Samsung Galaxy S11: Πατέντα αποκαλύπτει δύο οθόνες

Samsung Galaxy S11 πατέντα δύο οθόνες, Samsung Galaxy S11: Πατέντα αποκαλύπτει δύο οθόνες

Οι εταιρείες κάνουν προσπάθειες τα δύο τελευταία χρόνια για να εξαλείψουν τα bezels στο πάνω και κάτω μέρος των smartphone. Μέχρι τώρα έχουμε δει αρκετά concept άλλα πετυχημένα όπως το notch και άλλα λιγότερο πετυχημένα όπως η τοποθέτηση μίας δεύτερης οθόνης στην πλάτη του smartphone.

Τώρα, σύμφωνα με μία πατέντα που αποκαλύφθηκε από το Lets GoDigital, η Samsung ίσως ετοιμάζει για το Galaxy S11 μία δεύτερη οθόνη η οποία θα τοποθετηθεί στην πλάτη του με στόχο την εξάλειψη του punch hole και των bezel.

Samsung Galaxy S11 πατέντα δύο οθόνες, Samsung Galaxy S11: Πατέντα αποκαλύπτει δύο οθόνες

Η πατέντα παρουσιάζει ένα smartphone με μεγάλο front panel το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως κύριο display με πολύ λεπτά bezel δεξιά, αριστερά και στην κάτω πλευρά του smartphone ενώ η πάνω μεριά φιλοξενεί ένα ελαφρώς μεγαλύτερο bezel για να κρύψει το ηχείο και τους αισθητήρες.

Στην πλάτη του smartphone συναντάται ένα μικρότερο σε μέγεθος display το οποίο καλύπτει το 60% της πλάτης του τηλεφώνου ωστόσο αυτό έχει μεγαλύτερα bezel σε όλες του τις πλευρές. Πάνω από το panel στην αριστερή γωνία συναντάται μία κάμερα διπλής διάταξης.

Από την απουσία του fingerprint scanner υπολογίζουμε ότι το τηλέφωνο θα έχει ενσωματωμένη την λειτουργία κάτω από το display. Βέβαια δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν το in-display fingerprint scanner θα βρίσκεται στο μπροστά ή στο πίσω display.

Οι χρήστες με αυτήν την διάταξη των display θα μπορούν να τραβήξουν selfie φωτογραφίες με την κύρια κάμερα. Επιπλέον, το display θα έχει την δυνατότητα να δείχνει τι τραβάει η κάμερα.

Samsung Galaxy S11 πατέντα δύο οθόνες, Samsung Galaxy S11: Πατέντα αποκαλύπτει δύο οθόνες

Στην μία πλευρά του smartphone συναντώνται δύο κουμπιά, ένα για την ενεργοποίηση και ένα για την αυξομείωση της έντασης του ήχου. Τέλος, παρουσιάζεται ένα μοντέλο με punch hole πιθανόν το οποίο θα είναι το Galaxy S11e.

Samsung Galaxy S11 πατέντα δύο οθόνες, Samsung Galaxy S11: Πατέντα αποκαλύπτει δύο οθόνες

Να υπενθυμίσουμε ότι παλαιότερα κυκλοφόρησαν πληροφορίες για το Samsung Galaxy S11 σύμφωνα με τις οποίες το τηλέφωνο θα έχει εύκαμπτη επεκτεινόμενη οθόνη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.