Samsung Galaxy S10: Μεγάλο camera update έρχεται στην σειρά

Galaxy S10, Samsung Galaxy S10: Μεγάλο camera update έρχεται στην σειρά

Η Samsung για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο αυτό τα φωτογραφικά χαρακτηριστικά της σειράς Galaxy S10 ετοιμάζει update που θα boostάρει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες τους. Οι κάτοχοι της S10 σειράς στην Ελβετία είναι πρώτοι που θα λάβουν το firmware update το οποίο θα βελτιώσει το Night mode, το Live Focus και θα φέρει το security patch του Μαΐου.

Όταν κυκλοφόρησαν τα Galaxy S10, Galaxy S10+ και Galaxy S10e η κάμερά τους είχει λειτρυργίες Bright Night mode το οποίο δεν ηταν ιδιαίτερα καλό. Για την βελτίωση των φωτογραφιών την νύχτα η Samsung αύξησε το shutter speed και μείωσε τον θόρυβο στις φωτογραφίες. Επιπλέον, οι χρήστες πλέον θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και την ultra wide με f/2.2 κάμερα στο Night mode.

Επίσης όσοι διαθέτουν το S10 είτε το S10+ θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν τον τηλεφακό και την Live Focus λειτουργία. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να πλησιάσουν περισσότερα τα αντικείμενα που θέλουν να φωτογραφίζουν ώστε να θολώσουν καλύτερα το background.

Το security patch έχει ξεκινήσει να διατίθεται από μερικούς παρόχους, το update για την κάμερα όμως αναμένεται να έρθει στις αρχές του Ιουνίου.

Σε ίδια μοίρα βρίσκεται και η τριπλή κάμερα των OnePlus 7 Pro όπου σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας θα δεχθεί update ώστε να βελτιωθεί το Nightscape mode.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.