Samsung Galaxy S IV video teaser με πρώτη επίσημη εμφάνιση;

Smartphones · Samsung Galaxy

Το Samsung Galaxy S IV θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη και πολλοί σχολιάζουν ότι είναι χτύπημα ανάμεσα στα μάτια της Apple μιας και πραγματοποιείται στην έδρα της. Σήμερα έκανε την εμφάνισή του το πρώτο teaser video για το αναμενόμενο Samsung Galaxy S IV και ο φίλος του Techblog “MEDS” σχολιάζει την […]

Το Samsung Galaxy S IV θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη και πολλοί σχολιάζουν ότι είναι χτύπημα ανάμεσα στα μάτια της Apple μιας και πραγματοποιείται στην έδρα της. Σήμερα έκανε την εμφάνισή του το πρώτο teaser video για το αναμενόμενο Samsung Galaxy S IV και ο φίλος του Techblog “MEDS” σχολιάζει την παρακάτω λεπτομέρεια.

“Aπό το βίντεο φαίνεται ότι κρατάει το S IV, σε μεγέθυνση δείχνει μεταλλικό φτιαγμένο από 1 κομμάτι όλο πίσω και πλάγια. Επίσης φαίνεται να έχει κάποιο γράφημα, στη θέση που έχει το iPhone το μήλο… Τι λέτε;”

Μάθε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S IV.

Samsung Galaxy S IV video teaser

Kudos to MEDS

Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου.

Σχόλια

  1. kostantinos kostantinos

    Για αρχή δεν είναι επιβεβαιωμένα επίσημη φωτογραφία, ψευδές!
    2ον αυτό ήταν σκεψη ανταγωνιστικού σου site κανενα 6ωρο πριν ανεβασεις το αρθρο!

  2. Κώστας Βλαχάκης

    Επίσημη εμφάνιση μέσα στο βίντεο. Η εικόνα είναι screenshot από το βίντεο.

    Ποιος είχε πρώτος την σκέψη δεν το γνωρίζω. Τώρα μπήκα γραφείο από το μεσημέρι και δεν έχω προλάβει να δω τι έχει γραφτεί. Είδα το email του φίλου MEDS και το δημοσίευσα γιατι έχει θέμα για συζήτηση. Μην είσαι επιθετικός.

  3. Dinos Dinos

    Ποτε θα βγει περιπου σε κυκλοφορια??

  4. κωστας κωστας

    Εξαιρετικο το βιντεο Κωστα.Συνεχισε την καλη δουλεια.Αντε μπας και βγαλουμε καμια ακρη νωριτερα.

  5. lorentzos lorentzos

    Ο/Η kostantinos Αφήνεις την ουσία και μας λες πoιος το έβαλε πρώτος και αυτά ειναι ψέματα κλπ. Ασε να το κρίνουν οι αναγνώστες του techblog.gr Οταν ο Κώστας βγάζει θέματα άλλοι ξεπατικώνουν….

  6. MEDS MEDS

    Καταρχήν το μήνυμα το έστειλα στον Κώστα πριν το ανεβάσει το υποτιθέμενο ανταγωνιστικό site. Όπως και να έχει, @kostantinos είσαι άκυρος.

  7. nickoskr nickoskr

    Ως κάτοχος του gsIII εύχομαι να είναι κατασκευασμένο με πιο ποιοτικά υλικά..! Με ομορφότερο design θα κυριαρχήσει πάλι..!

  8. Anthony Anthony

    Βασικα μάλλον ο Konstantinos είναι απο το αντίπαλο site :p

  9. Dimos Dimos

    Ένα αυτό με την εμφάνιση του κινητού στο βίντεο…και ένα άλλο που παρατήρησα εγώ είναι ότι το πιτσιρίκι στο τέλος, ακουμπάει το κουτί πάνω στο γραφείο του και εκεί που πάει να το ανοίξει, κάποιος μπαίνει στο δωμάτιο και το διακόπτει…Πως το μεταφράζετε αυτό?

  10. KOSTAS KOSTAS

    Ειναι το Note 2 σιγουρα

  11. Ανδρέας Ανδρέας

    @κωστα μήπως το γραφιμα ειναι η κάμερα? :ρ

  12. sotiris sotiris

    πως ακριβως καταλαβατε οτι ειναι μεταλλικο απο αυτη την φωτογραφια εδω καλα καλα δεν φαινεται το σχεδιο του κινητου …

  13. tetra tetra

    Εμένα πάντως αυτό στην εικόνα μου φέρνει στο ATIV S. Οι Κορεάτες έχουν μάθει καλά το μάθημά τους και τους παίζουν όλους στα δάχτυλα. Έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο η συσκευή της χρονιάς να είναι το Galaxy οχι το iPhone.

  14. thomas22888 thomas22888

    Παιδιά δεν νομίζω ότι αυτό ειναι το καινούργιο galaxy αλλα και να ειναι δεν μπορείς να διακρίνεις ούτε αν ειναι μεταλλικό ούτε τίποτα, η εικόνα ειναι απίστευτα θολή δεν μπορείς να διακρίνεις τίποτα, οπότε δεν νομίζω ότι αυτό το βίντεο αποκαλύπτει κάτι. Φιλικα παντα

  15. makis88 makis88

    @kostantinos είσαι mentalist

  16. tsekboy tsekboy

    Ρε παίδες, πολύ χοντροκομμένο για να ναι αυτό!! Πόσο μάλλον απ τη στιγμή που δεν μας το δείχνει ο πιτσιρικάς, θα μπορούσαμε να πάρουμε μια ματιά απ το μεγαλοστέλεχος? Δε νομίζω να βγάλουνε τέτοια χοντροκουμούτσα όπως φαίνεται στο 2 ζουμάρισμα!!!

    konstantinos Μη μασάς εσύ, εμάς μας ψεκάζει ο Βλάχακης.

  17. chris chris

    @Dimos οτι δεν χτυπησε την πορτα πριν μπει ο αγενης!!!!!!

  18. MEDS MEDS

    Καλημέρα!
    Όπως ανέφερα και σε ένα άλλο θέμα, πρέπει να πρόκειται για μοκάπ συσκευή, για τις ανάγκες του διαφημιστικού. Ο λόγο είναι γιατί δε φαίνεται να έχει κάμερα. Επίσης, επειδή περιμένω και θέλω να περιμένω πολύ μικρότερο bazel απ’ότι στο SIII, και αυτό στο βίντεο είναι γκουμούτσα!

  19. Dimos Dimos

    @chris δεν ξερω αν παιζει ρολο απλα το ανεφερα…δε χρειαζεται η ειρωνεια…αιντε τωρα,κοροιδο

  20. chris chris

    @Dimos δεν ειρωνεύομαι.αστειεύομαι.Ευχαριστω για τον χαρακτηρισμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ροή ειδήσεων