Samsung Galaxy S10 Lite: Εμφανίστηκε στο Geekbench πιο δυνατό από το S10e

, Samsung Galaxy S10 Lite: Εμφανίστηκε στο Geekbench πιο δυνατό από το S10e

Το Galaxy S10 Lite είναι ένα smartphone για το οποίο ακούσαμε το προηγούμενο διάστημα. Αρκετοί ίσως σκεφτούν ότι το S10 Lite είναι το S10e ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η Samsung ετοιμάζει μία νέα έκδοση διαφορετική από την S10e. Το Samsung Galaxy S10 Lite εμφανίστηκε τώρα στο Geekbench 5 με αριθμό μοντέλου SM-G770F.

Το smartphone στα test στο Geekbench πέτυχε 742 πόντους σε Single-Core και 2604 σε Multi-Core. Μία προηγούμενη πληροφορία έλεγε ότι το S10 Lite θα έχει high-end flagship χαρακτηριστικά. Η καταχώρηση στο Geekbench επιβεβαιώνει αυτήν την πληροφορία καθώς το smartphone ενσωματώνει τον Snapdragon 855, 8GB μνήμη RAM και τρέχει το Android 10. Παρόλο που το smartphone ονομάζεται Lite καταφέρνει να ξεπεράσει την απλή έκδοση S10, τόσο αυτήν που ενσωματώνει τον Exynos 9820 αλλά και το Snapdragon 855.

Χαρακτηριστικά

, Samsung Galaxy S10 Lite: Εμφανίστηκε στο Geekbench πιο δυνατό από το S10e

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του smartphone παραμένουν άγνωστα μέχρι τώρα. Το τηλέφωνο λέγεται ότι θα έχει οθόνη 6.7 ιντσών Super AMOLED με waterdrop notch. Στην πλάτη αναμένεται κάμερα τριπλής διάταξης η οποία συνδυάζει 48MP + 12MP ultra wide + 5MP depth ενώ το waterdrop notch θα κρύβει μία κάμερα 32MP. Τέλος, ζωή στο smartphone θα δίνει μία μπαταρία χωρητικότητας 4.500mAh με γρήγορη φόρτιση 45W.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.