Samsung Galaxy S10: Ξεπέρασε σε πωλήσεις την S9 σειρά

Smartphones

Δημοφιλέστερη η Galaxy S10 σειρά σε σχέση με την Galaxy S9 του προηγούμενου έτους η οποία πούλησε 14.3 εκατομμύρια smartphone σε 3 μήνες.

Η Samsung αποκάλυψε την Galaxy S10 σειρά τον Φεβρουάριο, η οποία κατάφερε να κάνει πολύ καλές πωλήσεις. Τέσσερις μήνες αργότερα η σειρά συνεχίζει να πουλάει κομμάτια στην αγορά με την Samsung να έχει αποστέλλει 16 εκατομμύρια smartphone της S10 σειράς σε μόλις τρεις μήνες (στο διάστημα αρχές Απριλίου – τέλη Ιουνίου).

Η ανάλυση που έγινε από την Counterpoint Research, υποστηρίζει ότι στα κομμάτια που έστειλε η Samsung εμπεριέχονται Galaxy S10, S10+ και S10e smartphone. Στην ανάλυση δεν έχουν συμπεριληφθεί και οι πωλήσεις της 5G έκδοσης καθώς αυτή είναι διαθέσιμη σε μερικές μόνο αγορές.

Συγκριτικά με την ναυαρχίδα του 2018, η σειρά πούλησε σχεδόν 2 εκατομμύρια κομμάτια περισσότερα, με τα Galaxy S9 και S9+ την ίδια περίοδο να φτάνουν τις 14.3 εκατομμύρια πωλήσεις.

Από τα Samsung Galaxy S10+, S10 και S10e, πιο δημοφιλές smartphone την περίοδο αρχές Απριλίου με τέλη Ιουνίου ήταν το S10+ και ακολουθούν S10 και S10e.

Πηγή 

Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου.

Σχόλια

  1. Beowolf Beowolf

    “Με τέτοια τιμή, άπατο θα πάει κι αυτό όπως και το iphone…”, έλεγαν εδώ μέσα οι γκουρού του chatting.

    1. Stelans Stelans

      Τωρα εντωμεταξύ το παίρνεις στα μισά λεφτά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ροή ειδήσεων