Samsung Galaxy S10: Οι δέκα πρωτιές και τα δέκα καλύτερα χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10: Οι δέκα πρωτιές και τα δέκα καλύτερα χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10: Οι δέκα πρωτιές και τα δέκα καλύτερα χαρακτηριστικά
Η Samsung παρουσίασε το Samsung Galaxy S10 τον Φεβρουάριο και το τηλέφωνο είναι ήδη διαθέσιμο προς πώληση σε όλο τον κόσμο. Η συσκευή έχει άφθονα νέα χαρακτηριστικά γι’ αυτό και η εταιρεία δημιούργησε ένα infographic, στο οποίο παρουσιάζει τις 10 πρωτιές και τα 10 καλύτερα χαρακτηριστικά που έχει να προσφέρει το νέο της flagship.

Η Samsung δήλωσε ότι η σειρά Galaxy S10 είναι γεμάτη με επόμενης γενιάς τεχνολογίες, και η αλήθεια είναι πως μερικές από αυτές είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές. Όλες οι συσκευές της σειράς έχουν Dynamic AMOLED οθόνη, η οποία είναι η πρώτη που έλαβε πιστοποίηση ότι πετυχαίνει εξαιρετική απόδοση χρώματος, τέλεια αναλογία αντίθεσης και μέγιστη φωτεινότητα. Η Samsung ισχυρίζεται ότι η φωτεινότητα της οθόνης των Galaxy S10 μπορεί να φτάσει τα 1200 nits.

Επιπλέον, τα Samsung Galaxy S10 έχουν τον νέο Ultrasonic Fingerprint Scanner, ο οποίος είναι ο πρώτος εξελιγμένος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά των συσκευών είναι η δυνατότητα εγγραφής βίντεο με τεχνολογία HDR10+, η οποία υποστηρίζει την τεχνολογία stabilization Super Steady.

Τα Samsung Galaxy S10 είναι τα πρώτα Android smartphones τα οποία είναι εξοπλισμένα με υποστήριξη παιχνιδιών 64bit. Το smartphone λειτουργεί επίσης χωρίς προβλήματα με τα νέα χαρακτηριστικά της Adaptive Performance της μηχανής Unity, και φέρνει σε smartphones για πρώτη φορά την προηγμένη λειτουργία παιχνιδιού του Dolby Atmos.

Μία άλλη περήφανη στιγμή για το Samsung Galaxy S10 είναι το Wi-Fi 6, καθώς και ο πρωτοποριακός συνδυασμός 12 GB μνήμης RAM και 1 TB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Τέλος, η μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης σε LTE δίκτυο που μπορεί να πιάσει η συσκευή είναι τα 2 Gbps.

Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10: Οι δέκα πρωτιές και τα δέκα καλύτερα χαρακτηριστικά

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φωτης

Ειναι τουμπανο κ το καλυτερο galaxy με διαφορα!!! Το μονο λιγο αρνητικό ειναι αν κ εχει εξαιρετική κάμερα δεν ειναι η τοπ της αγορας.. Αλλα κ πάλι βγαζει εντυπωσιακές φώτο..

Κώστας

Και την καλύτερη κάμερα από όλα τα κινητά

I am

Το πρώτο galaxy που μου αρέσει μετά το s3…δεν μιλάω για το + μόνο αλλά γενικά το s10. Αν και ποτέ δεν θα αγόραζα Samsung αυτό το μοντέλο με έχει πείσει πως “αξίζει”

Αστέριος

Κινητάρα αλλά δυστυχώς, οι 2 από τις κύριες κάμερες, έμειναν για άλλη μια φορά ίδιες, με ίδια ανάλυση. Το μόνο που τις κάνει να διαφέρουν από τους προκατόχους τους, είναι η ultrawide camera και η αναβάθμιση λογισμικού για φώτο και βίντεο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκαναν αυτή την επιλογή. Αν είχαν δώσει κάτι παραπάνω στις κάμερες και είχαν το ραδιόφωνο σε όλες τις συσκευές (όχι μόνο ΗΠΑ -Καναδά) θα κερδιζαν ως πελάτες ακόμη και τους φανατικούς της Apple.

Κώστας Ζ.

Ε ναι αφού άλλωστε οι φανατικοί της Apple τρελαίνονται για ραδιόφωνο

Petros

Mολις πάει στα 600 ευρώ θα το χτυπησω.. τον Ιούλιο δηλαδή

forneverarrow

Εγώ θα το επέλεγα γιατί η τιμολόγηση της Samsung φέτος βάζει γυαλιά στην Apple. Ωστόσο, δεν μπορώ να δεχτώ οτι η μόνη μου επιλογή εδώ είναι ο κατώτερος Exynos… Αν έφερνε τον 855 θα πήγαινα άνετα.

NikosAr

Στα χαρακτηριστικά τούμπανο …. αλλά μέχρι εκεί … σε καμία περίπτωση δεν. Δείχνει πολυτέλεια premium κατασκευή …. άλλη μια κινέζο – κορεατική συσκευή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones featured

Ulefone Armor Pad 3 Pro: Tablet με μπαταρία 33.280 mAh που δε νιώθει τίποτα

Η Ulefone θα αποκαλύψει ένα νέο ανθεκτικό tablet με το όνομα Armor Pad 3 Pro το οποίο θα έρχεται με εκπληκτική μπαταρία 33.280 mAh.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.