Samsung Galaxy S2; Θα πηδηχτώ από το παράθυρο!

Δεν μπορεί να είναι αληθινό! Δεν υπάρχουν αυτά τα specifications! Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες Ρωσικού site, η Samsung σκέφτεται ήδη το επόμενο βήμα μετά το Galaxy S με ένα μοντέλο που θα έχει – κρατηθείτε – οθόνη 4,3 ιντσών Super AMOLED2(;) 1280×720 pixels, επεξεργαστή 2GHz, 1GB RAM, 4GB ROM, 32GB μνήμη, 8άρα κάμερα και την αναμενόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 3.0.

, Samsung Galaxy S2; Θα πηδηχτώ από το παράθυρο!

Kudos to SackBoy
Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στέλιος

Αν υπάρχει κάτι που με φοβίζει περισότερο απο το να είναι απλός ανεπιβεβαίωτες φύμες, είναι να είναι όλα αλήθεια και η τιμή να είναι στον ουρανό… D=

alexandros

Καλα αν ισχυουν ολα αυτα η τιμη του θα ειναι 900 ευρω…

Spyroscesarsc

Παιδιά, κάτι δεν μ αρέσει στην αορά φέτος. ‘Εχουμε σε κυκλοφορία κινητά με 1GHz επεξεργαστή από σχεδόν όλες τις εταιρίας και ακούγονται φήμες αρχικά γιά Motorola, τώρα για Samsung και σύντομα και για άλλες για κινητά με 2GHz επεξεργαστές και άλλα αναπτυγμένα χαρακτηριστικά. Αν κυκλοφορήσουν όντως αυτά τα κινητά(λογικά τον χειμώνα), τα κινητά που θα έχουμε αγοράσει(Galaxy S, Desire, Droid X κτλ) θα θεωρούνται ξεπερασμένα μετά από 6 μήνες.
Φανταστείτε μόνο, να σκάσεται τον Ιούλιο σχεδόν 600 για το Galaxy S και τον Γενάρη να έρθει το S2. Εγώ προσωπικά θα απογοητευόμουν. 😛
Πάντως, η αλήθεια είναι πως θα με βόλευε να βλέπαμε αυτά τα κινητά τον χειμώνα γιατί σίγουρα θα χάνανε την αξία τους τα S, S Pro, Desire, Droid 2, Vision κτλ, και θα μπορούσε σχετικά εύκολα να αγοράσω ένα από αυτά, που στο κάτω κάτω θα είναι ακόμα πολύ καλά κινητά. 😀

Spyroscesarsc

Κάτι που ξέχασα να πω για το S2. Τα specs ωραία, αλλά είναι κακάσχημο. Θα είναι ίσως το πιο slim smartphone αλλά και υπερβολικά τετραγωνισμένο. 😛

Aris

αυτα ειναι…εχουμε πολλα να δουμε ακομα.
τι iphone 4 μου λετε τωρα!!

*>:>>

Το καλυτερο ειναι πως το μηλο θα αφρισει απ’το κακο του με αυτα που θα δει και μαλιστα θα πρεπει να κατσει στα αβγα του( θα χαλασει την παραδοση “ενα κινητο τον χρονο” 😉

Spyroscesarsc

Λογικά πάνω στον χρόνο από το iphone4 θα έρθει το iphone 5(?) με επεξεργαστή εφάμιλλο των άλλωνπου θα κυκλοφορούν. Αυτό που προβληματίζει, είναι ότι περίμενα πριν τους επεξεργαστές των 1.5GHZ-2GHz να δω διπύρηνους επεξεργαστές του 1GHz.
Κάπως έτσι ήταν το πλάνο της Samsung στον τομέα επεξεργαστών: Q3 2010 διπύρηνοι στα 800MHz & 1GHz, Q4 2010 επεξεργαστές στα 1.5GHz, Q1-2 2011 επεξεργαστές 2GHz.

C.Koufoudakis

θα είναι τέλειο! 🙂 σίγουρα πάντως θα αλλάξει ο σχεδιασμός του! 🙂 τέλειο τέλειο τέλειο ! 🙂
και γω περιμένω πως και πω τον επόμενο χρόνο!βέβαια Spyros μπορεί να είναι διπύρηνος 1ghz και άλλο 1 😀

Theocharis

Απιστευτο…

chris

φανταστείτε το Galaxy S, είναι άψογο, αυτό τί θα είναι?

StratisRespect

isos to epomeno mou kinito!!!!!

C.Koufoudakis

ακούγεται ότι θα έχει γύρω στα 800$…
σκεφτείτε ότι το Iphone έχει 900 και βάλε στα 32 GB!!! αυτό λέω μόνο

ΚΩΣΤΑΣ

Παιδιά καλά ολα αυτά….στο τέλος θα πρέπει να κυκλοφορούμε με 2 εφεδρικες μπαταρίες μαζι μας γιατι εδω το desire με 1gh επεξεργαστη και με το ζορι κραταει μια μερα….φανταστειτε απο τη μια το s2 με 2 gh και το htc hd3 με 1,5gh.δε ξερω,νομιζω θα εηουν τρελλη καταναλωση και λογω των τεραστιων διαστασεων των οθονων!!

nikos

Τελειο..! Απλα μετα απο αυτο δεν βλεπω λογο να παρει καποιος netbook και laptop…

psarrism

Τρομερά χαρακτηριστικά, αν βγάζει 2 ώρες χρήσης χωρίς φόρτιση το πήρα!!!
Πραγματικά δε χρειαζόμαστε 2 GHz σε κινητό, περισσότερο ανάγκη έχουμε έναν διπύρηνο στα 600.

giannis

Εμένα μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ και εμφανισιακά αλλά και για τα χαρακτηριστικά του(σε ποιόν τρελό δεν αρέσει?)
Όσο για το πόσο θα κάνει ρε παιδιά πάντα όσα δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα λέμε ότι θα κάνουν πολλά.Αλλά μετα οι τιμές τους είναι περίπου ίδιες.Δηλαδή άνετα θα κυκλοφορήσει στα 650 ευρώ(για παράδειγμα).
@cVlachakis το ότι κυκλοφορούν φήμες τί σημαίνει?Στο περίπου πάει δηλαδή για Χριστούγεννα ή μιλάμε για το τέλος του 2011?
Και τέλος το πιό εύστοχο σχόλιο είναι του Κώστα(Νο 13) καλά όλα αυτά τα χαρακτηρηστικά αλλά επιτέλους θέλουμε κάτι να γίνει με τις μπαταρίες.Να μπορούν ας πούμε να βγάζουν 2 μέρες γεμάτες και χρήση ξεζούμιγμα(μουσικές wifi,3g,multitasking,msn τα πάντα όλα και με λειτουργίες σωστού τηλεφώνου-χωρίς περιορισμούς στύλ apple)

Και τέλος,.Ενταξει ρε παιδιά έχει όλα αυτά που έχει,μπορεί να κάνει 400 ευρώ,μπορεί να έχει τα πάντα,μπορεί να κρατάει η μπαταρία του 10 μέρες αλλά αφού δεν είναι apple άρα γιατί να το πάρουμε?
https://www.youtube.com/watch?v=FL7yD-0pqZg&feature=player_embedded

Νikos

Το οτι ειναι 2GHz δεν σημαίνει οτι θα δουλευει στα 2 GHz συνεχεια…Θα εχει και s amoled που καταναλώνει 40% λιγότερο ρευμα θα βαλουν και μια τεράστια μπαταρία μιας και ειναι 4,3″ και έχει χωρο για μεγάλη μπαταρία…

Όνομα (απαραίτητο)

Θα πηδηχτώ από το παράθυρο!: Τίτλος άρθρου σχετικά με το Samsung Galaxy S2 στις 6 Ιουλίου 2010.
Διευκρίνηση: Δεν πρόκειται για τίτλο ταινίας φαιδρού περιεχομένου.

psarrism

Το να συγκρίνεις ένα κινητό σε rumor edition με κάποιο άλλο υπαρκτό είναι τουλάχιστον αστείο. Μου θυμίζει το courier vs ipad. Ακόμα και μεταξύ δυο υπαρκτών συσκευών, η σύγκριση σε επίπεδο specs είναι πάλι εντελώς ανούσια. Επειδή μιλάμε για φορητές συσκευές, το μεγάλο στοίχημα δεν είναι οι επιδόσεις (αυτό είναι το εύκολο) αλλά η χρυσή τομή μεταξύ απόδοσης και αυτονομίας. Το φωτορεαλιστικό του συγκεκριμένου samsung μου αρέσει, μου αρέσουν τα πολύ λεπτά/φέτες κινητά χωρίς ίχνος καμπύλης, δεν καταλαβαίνω, όμως, που κολλάει το iPhone 4 κάθε φορά που διαβάζουμε για ένα νέο smartphone. Όταν αυτό επαναλαμβάνεται, αρχίζει να μοιάζει με εμμονή!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Αμα βγει , το πηρα την επομενη μερα !!!

REDODIN7

Αν ειναι αληθεια τοτε παιρναμε στην σφαιρα του λυκοφωτος 😛
Με τετοια στοιχεια δεν μιλαμε για απλα smartphones αλλα για επανασταση , αν συνεχισουν ετσι σε λιγο καιρο 1-2 χρονια οχι μονο θα αντικαταστισουν τα netbooks αλλα και τα notebooks OMG !!!!!!!!!

Andreas

απλα OMG!!!

kostas

ρε παιδια τι γινετε??2 ghz??? που παμε ωρε? το ipad μπροστα τους ειναι ενα τιποτα…τι θα γινει τωρα τα κινητα με 2 ghz??? θα τρελαθω θα πηδηχτω απ το window…

balander

καρα fake……

Γιώργος

Εντάξει εάν βγει κάτι τέτοιο θα είναι τρελό αλλά δεν νομίζω να το δούμε σύντομα

Λευτέρης28

Οκ…. μου φαίνεται οτί σιγά σιγά ξεφεύγουμε από την έννοια ”κινητά”…..
Πλέον πάμε σε ολοκληρωμένους υπολογιστές χειρός.
Πάλι καλά που δεν παθιάζομαι με high-end smartphones και γλυτώνω πολλά λεφτά…..
Ετοιμαστείτε για κανά 800 άνετα.

giorgio

Αυτά τα νέα να τα λες σιγά-σιγά γιατί με έπιασε η καρδιά μου!!!!

Βαγγέλης

Απλα ακολουθουμε τον κλασσικο νομο του Μοοre. Αφου φτασαμε στο 1Ghz ειναι πλεον αγωνας για τα 2Ghz. Η τεχνολογια υπαρχει οποτε απλα ενωνουν τα κομματια. Και ναι ηρθε η εποχη του κινητου και των portable gadgets. Πριν καποια χρονια δεν προφταιναμε τα pc.

Eχουμε να δουμε πολλα!

Λευτέρης28

Όντως έχουμε να δούμε πολλά πράγματα.
Για μένα το κορυφαίο είναι επικοινωνία κινητού με αμάξι…..ένα πράγμα σαν τον ΚΙΤ….

Βαγγέλης

Καλοί οι αριθμοί,αλλά στην πράξη να δούμε πως θα είναι…τι εφαρμογές πχ θα υπάρχουν για να τρέξει,στους υπολογιστές υπάρχουν απειρες δωρεάν εφαρμογές και όχι εφαρμογούλες…Ο μόνος λόγος που θα πάρω το galaxy το s είναι γιατί τώρα με τη κρίση πήρα μεγάλη επιδωτιση…

an0nymouS

απο μπαταρία; ..νταλίκας; 😛

giorgos

θα δουμε θα δουμε πρωτα

stelios7

παιδια μη σκοτιζεστε ειναι πσεματα διοτι ουτε οι υπολογιστες δεν εχουν τετοιο επεξεργαστη!!!!!

Someone

Θα συμφωνήσω με τα χαρακτηριστικά, αλλά 2ghz+ μονό σε μίνι desktop-BOX θα βγάλει η ARM A9 όπως μπορείτε να δείτε σε video στο YToube”https://www.youtube.com/watch?v=0Gfs5ujSw1Q”.
Διπύρηνο στο 1ghz ok, ταιριάζει.
Πρωτεύουσα σημασία παίζει η αυτονομία, οι επιδόσεις είναι εξασφαλισμένες με τον διπύρηνο και 1GB ram για full flash που θα υποστηρίζει.
Η σχεδίαση παραπέμπει σε iphone 4 h htc. ψηλό-άσχημο εννοείτε αυτό της photo. Aλλα είναι θέμα συνήθειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.