Samsung Galaxy S IV video teaser με πρώτη επίσημη εμφάνιση;

Το Samsung Galaxy S IV θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη και πολλοί σχολιάζουν ότι είναι χτύπημα ανάμεσα στα μάτια της Apple μιας και πραγματοποιείται στην έδρα της. Σήμερα έκανε την εμφάνισή του το πρώτο teaser video για το αναμενόμενο Samsung Galaxy S IV και ο φίλος του Techblog “MEDS” σχολιάζει την παρακάτω λεπτομέρεια.

“Aπό το βίντεο φαίνεται ότι κρατάει το S IV, σε μεγέθυνση δείχνει μεταλλικό φτιαγμένο από 1 κομμάτι όλο πίσω και πλάγια. Επίσης φαίνεται να έχει κάποιο γράφημα, στη θέση που έχει το iPhone το μήλο… Τι λέτε;”

Μάθε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S IV.

Samsung Galaxy S IV teaser, Samsung Galaxy S IV video teaser με πρώτη επίσημη εμφάνιση;

Kudos to MEDS

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostantinos

Για αρχή δεν είναι επιβεβαιωμένα επίσημη φωτογραφία, ψευδές!
2ον αυτό ήταν σκεψη ανταγωνιστικού σου site κανενα 6ωρο πριν ανεβασεις το αρθρο!

Dinos

Ποτε θα βγει περιπου σε κυκλοφορια??

κωστας

Εξαιρετικο το βιντεο Κωστα.Συνεχισε την καλη δουλεια.Αντε μπας και βγαλουμε καμια ακρη νωριτερα.

lorentzos

Ο/Η kostantinos Αφήνεις την ουσία και μας λες πoιος το έβαλε πρώτος και αυτά ειναι ψέματα κλπ. Ασε να το κρίνουν οι αναγνώστες του techblog.gr Οταν ο Κώστας βγάζει θέματα άλλοι ξεπατικώνουν….

giorgio

10 και σήμερα!!

MEDS

Καταρχήν το μήνυμα το έστειλα στον Κώστα πριν το ανεβάσει το υποτιθέμενο ανταγωνιστικό site. Όπως και να έχει, @kostantinos είσαι άκυρος.

nickoskr

Ως κάτοχος του gsIII εύχομαι να είναι κατασκευασμένο με πιο ποιοτικά υλικά..! Με ομορφότερο design θα κυριαρχήσει πάλι..!

Anthony

Βασικα μάλλον ο Konstantinos είναι απο το αντίπαλο site :p

Dimos

Ένα αυτό με την εμφάνιση του κινητού στο βίντεο…και ένα άλλο που παρατήρησα εγώ είναι ότι το πιτσιρίκι στο τέλος, ακουμπάει το κουτί πάνω στο γραφείο του και εκεί που πάει να το ανοίξει, κάποιος μπαίνει στο δωμάτιο και το διακόπτει…Πως το μεταφράζετε αυτό?

KOSTAS

Ειναι το Note 2 σιγουρα

Ανδρέας

@κωστα μήπως το γραφιμα ειναι η κάμερα? :ρ

sotiris

πως ακριβως καταλαβατε οτι ειναι μεταλλικο απο αυτη την φωτογραφια εδω καλα καλα δεν φαινεται το σχεδιο του κινητου …

tetra

Εμένα πάντως αυτό στην εικόνα μου φέρνει στο ATIV S. Οι Κορεάτες έχουν μάθει καλά το μάθημά τους και τους παίζουν όλους στα δάχτυλα. Έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο η συσκευή της χρονιάς να είναι το Galaxy οχι το iPhone.

thomas22888

Παιδιά δεν νομίζω ότι αυτό ειναι το καινούργιο galaxy αλλα και να ειναι δεν μπορείς να διακρίνεις ούτε αν ειναι μεταλλικό ούτε τίποτα, η εικόνα ειναι απίστευτα θολή δεν μπορείς να διακρίνεις τίποτα, οπότε δεν νομίζω ότι αυτό το βίντεο αποκαλύπτει κάτι. Φιλικα παντα

makis88

@kostantinos είσαι mentalist

tsekboy

Ρε παίδες, πολύ χοντροκομμένο για να ναι αυτό!! Πόσο μάλλον απ τη στιγμή που δεν μας το δείχνει ο πιτσιρικάς, θα μπορούσαμε να πάρουμε μια ματιά απ το μεγαλοστέλεχος? Δε νομίζω να βγάλουνε τέτοια χοντροκουμούτσα όπως φαίνεται στο 2 ζουμάρισμα!!!

konstantinos Μη μασάς εσύ, εμάς μας ψεκάζει ο Βλάχακης.

chris

@Dimos οτι δεν χτυπησε την πορτα πριν μπει ο αγενης!!!!!!

MEDS

Καλημέρα!
Όπως ανέφερα και σε ένα άλλο θέμα, πρέπει να πρόκειται για μοκάπ συσκευή, για τις ανάγκες του διαφημιστικού. Ο λόγο είναι γιατί δε φαίνεται να έχει κάμερα. Επίσης, επειδή περιμένω και θέλω να περιμένω πολύ μικρότερο bazel απ’ότι στο SIII, και αυτό στο βίντεο είναι γκουμούτσα!

Dimos

@chris δεν ξερω αν παιζει ρολο απλα το ανεφερα…δε χρειαζεται η ειρωνεια…αιντε τωρα,κοροιδο

chris

@Dimos δεν ειρωνεύομαι.αστειεύομαι.Ευχαριστω για τον χαρακτηρισμο.

gt

9 κ σημερα παιδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.