Samsung Galaxy S20: Η οθόνη θα είναι 120Hz μόνο σε ανάλυση FHD+

, Samsung Galaxy S20: Η οθόνη θα είναι 120Hz μόνο σε ανάλυση FHD+

Απέχουμε λιγότερο από έναν μήνα από την παρουσίαση των Samsung Galaxy S20 και σήμερα κυκλοφόρησαν πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο, οι οποίες αποκαλύπτουν αρκετά χαρακτηριστικά του flagship smartphone της Samsung, S20 Ultra. Όπως γνωρίζουμε από προηγούμενες φήμες, η Samsung λέγεται ότι θα ενσωματώσει στα S20 ρυθμό ανανέωσης ο οποίος θα αγγίζει τα 120Hz.

Αυτή η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και στο σημερινό leak ωστόσο, τα 120Hz θα περιοριστούν μόνο στην ανάλυση Full HD+. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον leakster, Ice Universe τα Galaxy S20 θα εξοπλίζονται με Full HD+ στα 60Hz, Full HD+ στα 120Hz και WQHD+ στα 60Hz. Επιπλέον, δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρξει κάποιος τρόπος οι χρήστες να αναγκάσουν το τηλέφωνο να τρέξει στα 120Hz ακόμη και στην ανάλυση WQHD+.

Να υπενθυμίσουμε ότι και η Google αύξησε τον ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz στα Google Pixel 4 ωστόσο και σε αυτήν την περίπτωση ο ρυθμός ανανέωσης ενεργοποιούνταν μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Μετά από παράπονα χρηστών και έπειτα από μερικές εβδομάδες, η Google άλλαξε αυτήν την τακτική. Θα γίνει κάτι παρόμοιο και με τα Samsung Galaxy S20; Αυτή είναι μία ερώτηση η οποία δεν μπορεί να απαντηθεί προς στιγμήν.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.