Samsung Galaxy S11+: Αυτή είναι η πραγματική διάταξη των καμερών

Samsung Galaxy S11+, Samsung Galaxy S11+: Αυτή είναι η πραγματική διάταξη των καμερών

Τη στιγμή που οι περισσότεροι προσπαθούν να δημιουργήσουν τα πιο ακριβή renders των επερχόμενων flagships της νοτιοκορεάτικης εταιρείας, οι περισσότεροι leakers ψάχνουν διαρκώς για τις πιο επιβεβαιωμένες πληροφορίες. Το ίδιο κάνουμε και εμείς, που μόλις εντοπίσαμε το πραγματικό module του Samsung Galaxy S11+.

Έτσι θα είναι οι κάμερες του Galaxy S11+

Χάρη στον Ice Universe μάθαμε πώς θα είναι το πραγματικό module καμερών του Samsung Galaxy S11+. Ο leaker δημοσίευσε μία προωθητική εικόνα η οποία αποκαλύπτει το μισό module της κάμερας.

Μέχρι τώρα, γνωρίζουμε ότι το Galaxy S11+ θα έχει δύο τηλεφακούς και σίγουρα ToF. Στο module θα υπάρχει προφανώς το LED flash και η κύρια κάμερα. Μία από τις κάμερες θα είναι ο τροποποιημένος αισθητήρας 108MP, ενώ πλέον είναι σχεδόν βέβαιο ότι το smartphone θα υποστηρίζει 50x υβριδικό ζουμ και το εξωπραγματικό 100x Space Zoom.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Ice Universe αποκαλύπτει το αριστερό τμήμα του module καμερών που θα έχει το Samsung Galaxy S11+. Στη διάταξη βλέπουμε μία ultra-wide, την κύρια κάμερα και την folded περισκοπική κάμερα, η οποία θα προσφέρει το Space Zoom.

Όπως τονίζει και ο leaker, μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστή η διάταξη του δεξιού τμήματος του module καμερών που θα έχει το Galaxy S11+. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι θα υπάρχει τουλάχιστον αισθητήρας ToF και το LED flash, που περιμένουμε να είναι dual.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Android Foldable Smartphones Samsung Android Smartphones

Samsung Galaxy S20 και Fold 2: Στις 11 Φεβρουαρίου το Unpacked Event 2020

Διέρρευσαν επίσημα προωθητικά βίντεο που αποκαλύπτουν την ημερομηνία του Unpacked Event 2020 όπου θα γίνει η παρουσίαση των Samsung Galaxy S20 και Fold 2.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S11

Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra: Αυτά θα είναι τα ονόματα των S11

Νεότερες αναφορές επιβεβαιώνουν την αλλαγή στην ονομασία των flagships. Τελικά θα ονομάζονται Samsung Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra, ενώ θα υπάρχει και Lite έκδοση.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S11

Samsung Galaxy S11+: Renders αποκαλύπτουν ένα λιγότερο “χαοτικό” module κάμερας

Αποκαλύφθηκαν τα renders από το τελικό πρωτότυπο του Samsung Galaxy S11+ και δείχνουν ένα πραγματικά οργανωμένο module καμερών.

Smartphones Android Samsung Samsung Android Smartphones

Samsung Galaxy S11: Θα ανακοινωθούν στις 11 Φεβρουαρίου;

Τα Samsung Galaxy S11 καθώς και το επόμενο Galaxy Fold θα παρουσιαστούν στις 11 Φεβρουαρίου σύμφωνα με πληροφορίες.