Samsung Galaxy S11: Θα υποστηρίζουν εγγραφή βίντεο 8K χάρη στον SD 865

Samsung Galaxy S11, Samsung Galaxy S11: Θα υποστηρίζουν εγγραφή βίντεο 8K χάρη στον SD 865

Απέχουμε ακόμη μερικούς μήνες από την επίσημη παρουσίαση και κυκλοφορία των Samsung Galaxy S11, αλλά οι φήμες και τα leaks δεν σταματούν καθόλου. Από τη μία, τον προηγούμενο μήνα κυκλοφόρησαν κάποια renders των smartphones, και από την άλλη, διαρκώς διαρρέουν τμηματικά τα χαρακτηριστικά τους.

Θα έχουν όντως δυνατότητα εγγραφή 8K;

Σύμφωνα με μία πηγή που επικοινώνησε με το SamMobile, τα Samsung Galaxy S11 θα έχουν δυνατότητα εγγραφής βίντεο 8K. Αυτή τη στιγμή, οι μόνοι επεξεργαστές που υποστηρίζουν την εγγραφή βίντεο 8K είναι ο Exynos 990 της Samsung και ο Snapdragon 865 της Qualcomm, με τους οποίους περιμένουμε να εφοδιάσει τα επόμενα flagships της η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια.

Πρόσφατα κάποιοι data miners σκάλιζαν την εφαρμογή κάμερας της εταιρείας και ανακάλυψαν καταχωρήσεις που αναφέρονταν στην εγγραφή βίντεο 8K και σε κάμερα με αισθητήρα 108MP. Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές που δείχνουν ότι οι κάμερες των επερχόμενων smartphones της Samsung θα έχουν δυνατότητα 5x οπτικού ζουμ και OIS.

Περιμένουμε ότι το 2020 θα είναι αφιερωμένο στην εγγραφή βίντεο 8K, τουλάχιστον από όλα τα flagships των μεγάλων κατασκευαστών smartphones. Οπότε, θεωρούμε δεδομένο ότι τα Samsung Galaxy S11 θα έχουν αυτή τη δυνατότητα, χάρη στους Exynos 990 και Snapdragon 865.

Υπομονή μέχρι τον Φεβρουάριο, όπου και περιμένουμε να πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των νέων flagships της Samsung.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Εχω την εντυπωση οτι οι Exynos 9820 και 9825 υποστηριζουν 8Κ βιντεο αλλα οι ιδιες οι συσκευες(S10, Note10) που φορανε τους επεξεργαστες δεν τραβανε 8Κ βιντεο αφου οι αντιστοιχες εκδοσεις των κινητων με snapdragon δεν μπορουν να υποστηριξουν αυτο το χαρακτηριστικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.