Samsung Galaxy S10+ Olympic Games Edition: Θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο με συλλεκτικά Galaxy Buds

Samsung Galaxy S10+ Olympic Games Edition, Samsung Galaxy S10+ Olympic Games Edition: Θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο με συλλεκτικά Galaxy Buds

Η Samsung είναι χορηγός των Ολυμπιακών αγώνων από το 1998 και θα είναι τουλάχιστον μέχρι το 2028. Το 2012 η εταιρεία ξεκίνησε μία παράδοση κυκλοφορώντας το Samsung Galaxy Note Olympic Games Edition.

Από τότε κυκλοφορεί μία ειδική έκδοση κάποιου flagship της σε κάθε διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Συνολικά έχουν κυκλοφορήσει τέσσερις εκδόσεις, η πρώτη ήταν αυτή του Samsung Galaxy Note, η δεύτερη βγήκε το 2014 και ήταν ειδική έκδοση του Samsung Galaxy Note 3, ακολούθησε το Samsung Galaxy S7 edge το 2016, και το 2018 είδαμε την ειδική έκδοση του Samsung Galaxy Note 8.

Φέτος, η εταιρεία επέλεξε να κυκλοφορήσει ειδική έκδοση του Samsung Galaxy S10+, η οποία θα ακούει στο όνομα Samsung Galaxy S10+ Olympic Games Edition, θα κυκλοφορήσει σε Prism White χρώμα, και στην πίσω πλευρά θα έχει το λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων του Tokyo το 2020.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η Samsung προχώρησε ένα βήμα παρακάτω. Το smartphone θα πωλείται σετ με τα Samsung Galaxy Buds Olympic Games Edition που θα έχουν το ίδιο ιριδίζον χρώμα.

Samsung Galaxy S10+ Olympic Games Edition, Samsung Galaxy S10+ Olympic Games Edition: Θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο με συλλεκτικά Galaxy Buds

Οι συγκεκριμένες εκδόσεις ήταν πάντα περιορισμένες. Ως εκ τούτου, θα κυκλοφορήσουν μόνο 10.000 Samsung Galaxy S10+ Olympic Games Edition, και θα είναι διαθέσιμα από τα τέλη Ιουλίου.

Η Docomo είναι ο αποκλειστικός συνέταιρος της Samsung για την Ιαπωνία και ζητάει 900€ για το bundle, το οποίο περιέχει την έκδοση του Galaxy S10+ με τα 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Προς στιγμήν δεν είναι γνωστό αν το πακέτο θα κυκλοφορήσει εκτός Ιαπωνίας.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.