Smartphones

Samsung Galaxy S10: Πόσο ανθεκτικό είναι;

Είδαμε πως τα νέα Samsung Galaxy S10 και S10+ χρησιμοποιούν μία ultrasonic τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος μέσα από την οθόνη. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο YouTube απο το κανάλι JerryRigEverything βλέπουμε τις αντοχές του Galaxy S10 και συγκεκριμένα την λειτουργία του fingerprint sensor μετά από κακομεταχείριση του κινητού.

Στο βίντεο, επίσης, δοκιμάζεται η αντοχή της συσκευής όταν κάποιος το λυγίσει, κάτι που δεν είδαμε να το επηρεάζει καθόλου. Όσο για την οθόνη, πέρασε πολλές δοκιμασίες. Μία από αυτές ήταν η θερμότητα από τη φλόγα του αναπτήρα, απ’ την οποία φαίνεται πως δεν υπέστει ζημιά έως τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα. Ακόμα και οι πολλαπλές γρατζουνιές που υπέστη η οθόνη δεν επηρέασαν την λειτουργία του Ultrasonic fingerprint sensor. Τα κακά νέα, όμως, είναι πως όταν η οθόνη τελικά ράγισε, ο αισθητήρας σταμάτησε να λειτουργεί.

Το συμπέρασμα είναι πως οι χρήστες των Galaxy S10 και Galaxy S10+ θα πρέπει να είναι επιπλέον προσεκτικοί με την οθόνη τους ώστε να μη σπάσει. Ίσως άλλωστε να είναι και ο λόγος που η Samsung επέλεξε να έχει =προστατευτικό οθόνης εγκατεστημένο στα κινητά της.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 15:27

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιάννης Μπίμπος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.