OnePlus 7 Pro: Βελτίωση της κάμερας υπόσχεται το επόμενο update

OnePlus 7 Pro, OnePlus 7 Pro: Βελτίωση της κάμερας υπόσχεται το επόμενο update

Το OnePlus 7 Pro είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ενδιαφεροντα smartphone σημερα. Διαθέτει τον ταχύτερο in-display fingerprint scanner, πολύ καλή οθόνη με ελάχιστα bezels χάρη στην pop-up front facing κάμερα, εξαιρετική κάμερα που έρχεται ελάχιστα πίσω από τα Galaxy S10 5G και P30 Pro ενώ συνολικά το smartphone είναι ταχύτατο.

Αρκετοί κάτοχοι του OnePlus 7 Pro ωστόσο, διαμαρτυρήθηκαν στα forum της εταιρείας για την κάμερα με αποτέλεσμα εκπρόσωπος της εταιρείας να ενημερώσει το κοινό ότι οι developers εργάζονται για την επιδιόρθωση της φωτογραφικής μηχανής.

Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και η OnePlus έχει να αντιμετοπίσει το “τέρας” της Huawei, P30 Pro το οποίο είναι ο βασιλιάς της φωτογραφίας. Γι’ αυτό η OnePlus ετοιμάζει update που θα φέρει την τριπλή κάμερα του OnePlus 7 Pro στην κορυφή.

Το update μάλλον θα έρθει στους early κατόχους του τελευταίου smartphone της OnePlus την επόμενη εβδομάδα και θα βελτιώσει το dynamic range και το Nightscape mode.

Παρόμοιο update για την βελτίωση τηα κάμερας ετοιμάζει και η Samsung για την Galaxy S10 σειρά που θα έρθει μέσα στον Ιούνιο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Βελτίωση στην μπαταρία θα δουμε? Γιατί τα πρώτα τεστ ήταν απογοητευτικα!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus 7

OnePlus 7, 7 Pro, 7T και 7T Pro: Ενημερώνονται επιτέλους σε Android 12

Πριν από σχεδόν δύο μήνες, η Google κυκλοφόρησε το Android 13. Σήμερα η OnePlus ενημερώνει σε Android 12 τα OnePlus 7, 7 Pro, 7T και 7T Pro. Επιτέλους.

Software Android 11 OnePlus OnePlus 7

OnePlus 7 / 7T series: Ξεκίνησε η διανομή της beta έκδοσης του Android 11

Αν και καθυστέρησε, ξεκίνησε η διανομή της πρώτης beta έκδοσης του λειτουργικού Android 11 για τα smartphone των σειρών OnePlus 7 και 7T.

Software Android 11 OnePlus OnePlus 7

OnePlus 7 series: Το Δεκέμβριο η αναβάθμιση σε Android 11 για όλες τις συσκευές

Εκπρόσωπος της OnePlus ανακοίνωσε και επίσημα πως η αναβάθμιση Android 11 θα φτάσει στις συσκευές OnePlus 7 το Δεκέμβριο.

Smartphones Android Android Smartphones featured

Διαθέσιμη η επιλογή 90fps για το PUBG Mobile σε συσκευές OnePlus

Η εν λόγω επιλογή είναι διαθέσιμη στις συσκευές Oneplus 7 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro.