Samsung Galaxy S11: Αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά της κάμερας;

Samsung Galaxy S11, Samsung Galaxy S11: Αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά της κάμερας;

Η ημέρα που η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα παρουσιάσει τα επόμενα flagships της αργεί, αλλά τα leaks και οι φήμες είχαν ξεκινήσει πριν καν την αποκάλυψη των Galaxy S10. Καθώς οι πληροφορίες που δημοσιεύονται είναι πολλές, επικρατεί ένα χάος για το ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά των Samsung Galaxy S11. Γι’ αυτό, πάμε να δούμε τι περιμένουμε να προσφέρουν από πλευράς καμερών τα επερχόμενα smartphones.

Πόσες κάμερες και τι είδους θα έχουν

Με βάση τις μέχρι τώρα διαρροές και φήμες, τα Samsung Galaxy S11 θα έχουν πέντε πίσω κάμερες και τριπλή selfie. Οι selfie λέγεται ότι θα είναι τρεις under-display και ενδεχομένως ο ένας από τους αισθητήρες να είναι 3D ToF. Σε επίπεδο λειτουργιών και λοιπόν χαρακτηριστικών, οι selfie θα υποστηρίζουν αναγνώριση προσώπου και slow-motion.

Στο πίσω module, περιμένουμε να υπάρχουν μία folded περισκοπική κάμερα 108MP η οποία θα διαθέτει ένα τροποποιημένο ISOCELL Bright HMX, ένας τηλεφακός με δυνατότητα 5x οπτικού zoom και ένας αισθητήρας βάθους. Για τους υπόλοιπους αισθητήρες δεν έχει κυκλοφορήσει οποιαδήποτε πληροφορία, αλλά αναμένεται τα Samsung Galaxy S11 να διαθέτουν ενσωματωμένο φασματογράφο.

Όσον αφορά τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του πίσω module των Samsung Galaxy S11, εκεί τα πράγματα ξεφεύγουν. Αρχικά, περιμένουμε να έχει δυνατότητα εγγραφής βίντεο 8K στα 30fps. Επιπλέον, η εταιρεία θα ενσωματώσει λειτουργίες όπως το Night Hyperlapse, το Director View, το Single Take Photo, το Vertical Panorama, καθώς και Custom Filters.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά

Οι φήμες και τα leaks θέλουν τα Samsung Galaxy S11 να έχουν οθόνη με αναλογία 20:9, ελάχιστα bezels και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Επίσης, αναμένεται να είναι εξοπλισμένα με τον Exynos 9830 ή τον Snapdragon 865 και την νέα οθόνη SAMOLED. Η μπαταρία τους περιμένουμε να έχει χωρητικότητα 3.720mAh και θα κυκλοφορούν σε τρία μοντέλα και πέντε εκδόσεις, μαζί με τις 5G.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Από φήμες να φάνε και οι κότες και στο τέλος ούτε τα μισά δεν θα έχει.

djfapples

Εγώ αν και SONY fan δεν μπορώ να παραβλέψω ότι η SAMSUNG παρόλο που δεν τη συμπαθούσα κάνει πολύ σωστά βήματα

Makis

Αν καποιος ασχοληθεί και του αφαιρέσει όλα τα προεγκατεστημένα της Samsung και απλοποιούσε η ίδια το λαβυρινθώδες μενού, UI πως το λένε, με τα 800 υπομενού σε κάθε μενού, τότε ναι θα ήταν μία καλή περίπτωση.

Manos

Φίλε μου μακη το one ui είναι πάρα πολύ καλό και smooth ειδικότερα σε σχέση με τα προηγούμενα ui τις samsung. Στο s9 plus μου τρέχει γρήγορα και απροβλημάτιστα. Και τώρα που θα έρθει και το one ui 2 με adroid 10 που είναι ακομη πιο smooth ακόμα καλύτερα. Δεν έχει να ζηλέψει ακόμα και το ios . Είχα iPhone 8 plus και είχα μικρά θεματάκια

SUPS

Να σαι σγρος μολις ερθει το ui 2 στο s9 σου τοτε θα εχει θεματακια…Ρωτα κατοχους s8 με το one ui…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.