Samsung Galaxy S20: Αυτά είναι τα πρώτα press renders

, Samsung Galaxy S20: Αυτά είναι τα πρώτα press renders

Έμειναν λίγες μόνο ημέρες για το πέρας του Ιανουαρίου και η ημερομηνία παρουσίασης των Samsung Galaxy S20 πλησιάζει. Σήμερα στο διαδίκτυο, κυκλοφόρησαν τα πρώτα press renders τα οποία επιβεβαιώνουν τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα για τον σχεδιασμό των Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra.

Samsung Galaxy S20 και S20+

Ας ξεκινήσουμε όμως από τα Galaxy S20 και S20+. Όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες, και τα δύο τηλέφωνα θα έχουν curved άκρες και κεντρικά τοποθετημένο punchhole το οποίο θα φιλοξενεί την front facing κάμερα. Φυσικά, τόσο το front panel όσο και το back panel θα ενσωματώνουν γυαλί για την προστασία.

Για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνεται και το ορθογώνιο camera module στην πλάτη το οποίο στο απλό S20 θα φιλοξενεί τρεις κάμερες ενώ στην περίπτωση του S20+ θα φιλοξενεί τέσσερις κάμερες.

Το απλό S20 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα χρώματα Cosmic Gray, Cloud Blue και Cloud Pink ενώ η Plus έκδοση θα έρθει στα χρώματα Cosmic Black, Cosmic Blue και Cloud Blue.

Τιμή

Το απλό Galaxy S20 αναμένεται να ξεκινήσει να πωλείται από τα 899 ευρώ ενώ η 5G έκδοση του θα ζητάει 100 ευρώ περισσότερα (999 ευρώ). Το S20+ 5G από την άλλη θα έχει κόστος 1.099 ευρώ.

Samsung Galaxy S20 Ultra

, Samsung Galaxy S20: Αυτά είναι τα πρώτα press renders

Το S20 Ultra θα είναι το κορυφαίο smartphone της σειράς το οποίο θα ενσωματώνει και την 108MP κάμερα. Το front panel του τηλεφώνου μοιάζει με τα δύο μικρότερα αδέρφια ωστόσο η πλάτη έχει διαφορές οι οποίες παρατηρούνται στο module της κάμερας. Πιο συγκεκριμένα, το module είναι μεγαλύτερο και έχει δύο διαφορετικά χρώματα.

Το πρώτο κομμάτι ενσωματώνει τρεις κάμερες ενώ στο υπόλοιπο υπάρχει μία κάμερα με periscope lens η οποία φημολογείται ότι θα έχει 100x digital zoom. Το S20 Ultra θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, Cosmic Black και Cosmic Gray.

Τιμή

Το Samsung Galaxy S20 Ultra λέγεται ότι θα έχει κόστος που ξεπερνάει αγγίζει τα 1.349 ευρώ!

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Δηλαδή για να πάρεις το μοντέλο που έχει και την κάμερα της προκοπής πρέπει να σκάσεις 1.349 ευρώπουλα και αυτό στην υπόλοιπη Ευρώπη γιατί Ελλάδα θα είναι κανα πενηντάρι παραπάνω σίγουρα.
Τουλάχιστον με τα S10 είχες τις ίδιες κάμερες και στα τρία μοντέλα με μια μικρή εξαίρεση στο S10e που δεν είχε telephoto, αλλά έτσι κι αλλιώς μιλούσαμε για 2X zoom οπότε σιγά το πράμα.
H πλάκα είναι οτι αν ισχύουν τα specs που λένε το μεγάλο επίσης έχει και πολύ ανώτερη selfie στα 40MP, ενώ τα άλλα έχουν την ίδια χάλια κάμερα που φοράει και το Note 10.
Αλλά βέβαια με τη Huawei εκτός Ευρώπης θα κάνει πάρτυ η Samsung και η Xiaomi, στο Θεό οι τιμές.

Φωτης

Ποσο δικιο εχεις!!! Eγω περσι το s10e γουσταρα περισσοτερο απο ολα γιατι ειχε τρομερο πιασιμο αισθηση οταν το κρατας λογο μεγεθους!!! K πρεπει με το ζορι να παρεις παντοφλα κ να δωσεις τοσα χρηματα ημαρτον ρε!!! Χωρις παρεξηγηση βεβαια δεν αντιλεγω οτι το s20 ultra δεν θα ειναι εξαιρετικο κινητο..

Μάκης

Τούμπανο με τα όλα του προβλέπεται το S20 Ultra, έχει το χρώμα που μου αρέσει (Cosmic Black) άντε με το καλό λοιπόν να το χαρώ!!

Όσο για το χρήματα που ζητάει; ναι είναι πολλά δεν λέω, αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ

Μάγκες ξέρετε περίπου πόσο θα παίξει το s20 4G ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.