Samsung Galaxy S20: Με ultrasonic fingerprint scanner και χωρίς audio jack

Εχθές κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο πολλές νέες πληροφορίες γύρω από τα Samsung Galaxy S20 και σήμερα αποκαλύφθηκε από μια πηγή ότι τα smartphone της σειράς θα ενσωματώνουν ξανά τον ultrasonic fingerprint scanner ενώ ταυτόχρονα το απλό S20 δεν θα ενσωματώνει θύρα audio jack. Προς το παρόν όμως είναι άγνωστο αν η πολυπόθητη αυτή θύρα για μερικούς θα απουσιάζει και από τα μεγαλύτερα αδέρφια του S20 τα οποία ακούνε στο όνομα Galaxy S20+ και S20 Ultra.

, Samsung Galaxy S20: Με ultrasonic fingerprint scanner και χωρίς audio jack

Επιπλέον, ο Maxwell Weinback στο κανάλι του στο Youtube δημοσίευσε ένα μερικών δευτερολέπτων hands-on video το οποίο δείχνει την συσκευή σε όλο της το μεγαλείο. Ταυτόχρονα, μερικές άλλες φωτογραφίες του επιβεβαιώνουν ότι ο ρυθμός ανανέωσης θα μπορεί να φτάσει έως και τα 120Hz ωστόσο, αυτή η λειτουργία όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία θα περιοριστεί μόνο στην ανάλυση Full HD+.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ante_geia

Γιατί ρε Sammy? Γιατί έβγαλες το Headphone jack?

Anonymous

Γιατί είναι πολύ παλιά τεχνολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.