Samsung Galaxy S10 Lite: Θα έχει high-end χαρακτηριστικά;

, Samsung Galaxy S10 Lite: Θα έχει high-end χαρακτηριστικά;

Τις προηγούμενες ημέρες πληροφορίες στο διαδίκτυο έδειχναν την κυκλοφορία ενός νέου “Lite” smartphone από την Samsung το οποίο είτε θα ονομάζεται Galaxy S10 Lite ή Galaxy S11 Lite. Τώρα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Samsung θα ονομάσει αυτό το τηλέφωνο S10 Lite. Το τηλέφωνο αυτό θα συνοδεύσει τα S10e, S10 και S10+ τα οποία κυκλοφόρησαν τον Φεβρουάριο.

Χαρακτηριστικά

Η οθόνη μάλλον θα έχει μέγεθος 6.7 ίντσες και θα είναι τύπου Super AMOLED ωστόσο αντί για punch hole η Samsung θα ενσωματώσει notch τύπου waterdrop το οποίο θα φιλοξενεί την 32MP front facing κάμερα.

Η Lite ονομασία ωστόσο δεν συμβαδίζει και με τα χαρακτηριστικά του. Πιο συγκεκριμένα η Samsung αναμένεται να τοποθετήσει τον Snapdragon 855 σε συνδυασμό με 8GB μνήμη RAM (δύο περισσότερα από το S10e) και 128GB αποθηκευτικό χώρο ο οποίος μπορεί να επεκταθεί με την χρήση microSD κάρτας.

Στην πλάτη του Galaxy S10 Lite ίσως δούμε κάμερα τριπλής διάταξης με κύριο αισθητήρα στα 48MP ο οποίος θα έχει OIS καθώς και έναν 12MP ultra wide και έναν 5MP depth. Τέλος, η μπαταρία ίσως έχει χωρητικότητα 4.500mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 45W.

Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή

Πότε θα κυκλοφορήσει το τηλέφωνο και με τι τιμή, είναι δύο ερωτήσεις οι οποίες δεν μπορούν να απαντηθούν με βεβαιότητα. Πιθανόν, όμως η Samsung να φέρει το S10 Lite γύρω στα Χριστούγεννα. Τα χρώματα που φημολογούνται είναι Prism Black, Prism White και Prism Blue.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.