Samsung Galaxy S10: Buggy update προκαλεί προβλήματα σε εφαρμογές

Galaxy S10, Samsung Galaxy S10: Buggy update προκαλεί προβλήματα σε εφαρμογές

Η Galaxy S10 σειρά της Samsung αποτελεί σίγουρα μία επιλογή για τους υποψήφιους αρογαστές μίας ναυαρχίδας. Παρόλα αυτά ακόμη και τα ακριβά smartphone των 1000+ ευρώ αντιμετωπίζουν προβλήματα λογισμικού.

Δυστυχώς οι κάτοχοι των S10, S10+ και S10e ήρθαν αντιμέτωποι με αυτά τα προβλήματα καθώς ένα buggy update που κυκλοφόρησε στα smartphone προκάλεσε προβλήματα και στις υπόλοιπες διάσημες εφαρμογές. Το update προοριζόταν για την κάμερα και είχε ως στόχο την βελτίωση του Night mode αλλά και την προσθήκη επιπλέον χαρακτηριστικών.

Galaxy S10, Samsung Galaxy S10: Buggy update προκαλεί προβλήματα σε εφαρμογές

Τα glitch αναφέρθηκαν από την SamMobile αφού προηγήθηκαν δεκάδες αναφορές στο Reddit και το XDA Developers Forum.

Freeze, crash και random reboots είναι τα σημάδια των buggs που επηρεάζουν την σταθερότητα του λειτουργικού. Τα παραπάνω προβλήματα συναντήθηκαν σε χρήστες που εγκατέστησαν το νέο update που θα βελτίωνε την κάμερα και είχαν ήδη εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού μαζί με το Secuity Patch του Μαΐου.

Ποιο συγκεκριμένα τα smartphone με build number XXU1ASE5 αρνούνται να ανοίξουν αρκετές δημοφιλείς thrid-party εφαρμογές και launchers. Το Twitter συγκεκριμένα κολλάει τόσο πολύ που σε ορισμένες περιπτώσεις οι χρήστες αναγκάζονται να επανεκκινήσουν το τηλέφωνο. Επίσης, αλλες δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Nova Launcher αλλά και το WhatsApp αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

Ακόμη και στις first-party εφαρμογές της Samsung συναντώνται προβλήματα όπως ο web browser της εταιρείας αλλά και η εφαρμογή Gallery. Μία άλλη μερίδα ανθρώπων υποστηρίζει πως η μπαταρία αποφροτίζεται πολύ γρήγορα και πως το smartphone τους κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις.

Αυτά τα προβλήματα μερικές φορές διορθώνονται προσωρινά με την επανεκκίνηση του smartphone αν και η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις είναι μία πιο μόνιμη λύση.

Υπάρχει κάποιος χρήστης κάποιου Galaxy S10 που να έχει κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας tiamat Enûma elis

samsung εν έτη 2019

παπαροκας tiamat Enûma elis

samsung εν έτη 2019…

και γω σήμερα στο s7 έφαγα δύο καλα λαγκακια μια με το πληκτρολόγιο μεχρι να εξαφανιστεί μετα απο την πληκτρολογηση και μια με το Wi-Fi στην είσοδο…
δεν με ειχε συνηθίσει αλλα μαλλον θελει επανεκκίνηση

βαραίνει με το καιρό και σαπίζει το Android

Σταύρος Χρι

Δεν βαραίνει το Android. Τα Samsung βαραίνουν και λαγκαρουν με το καιρό

Σακής

Απορώ πως είναι πρώτοι αυτοί οι εταιρεία για πέταμα είναι τα τηλέφωνα της όλα

kurkosdr

Για να απαντήσω σε προηγούμενο σχόλιο, ο λόγος που είναι πρώτη αυτή η εταιρεία ενώ είναι για πέταμα τα τηλέφωνα της όλα, είναι η δύναμη της μάρκας. Έβγαλαν μερικά καλά τηλέφωνα στην αρχή του Android, και ο κόσμος ξανα-αγοραζει από συνήθεια. Όπως οι Mercedes είναι στον πάτο των στατιστικών αξιοπιστίας τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά ο κόσμος συνεχίζει να αγοράζει. Συν το ότι το δυνατό hardware πουλάει πάντα περισσότερο από το ποιοτικό software (η Samsung είναι διαχρονικά πάτος στο θέμα του Android software, απλά στην αρχή όλες οι εταιρείες έτσι ήταν και κανείς δεν το έπαιρνε χαμπάρι).

dimitris

δειτε τα κινητα s8 και μετα πως τα πανε,δεν λεω για τα midrange της γιατι εκει ισως ακομα εχουνε τα θεματακια τους(σιγουρος δεν ειμαι)αλλα για τα s8,s9 s10 s10e ,note κλπ λενε τακαλυτερα ΕΚΤΟς απο μπαταρια!!

Αλεκο

Κολλάει πολλές φορές συνήθως στης σελίδες και κατανάλωση μπαταρίας πολύ γρήγορα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 series: Έφτασε στο τέλος της ζωής της

Η Samsung παρέχει την καλύτερη υποστήριξη λογισμικού για τηλέφωνα, tablet και wearables στον κόσμο των Android.

Software Android 11 Galaxy S10 Samsung

Samsung Galaxy S10 series: Ξεκινάει εκ νέου η αναβάθμιση σε Android 11

Η Samsung διέκοψε προσωρινά την αναβάθμιση Android 11 για τις συσκευές της σειράς Galaxy S10, ενώ φαίνεται πως ξεκινάει εκ νέου από σήμερα.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Software featured Galaxy S10 Samsung

Samsung Galaxy S10 series: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11

H Samsung ξεκίνησε τη σταδιακή αναβάθμιση Android 11 για τις συσκευές της σειράς Galaxy S10 στην Ευρώπη.