Samsung Galaxy S10+: Η τριπλή κάμερα θα ενσωματώνει τηλεφακό και ευρυγώνιο

To Samsung Galaxy S10+ που αναμένεται το 2019 θα είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα για την κορεάτικη εταιρεία συμπληρώνοντας 10 χρόνια από το πρώτο Galaxy S flagship της αγοράς. Σύμφωνα με αναφορές το επετειακό μοντέλο θα ενσωματώνει τριπλή κάμερα πίσω και διπλή κάμερα μπροστά.

Μία νέα αναφορά από τη Νότια Κορέα αποκαλύπτει ότι το σύστημα τριπλής κάμερας θα αποτελείται από μία κύρια κάμερα με αισθητήρα 16 MP, μία 13 MP κάμερα με τηλεφακό και ένα ευρυγώνιο φακό με αισθητήρα ανάλυσης 12 MP.

Το ETNews αναφέρει επίσης ότι η Samsung στα αρχικά σχέδιά της είχε σκοπό να εξοπλίσει μονάχα ένα από τα τρία μοντέλα της σειράς Galaxy S10 με τριπλή κάμερα αλλά τα σχέδια φαίνεται πώς άλλαξαν και θα δούμε τελικά δύο εκδόσεις με τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος.

Επίσης, μία ακόμη συσκευή Galaxy που υπάρχει η πιθανότητα να εξοπλιστεί με σύστημα τριπλής κάμερας και προέρχεται από την mid-range κατηγορία της Samsung και τη σειρά Galaxy A είναι σύμφωνα με τις αναφορές το Galaxy A9 (2019). Το πρώτο midranger μοντέλο λέγεται μάλιστα ότι θα συνδυάζει αισθητήρες 32 MP + 8 MP + 5 MP.

Σύμφωνα τέλος με τους αναλυτές πάνω από το 10% των smartphones θα ενσωματώνουν σύστημα τριπλής κάμερας το 2019, με τους Κορεάτες κατασκευαστές LG και Samsung να ακολουθούν το δρόμο που χάραξε πρώτη η Huawei με το P20 Pro.

To παραπάνω concept video είναι βασισμένο σε φήμες και διαρροές για τη σειρά Galaxy S10.

S10+, Samsung Galaxy S10+: Η τριπλή κάμερα θα ενσωματώνει τηλεφακό και ευρυγώνιο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

και κάπως ετσι ξεκιναν τα τελευταία δεκα χρονια οι μονιμες σκεψεις να παρω το μοντελο που υπάρχει τωρα μολις πεσει η τιμη του η να περιμένω το επομενο… 🤣🤣🤣

επισης
λενε οτι θα βγουν εκδοσεις 6,4
6,2
5,8 ιντσες και μαντέψτε πιο απο τα τρία θα ειναι παλι το λιγότερο καλα εξοπλισμένο….

Panagiotis

Για να ακούσω αυτούς που γελούσαν με την Ηuawei και τις 3 κάμερες. Πώπω ησυχία όλοι κάνουν την πάπια.

Stathis

Άλλοι την πάπια, άλλοι τον παπά… έτσι είναι…

forneverarrow

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš: το μικρότερο φυσικά θα είναι και λιγότερο εξοπλισμένο. Αυτό φυσικά ξεκινά από τους καταναλωτές και δυστυχώς καταλήγει σε αυτούς. Όταν βλέπει ο καταστκευαστής ότι μπορεί να πουλήσει τα ακριβότερα κομμάτια πιο εύκολα, γιατί να εξοπλίσει τα μικρότερα? Το μόνο παράπονο που έχω γενικά από τις διαφορετικές εκδόσεις στα flagship είναι η κάμερα. Θα προτιμούσα να υπάρχει κατώτερη οθόνη ή ακόμα και λιγότερη ram ή μνήμη παρά να με υποχρεώνει να αγοράσω το τεράστιο μοντέλο για να έχω τηλεφακό και portrait mode (όπως κάνει η Apple και η Samsung μέχρι τώρα).

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

φορεβερναρου και μενα η καμερα με ποναει και εκει πατάνε οι κατασκευαστές ωστε να σε σπρώξουν στα ακριβότερα. μεγας διδασκαλος η apple…
κατι που δεν βλεπω να έχει αναφερθεί καθόλου ειναι η απαισχυντη επιλογη της samsung να μην εξοπλησει το note 9 με το νεο gorilla 6 που ναι μακραν καλύτερο στις πτωσεις….
εξοπλησε με αυτο το γυαλί μοναχα το νεο της smartwatch

Αστέριος Στέλιος

Αυτό το άρθρο είναι το τέλειο ξενερωμα για όσους σκοπεύουν να αγοράσουν το ΝΟΤΕ 9, αλλά τελικά βλέπουν πώς σε 6 μήνες τα 1000+ ευρουλακια τους θα πιάσουν καλύτερα τόπο με το Samsung Galaxy S10 plus που θα έχει καλύτερα specs, καλύτερες φωτογραφικές δυνατότητες και καλύτερο επεξεργαστή και και και …. καθόλου τσιν στο κάτω μερος

godis

Αστέριος Στέλιος καλυτερο τοπο τα ευρωπουλα θα πιασουν αν τα βγαλεις απο την τσεπη και πας ενα ταξιδι,καλυτερο τοπο θα πιασουν αν ξαμολυθεις στα μαγαζια και γεμισεις την γκαρνταρομπα σου για 10 χρονια ρουχα καθως επισης να τα πολλαπλασιασεις αγοραζοντας ενα παπακι και κανεις και το επαγγελμα του ντελιβερα,μπορω να φερω ενα σωρο παραδειγματα τι καλυτερη επενδυση μπορει να κανει καποιος με τα 1000+ευρω απο το να τα πεταξει σε εναν τρυπιο κουμπαρα…αυτα.!!!

Αγγελος

Αστεριος αυτη η λογικη δεν εχει τελος ρε φιλε.και σε αλλους 6 μηνες θα εχει βγει κατι καλυτερο κτλ κτλ. Μεσα στο 2018 και το s9 και το note εχουν τις ιδιες δυνατοτητες απλα διαλεγεις τι σε βολευει.κατι καλυτερο ετσι κι αλλιως που να τα συνδιαζει ολα δε θα βρεις στην αγορα οποτε τζαμπα η γκρινια.επισης το οτι η τιμη στα samsung πεφτει γρηγορα μονο καλο ειναι καθως η τιμη του s9 plus αυτη τη στιγμη ειναι απλα απιστευτη για αυτα που δινει.για τον godi απλα τι να πω δε ξερω…κλασσικη περιπτωση αντρα που εχει περιοδο.μιλαμε για τεχνολογια φιλε εδω περα.πανε ταξιδι εσυ στις μαλδιβες και βγαλε φωτο με 3310.το οτι ειμαστε πορωμενοι με την αιχμη της τεχνολογιας δε σημαινει οτι δε ζουμε.τις προτεραιοτητες του τις βαζει ο καθενας οπως νομιζει

godis

Αγγελος φιλτατε σεβαστη η αποψη σου εως το σημειο που γινεσαι αγενης και μιλας υποτιμητικα,ξερεις μπορω να κανω το ιδιο (τα κακα του απροσωπου ιντερνετ) αλλα δεν θα βγαλει πουθενα,οποτε ασε να υπαρχει και η δικη μου αποψη ενιοτε και (χλευαστικα) για τις υπερκοστολογημενες συσκευες των εταιριων.

nikosar

@godis +
Δεν θα τα έλεγα καλύτερα … με βρίσκεις 100% σύμφωνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.