Samsung Galaxy S IV, Κάπου εκεί τον Μάϊο το περιμένει η Samsung Λιβάνου

Η δυναστεία της σειράς Galaxy S ξεκίνησε το Μάρτιο του 2010 με την ανακοίνωση του ομώνυμου μοντέλου (το Techblog ήταν εκεί!) και συνεχίστηκε με το Galaxy S II τον Φεβρουάριο του 2011 και το Samsung Galaxy S III τον Μάιο τοy 2012. Η Samsung Λιβάνου δήλωσε μέσα από το επίσημο Fan Page στον Facebook ότι το επόμενο Samsung Galaxy S IV δεν θα ανακοινωθεί νωρίτερα από τον φετινό Μάιο.

Το πρώτο μοντέλο Galaxy S κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2010, τρεις μήνες μετά την ανακοίνωσή του, ενώ το δεύτερο μοντέλο Galaxy S II κυκλοφόρησε δύο μήνες μετά τον Απρίλιο του 2011. Το τωρινό μοντέλο Galaxy S III ανακοινώθηκε και κυκλοφόρησε τον ίδιο μήνα, τον Μάιο του 2012.

Αν τελικά επαληθευτούν οι πληροφορίες της Samsung Λιβάνου, τότε το επερχόμενο Samsung Galaxy S IV λογικά και αυτό θα κυκλοφορήσει τον μήνα που θα ανακοινωθεί, άμεσα δηλαδή μέσα στο Μάιο ή τον Ιούνιο. Το περιμένετε;

, Samsung Galaxy S IV, Κάπου εκεί τον Μάϊο το περιμένει η Samsung Λιβάνου

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

sure thing! αντε να δουμε αν θα κανει καφε αυτο το μοντελο :p 😀

gt

Το κινητο οπως κ ολη η σειρα αυτη τα σπαει…θα δωσω το s3 να παρω το s4 οταν ερθει με το καλο.

Νίκος

Φυσικά το περιμένουμε αλλά πρώτα να πέσει η τιμή του μετά από κανά εξάμηνο και μετά θα ακολουθήσει η αγορά του!Η καλύτερη σειρά κινητών ever!Καλύτερη και από τα iphone που μόνο το πρώτο ήταν κάτι πρωτοποριακό!!!

babis

θα δώσω το galaxy sII στον πατέρα μου και θα πάρω το galaxy sIV
χαχαχαχαχα

γιωργος

έχω το s2 τρεις μήνες περιπου…δεν θα πιάνει ενα 200αρι τον μάιο για να το δωσω και να πάρω το s4???

@γιωργος
Κρατησε το σε καλη κατασταση και μπορει να πιασει τοσο φιλος!

Ante_geia

Το Περιμένετε; Τι είδους ερώτηση είναι αυτή … Εχω ξεκινήσει ήδη την αντίστροφη μέτρηση !! Παιδιά υπομονή μόνο 5 μήνες περίπου !!! Πάντως να πω ότι στο Galaxy S4 είμαι πιο απαιτητικός καθώς θέλω να είναι εξαιρετικά λεπτό 4.9 ιντσες οθόνη και επεξεργαστη στα 2.0GHz τετραπυρηνος !!! Αυτά γιατί η Samsung έχει την τεχνολογια και την δυνατότητα να το κάνει … Αμα δεν το κάνει σημαίνει ότι μας δουλεύει και τα βγάζει σιγά σιγά !!!

Μιχάλης

Αν το περιμένουμε λέει από την πρώτη στιγμή κιόλας που ακούσαμε ότι θα πρωτοβγεί άντε με το καλό να έρθει η άνοιξη να το δούμε και αν μας αρέσει που σίγουρα θα μας αρέσει θα το πάρουμε κιόλας!!!

Teo

Αν βγει όντως με s-pen όπως ακούγεται προβλέπω κι εγώ με τι σειρά μου να δίνω το S3 μου στη γυναίκα και να παίρνω το S4..Λατρεμένα κινητά η σειρά “S”
Αλλιώς και το S3 μια χαρά κινηταρα είναι..Αναμένουμε !!!

chris0v21

με 4000 μιλιααμπερ κ16πυρηνο επεξεργαστη 😛

Babis

Σίγουρα θα έχει άριστη μπαταρία… Λογικά μνήμη ram 3gb οθόνη 5ιντες super amoled full HD επεξεργαστή οχταπυρινο άριστη κάμερα λειτουργικο σύστημα android 5.0 4g LTE ελαφρύ και πολύ λεπτό 5 χιλιοστά θα βγει σε μπλε και άσπρο και μετά από λίγο καιρό σε μαύρο και αλλά χρώματα

Includes Android 4.2 Jelly Bean OS, or 5.0 Key Lime Pie
Brand new OLED display to replace the AMOLED screen
Boosted screen size at 5-inches with 441ppi
Memory levels skyrocketing at 16GB, 32 GB, 64GB and 128 GB
Ultra Fast Quad-core processor clocked at 2 GHz
3GB of RAM
3200 mAh battery
13 megapixel HD auto focus main camera
Skype-ready 1.9 megapixel front-facing camera
Moderate price of $599 with no contract, or $199 with 2 year contract
Αυτά!

gzisis69

καλυτερα να δωσει εμφαση στην ποιοτητα υλικων παρα στα υπολοιπα χαρακτηριστικα που ηδη αριστα ειναι. αντε και να κανει την μπαταρια σαν του νοτε.. τοτε θα ειναι ενα μηχανημα που δεν θα του λειπει κατι..

Yiannis

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την ακόρεστη ανάγκη για μεγαλύτερους επεξεργαστές, ποσότητα ram, ακόμη μεγαλύτερες οθόνες κτλ…Όλα πιστεύω είναι κόλπα του marketing για να αγοράζουμε κάθε τρεις και λίγο καινούργιο κινητό. Ας πούμε το S III με JB τρέχει τέλεια με αυτό το hardware, πόσο καλύτερα θα τρέχει με μεγαλύτερο επεξεργαστή ή περισσότερη ram; Κινητό είναι στο κάτω κάτω…Γνώμη μου είναι να επικεντρωθούν οι εταιρίες στην σωστότερη υλοποίηση του λογισμικού παρά στην συνεχή αύξηση των τεχνικών χαρακτηριστικών. Δηλαδή αν το S IV θα έχει 5 ίντσες το NOTE III πόσο θα πάει; στις 6; δεν θα είναι κινητό πλέον…Και το ίδιο ισχύει αντίστοιχα και για S V και NOTE IV και ούτω καθεξής……Και επίσης καλό θα ήταν η Samsung να κάνει τις “ναυαρχίδες” τις να δείχνουν ξεχωριστές από πλευράς υλικών…δε λέω ότι το πλαστικό στο S III είναι χαμηλής ποιότητας αλλά από την στιγμή που δίνεις ένα τόσο μεγάλο ποσό για κινητό θέλεις να έχεις στο χέρι σου και την αντίστοιχη αίσθηση… Έτσι δεν είναι;;;
Ταπεινή άποψη ενός απλού αναγνώστη , και όχι fanboy κανενός, και λάτρη της τεχνολογίας….

Billys

Πιθανολογω πως η samsung δεν θα βγαλει S4 αλλα ισως μια βελτιωση του S3 με ονομα του στυλ S3plus , S3advance ή κατι τετοιο . Το θεμα των πυρινων εχει ηδη κορεστει , αρα θα παραμεινει στους 4πυρινους . Απο ram το αναμενομενο ειναι απο το 1 να παει στα 2 GB και να δουμε μια (full?) ΗD οθονη , ευχομαστε SAMOLED PLUS (οχι pentile) , ουτε λιγο ουτε πολυ στις 5 ιντσες . Ισως , να παιξει και 12αρα καμερα . Προσωπικα , δεν περιμενω τρελες αλλαγες ή καινοτομιες γι’ αυτο και πιστευω πως ειναι νωρις για να αλλαξει το μοντελο καθως η αγορα των κινητων εχει κορεστει τεχνολογικα και χρειαζεται χρονος ωστε να εισαχθουν καλυτερα χαρακτηριστικα σε συσκευες μαζικης παραγωγης .

Μάνος

Είστε σοβαροί?Μου συγρίνεται τα iphone με το galaxy…είχα το 4άρι…πήγα στο s3 γιατί είδα κάτι τρελά πράγματα που έκανε το s3 και πούλησα γιατί ήταν χειρότερο και απο το 4άρι και πήρα το 5.Εσείς που έχτε s3 μη δοκιμάσεται να κάνετε συναγωνισμό σε ταχύτητα και σε γραφικά γιατί το διπύρηνο !!!! σας ρίχνει στ’αυτιά την τετραπύρηνη παπάτζα της samsmung! Το φόρτιζα 2,5 φορές τη μέρα,γιατί είχα ανοικτό το 3g συνέχεια..ώσπου στο τέλος το έκλινα όταν πήγαινε στο 30% γιατί σε λίγο θα είχα κλειστό τηλ!! Ακουστικό χάλια..δε μπορούσα να τους ακούσω.Άπειρες άχρηστες ρυθμίσεις για να γεμίζουν το λειτουργικό.Μία ανέβαζε φωτό στο φέις απο το άλμπουμ και 10 όχι,Το έριχνα στα ζάρια αν θα την ανεβάσει…!!Κολλήματα τρελά παντού..μη μου πείτε ότι δε τα έχετε δεί…έχω και άλλο φίλο με s3..τα ίδια αντιμετόπιζε κι αυτός!Πάμε στην αφή τώρα…αν δεν είχατε ποτέ iphone δε θα καταλάβατε τίποτα!!Δεν είναι το ίδιο γρήγορη..μου έσπαγε τα νεύρα..ειδικά στις φωτό (άλμπουμ ). Απο κει και πέρα τα android είναι ε΄να λειτουργικό που συμπεριφέρεται σαν τους υπολογιστές μας!Τι εννοώ?Καθαρισμούς μνήμης μερικές φορές και φορμάτ,για να τα δώσει όλα το τηλ γιατί διαφορετικά θα σέρνετε!Ενώ η apple στο δίνει και σου λεει θα είναι στο 100% συνέχεια.Η apple έχει… Συνέχεια »

Greg

ε αντε αυτο θα κυκλοφορησει πριν καν ανακοινωθει!

Alekos

@μανος ειχα iPhone για μια βδομαδα και το πουλησα. Το iPhone ειναι καλο για παιρνεις τηλεφωνα να στελνεις μηνυματα, email κτλ και να παιζεις παιχνιδια και να μπαινεις στο facebook, αν εισαι ικανοποιημενος να κανεις τα παραπανω δινοντας 700€ τοτε εισαι ενταξει για καποιους που τα λεφτα εχουν περισσοτερο αξια παιρνουν android “S”. Δεν παιζουν ρολο οι πυρηνες αλλα η τεχνολογια το 5αρι φοραει 2 A15 ενω το S3 φοραει 4 Α9, συνεπως το 5αρι εχει καλυτερο hardware, αλλα συγκεκριμενα το 5αρι στο software ειναι για τα μπαζα ολο προβληματα ειναι.

Y.Γ. iPhone = Jailbreak . Χωρις αυτο ειναι για πούλημα(=πεταμα, τζαμπα λεφτα κτλ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.