Samsung Galaxy S10e: Οι πρώτες real life φωτογραφίες

Samsung Galaxy S10e φωτογραφίες, Samsung Galaxy S10e: Οι πρώτες real life φωτογραφίες

Αυτό είναι το Samsung Galaxy S10e και ποζάρει για πρώτη φορά σε real life φωτογραφίες δύο εβδομάδες ακριβώς πριν από την επίσημη παρουσίασή του στο Λονδίνο και το μεγάλο Unpacked event της Samsung (το Techblog θα είναι εκεί!).

Το Galaxy S10e θα είναι το τρίτο και μικρότερο σε διαστάσεις μοντέλο από τη νέα σειρά Galaxy S. Τα ηνία σε μέγεθος θα τα έχει το μεγάλο Galaxy S10+ και στην μέση θα βρίσκεται κλασσικό Samsung Galaxy S10 που λογικά θα αποκτήσουν και οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι… ή όχι;

Πριν λίγες μέρες είδαμε τα πρώτα renders του Galaxy S10e και σήμερα τις πρώτες φωτογραφίες. Σε μια από αυτές μπορεί να κταλαάβει κάποιος τη σύγκριση με ένα μεγαλύτερο smartphone (μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιο είναι αυτό;).

Το Samsung Galaxy S10e λέγεται ότι θα έχει οθόνη 5.8 ίντσες, μνήμη RAM 6GB και ενσωματωμένη μνήμη 128GB και τιμή κοντά στα 750 ευρώ… Υπομονή μέχρι την μεθεπόμενη Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου που θα ανακοινωθεί επίσημα.

Samsung Galaxy S10e φωτογραφίες, Samsung Galaxy S10e: Οι πρώτες real life φωτογραφίες

Samsung Galaxy S10e φωτογραφίες, Samsung Galaxy S10e: Οι πρώτες real life φωτογραφίες

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

Το χαλβαδιάζω αυτό το μικρό. Θα περιμένω τα πρώτα reviews, τις πρώτες κριτικές από όσους το αγοράσουν πρώτοι και θα κρίνω αναλόγως. Αν μάλιστα παρέχει τη δυνατότητα να γυρίσουμε το bixbόκουμπο σε άλλη κατά βούληση λειτουργία τότε η υποψηφιότητα γίνεται ακόμα πιο ισχυρή.

Θα περιμένω βεβαίως και τις νέες κυκλοφορίες από αλλού, όπως το Xperia αν βγει κάποιο μικρό και δυνατό xz4 compact ή το νέο Nokia pureview 9 με την ελπίδα να είναι σε μικρές διαστάσεις. Το Huawei P30 θα το περιμένω κι αυτό για σύγκριση αλλά τα τεράστια κινητά με απωθούν.

Για να δούμε… Θα πάρουμε νέο κινητό το καλοκαίρι;

Κώστας Ζ.

@Manolis,να εύχεσαι να μην έχει mid range επεξεργαστή το κινητό…

Tp

Τελικα ποιο ειναι το αλλο κινητο διπλα στο s10?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.