Samsung Galaxy S20 Fan Edition: Αυτό θα είναι το όνομα του οικονομικού S20 Lite;

, Samsung Galaxy S20 Fan Edition: Αυτό θα είναι το όνομα του οικονομικού S20 Lite;

Λίγες ημέρες πριν μία συσκευή, με την ονομασία μοντέλου SM-G781B, πέρασε από το Geekbench, με επεξεργαστή Snapdragon 865 και 6GB RAM, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν πως είναι η επερχόμενη Lite έκδοση της σειράς Galaxy S20. Η συσκευή φαίνεται πως θα έρθει όμως με άλλη ονομασία, αν ο γνωστός leakster Ice Universe βγει σωστός για ακόμα μία φορά.

Σύμφωνα λοιπόν με τον @UniversIce η συσκευή θα ονομάζεται Galaxy Fan Edition, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα έχει και το όνομα της σειράς μέσα. Ο ίδιος επιβεβαιώνει τη χρήση του Snapdragon 865, ενώ μας γνωστοποιεί πως η συσκευή θα έχει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, οπή στην οθόνη 3.3 χιλιοστών για τη selfie κάμερα και σε αντίθεση με τις υπόλοιπες Lite εκδόσεις θα έχει πιστοποίηση IP68.

Η κυκλοφορία της συσκευής, πάντα βάση του leakster, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το τέταρτο τρίμηνο του έτους, με τη τιμή της να είναι “καλή”. Δυστυχώς δε γνωρίζουμε παραπάνω πληροφορίες, όμως το όνομα Fan Edition φαίνεται κάπως περίεργο. Να θυμίσουμε πως η μοναδική Fan Edition συσκευή ήταν η επανακυκλοφορία του εκρηκτικού Galaxy Note 7.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Perastikos

Πολύ υποσχόμενη η συσκευή. Βασικά ακούγεται καλύτερη από s20

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.