Samsung Galaxy S11+: Θα είναι πραγματικό θηρίο, καμία σχέση με το Galaxy S11

Samsung Galaxy S11+, Samsung Galaxy S11+: Θα είναι πραγματικό θηρίο, καμία σχέση με το Galaxy S11

Η Samsung φέτος κυκλοφόρησε τα περισσότερα μοντέλα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στη σειρά S. Τα Galaxy S10 είναι μέχρι τώρα τέσσερα και περιμένουμε να ανακοινωθεί και το S10 Lite. Ωστόσο, οι οπαδοί της εταιρείας περιμένουν με ανυπομονησία την αποκάλυψη των Samsung Galaxy S11, των οποίων η επίσημη παρουσίαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2020.

Παρόμοια τακτική, με τη σειρά Galaxy S, ακολούθησε η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια και στα Note 10, όπου φέτος είδαμε δύο εκδόσεις, το Samsung Galaxy Note 10 και το Note 10+. Ωστόσο, με τα Samsung Galaxy S11 η εταιρεία θα πραγματοποιήσει κάποιες δραστικές αλλαγές στη στρατηγική που ακολουθεί όσον αφορά τα μοντέλα μιας σειράς και τις διαφορές τους.

Το S11+ δεν θα έχει καμία σχέση με τη βασική έκδοση

Αρχικά, τα Samsung Galaxy S11 θα κυκλοφορήσουν σε τρία μοντέλα και πέντε εκδόσεις. Σε αντίθεση με τα Galaxy S10 που είναι τρία μοντέλα σε τέσσερις εκδόσεις. Επιπλέον, μπορεί τα Galaxy S10 και S10+ να είναι παρόμοια μεταξύ τους, κάτι που ισχύει και για τα Note 10 και Note 10+, αλλά σύμφωνα με τον γνωστό leaker “@UniverseIce” τα S11 και S11+ θα διαφέρουν μεταξύ τους και μάλιστα σημαντικά.

Εκτός αυτού, ο @UniverseIce είπε ότι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για τα επερχόμενα flagship της νοτιοκορεατικής κατασκευάστριας αφορούν αποκλειστικά το Samsung Galaxy S11, και όχι το S11+.

Όπως αναφέρει ο leaker, το Galaxy S11+ είναι μία ιδιαίτερα “μυστηριώδης ύπαρξη” για την οποία δεν υπάρχει μέχρι τώρα σχεδόν καμία διαρροή. Πρόκειται να είναι ένα πραγματικό “nuclear weapon” από τη Samsung.

Μετά από τις δηλώσεις του leaker δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε από την εταιρεία. Ειδικά από τη στιγμή που αναφέρει ότι πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση όσον αφορά το S11+. Όπως και να έχει, η παρουσίαση των Samsung Galaxy S11 θα πραγματοποιηθεί σε αρκετούς μήνες από τώρα. Οπότε, έχουμε ακόμη καιρό για πολλά leaks και φήμες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.