Samsung Galaxy S11: Θα έχει σίγουρα 108MP κάμερα και αναλογία οθόνης 20:9

Samsung Galaxy S11, Samsung Galaxy S11: Θα έχει σίγουρα 108MP κάμερα και αναλογία οθόνης 20:9

Απέχουμε αρκετούς μήνες από την κυκλοφορία των Samsung Galaxy S11, αλλά τα leaks έχουν αρχίσει από νωρίς και κάθε μέρα μαθαίνουμε κάτι νέο. Χάρη στους data miners που σκαλίζουν διαρκώς τον κώδικα του One UI 2, και όχι μόνο, μάθαμε ότι τα επόμενα flagships της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας θα έχουν κάμερα 108MP και αναλογία οθόνης 20:9.

Πόσο σίγουρο είναι ότι θα έχουν κάμερα 108MP;

Η Samsung είναι η μοναδική κατασκευάστρια που έχει δημιουργήσει αισθητήρα 108MP, βέβαια στην ανάπτυξη του συνέβαλε και η Xiaomi. Η δεύτερη, έχει ήδη κυκλοφορήσει smartphones τα οποία διαθέτουν τον ISOCELL Bright HMX, φυσικά αναφερόμαστε στα Xiaomi Mi MIX Alpha και Mi Note 10.

Όπως είναι λογικό, η Samsung θέλει να εκμεταλλευτεί και η ίδια τις δυνατότητες που προσφέρει ο αισθητήρας της και για αυτό θα τον χρησιμοποιήσει στα Samsung Galaxy S11.

Πρόκειται για μία πληροφορία που γνωρίζουμε εδώ και καιρό, ωστόσο, αυτή τη φορά ο κώδικας της εφαρμογής κάμερας από την One UI 2.0 beta αποκάλυψε ότι σίγουρα τα επόμενα flagships της κατασκευάστριας θα διαθέτουν τον ISOCELL Bright HMX. Συγκεκριμένα, στον κώδικα αναφέρεται ότι η εφαρμογή υποστηρίζει ανάλυση 12.000×9.000 pixels ή συνολικά 108.000.000 pixels ή πολύ απλά 108MP.

Με την αναλογία οθόνης τι παίζει;

Επιπλέον, ο Ice Universe εντόπισε στον κώδικα του One UI 2.0 beta μία γραμμή που αναφέρει ότι η αναλογία οθόνης θα είναι 20:9. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία στρέφεται στη δημιουργία πιο μακρόστενων smartphones, και τα Samsung Galaxy S11 θα είναι πιο στενόμακρα σε σύγκριση με τους προκατόχους τους.

Samsung Galaxy S11, Samsung Galaxy S11: Θα έχει σίγουρα 108MP κάμερα και αναλογία οθόνης 20:9

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Sony?
Α όχι αν λέγεται Sony είναι χάλια

Vendetta

Έχει η Sony αισθητήρα 108mp? Είχε πωλήσεις 294 εκατ το 2018? Ρε παιδιά…καλά κάνετε και είστε παιδιά της Sony. Καλά κάνετε και αγαπάτε αυτή την εταιρία. Αλλά μήπως θα πρέπει να την συγκρίνετε με την HTC και τις μικρές εταιρίες? Μου θυμίζετε έναν φίλο μου ΠΑΟΚτζή που κάθε φορά που μιλάμε για μπάσκετ (γαύροι και βάζελοι) πετάγεται και μας τη λέει (πάλι χάσατε στη euroleague κλπ)…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.