Samsung Galaxy S10: Πήραν την πρώτη stable έκδοση του Android 10

Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10: Πήραν την πρώτη stable έκδοση του Android 10

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που διέρρευσε πρόσφατα, τα Samsung Galaxy S10 αναμένεται να αναβαθμιστούν στο Android 10 τον Ιανουάριο του 2020. Ωστόσο, σήμερα οι κάτοχοι των smartphones στη Γερμανία έλαβαν την πρώτη σταθερή έκδοση του One UI 2.

Η πρώτη σταθερή έκδοση του Android 10

Πρέπει να σημειώσουμε ότι αν και η έκδοση που λαμβάνουν οι χρήστες των Samsung Galaxy S10 είναι σταθερή, δεν παύει να αποτελεί μέρος των beta δοκιμών που πραγματοποιεί η εταιρεία. Όπως και να έχει, ο αριθμός έκδοσης του update είναι G97**XXU3BSKO και η ενημέρωση έχει μέγεθος περίπου 135MB.

Στις σημειώσεις έκδοσης δεν αναφέρεται κάτι ιδιαίτερο, πέραν του ότι πραγματοποιείται αναβάθμιση στο Android 10 και ότι περιέχονται στο update οι ενημερώσεις ασφαλείας του Δεκεμβρίου.

Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10: Πήραν την πρώτη stable έκδοση του Android 10

Προς το παρόν, η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μόνο στους χρήστες των Samsung Galaxy S10 στη Γερμανία. Δεν γνωρίζουμε πότε και αν η εταιρεία θα τη διαθέσει και σε άλλες αγορές. Ωστόσο, με δεδομένο ότι σε δύο μήνες πρέπει να έχει έτοιμο το τελικό build του One UI 2, υποθέτουμε ότι θα αυξήσει ρυθμούς και σύντομα θα κυκλοφορήσει μία ακόμη stable beta έκδοση σε περισσότερες χώρες.

Εάν ενδιαφέρεστε να εγκαταστήσετε την έκδοση χειροκίνητα, μπορείτε να βρείτε οδηγίες στο φόρουμ του XDA Developers. Πριν κάνετε οτιδήποτε θα πρέπει να έχετε υπόψη σας πως παρά το γεγονός ότι είναι μία σταθερή έκδοση, παραμένει beta.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.