστα το Βλαχάκη: Τι σκ@τα ανακοίνωσε η Samsung τελοσπάντων σ’αυτή την 2012 lineup presentation που έκανε στο Amsterdam; Δεν υποτίθεται ότι θα ανακοίνωνε και το SGS3;;;;; Και γιατί κανείς δεν ανέφερε τίποτα γι’αυτό το event; Aν πάλι εγώ είμαι αυτός που δεν έχω πάρει “πρέφα” τίποτα πείτε μου να ξέρω!!

Nik0s

ε τι ανακοινωσε…εεεεε σημερα στο event ανακοινωνουμε ενα νεο event οπου ισως παρουσιασουμε το νεο sgs III !!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Φτιαχμενο με ΠΟΙΟΤΙΚΑ και ανθεκτικα υλικα μπορει να ειναι ????? ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ !!!!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

αντε να βγει, να δουμε μηπως πεσει η τιμη του s ii !! 🙂

Tony Cool

Οσοι απο σας θελετε να παρετε συντομα κινητο και δεν βλεπετε πουθενα στον οριζοντα το sgs3 ειναι λογικο να ειστε πικραμενοι,και εγω σιγουρα θα ημουν προβληματισμενος στη θεση σας.Η αληθεια ομως για τη samsung δεν ειναι ουτε οτι ‘δεν την παλευει’ ουτε οτι ‘εμεινε πισω’ κλπ κλπ. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχει κανεναν απολυτως λογο να κυκλοφορησει το sgs3 ταυτοχρονα με τα 4πυρηνα του ανταγωνισμου γιατι για αρκετους μηνες το sgs2 θα μπορει να ‘παιζει μπαλα’ στις πωλησεις μονο του με το μικρο του δαχτυλακι!Οσοι νομιζουν οτι η πλειοψηφια των αγοραστων ειναι σαν εμας και οτι ενημερωνονται καθημερινα για την τεχνολογια ειστε γελασμενοι.Οι 7 στους 10 που θα δουν διπλα διπλα το sgs2 με τα (π.χ.) LG Optimus 4X HD και HTC One X μονο και μονο που θα δουνε τις λεξεις samsung και galaxy μαζι το εχουν βουτηξει και τρεχουν στο ταμειο,και ας ειναι πολυ δυνατοτερα τα αλλα.

kyrias

ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΛΑ…ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! ΑΛΛΗ ΓΕΝΝΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ!!! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ SAMSUNG ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ IPHONE!

Tony Cool

I rest my case…

giorgio

Αν εξαιρέσουμε το iphone 4 που είχε “χαθεί” το πρωτότυπο, ποιο άλλο μοντέλο κινητού για το οποίο υπήρξαν φήμες για το design, έπεσε μέσα;

zin

ο αλλος πιο πανω μιλα για το galaxy λες και ειναι iphone,μιλαω για τον Tony Cool,νασε καλα φιλε γελασα 😀

Tony Cool

Χαιρομαι που σε εκανα να γελασεις φιλε μου,το γελιο ειναι ζωη!Οπως θα παρατηρησες μιλησα μονο για android τηλεφωνα,οποτε αναλογικα το sgs2 ειναι εξισου επιτυχημενο με το iphone αναλογικα μιλωντας παντα.Γενικα φυσικα και το iphone ‘πουλαει’ παραπανω,να’ναι καλα τα αμνοεριφια!Καληνυχτα!

thomas22888

αμα αυτο ειναι το galaxy s3 εγω ειμαι εξωγιηνος.ΕΛΕΟΣ

pariah

Θυμίζει s2 με στοιχεία από htc στο περίγραμμα…Αν ισχύει ότι είναι κοντά στο πραγματικό s3 τότε μάλλον θα εξαιρέσουμε τα htc στοιχεία….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.