Samsung Galaxy S10 5G: Η κορεάτικη έκδοση έχει διαφορές από την Global

Samsung Galaxy S10 5G, Samsung Galaxy S10 5G: Η κορεάτικη έκδοση έχει διαφορές από την Global

Στις 5 Απριλίου θα κυκλοφορήσει επίσημα το Samsung Galaxy S10 5G και πριν λίγες ώρες, είχαμε την “διαρροή” των χαρακτηριστικών της έκδοσης που αφορά την Κορεάτικη έκδοση.

Η φημολογία σχετικά με την επίσημη ημερομηνία του Samsung Galaxy S10 5G, φαίνεται να επιβεβαιώνεται, καθώς από τις 5 Απριλίου θα είναι διαθέσιμο προς αγορά.  Εν αναμονή της κυκλοφορίας του, είχαμε την διαρροή νέων χαρακτηριστικών τα οποία δεν είχαν γίνει γνωστά έως σήμερα.

Μέχρι στιγμής, αυτό που γνωρίζαμε ήταν πως οι διαστάσεις του Galaxy S10 5G, είναι 162.6×77.1×7.94mm και θα έχει βάρος 198 γραμμάρια. Επίσης αυτό που ξέρουμε είναι πως η μνήμη του θα είναι 8GB και ο αποθηκευτικός χώρος 256GB. Όμως όπως φαίνεται οι συγκεκριμένες διαστάσεις, αφορούν την έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά.

Samsung Galaxy S10 5G, Samsung Galaxy S10 5G: Η κορεάτικη έκδοση έχει διαφορές από την Global

Σύμφωνα με αναφορές, το Galaxy S10 5G θα κυκλοφορήσει και σε δεύτερη έκδοση, η οποία στοχεύει την Κορεάτικη αγορά. Η δεύτερη έκδοση έχει διαστάσεις 162.2 × 77.1 × 7.8mm και βάρος 208 γραμμάρια, με μνήμη 8GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 256GB/512GB.

Samsung Galaxy S10 5G, Samsung Galaxy S10 5G: Η κορεάτικη έκδοση έχει διαφορές από την Global Samsung Galaxy S10 5G, Samsung Galaxy S10 5G: Η κορεάτικη έκδοση έχει διαφορές από την Global

 

Εκτός από τις διαφορές που αναφέραμε, η Κορεάτικη έκδοση του Samsung Galaxy S10 5G, θα κυκλοφορήσει και τρεις χρωματικές επιλογές. Το μοντέλο των 8GB/256GB θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, ασημί και χρυσό, ενώ για το μοντέλο των 8GB/512GB το μόνο σίγουρο είναι πως θα κυκλοφορήσει στο ασημί.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.