Samsung Galaxy S20: Νέο update φέρνει διορθώσεις στην κάμερα

Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20: Νέο update φέρνει διορθώσεις στην κάμερα

Τα Samsung Galaxy S20 κυκλοφόρησαν πριν μερικές εβδομάδες και από τότε έχουν λάβει αρκετά updates. Στα περισσότερο συναντάμε διορθώσεις ή βελτιώσεις στην κάμερα, κάτι που βλέπουμε να συμβαίνει και με την τελευταία ενημέρωση λογισμικού που έλαβαν τα flagship smartphones.

Νωρίτερα και από τη Google

Όπως εντόπισε το SamMobile, τα Samsung Galaxy S20 στην Κίνα, στο Χονγκ Κονγκ, στην Ταϊβάν, και στην Κορέα, ξεκίνησαν να λαμβάνουν το update Απριλίου. Αυτό σημαίνει ότι η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια κινήθηκε πιο γρήγορα και από τη Google, η οποία συνήθως διαθέτει τα updates στα Pixel την πρώτη Δευτέρα του μήνα, άρα περιμένουμε η τελευταία ενημέρωση να κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου.

Τι περιέχει η ενημέρωση

Το καινούργιο update έχει αριθμό έκδοσης “G98xNKSU1ATCT” και φέρνει αρκετές διορθώσεις για την κάμερα των Galaxy S20. Αυτό σημαίνει ότι τα flagships συνεχίζουν να παρουσιάζουν θέματα στις κάμερες τους.

Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης, η ενημέρωση λογισμικού διορθώνει θέματα στο autofocus του Samsung Galaxy S20 Ultra, βελτιώνει την εγγραφή Super Slow-Mo στα 960fps σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, βελτιώνει το motion blur κατά τη λήψη φωτογραφιών και την ακρίβεια των χρωματικών τόνων του δέρματος.

Διάθεση

Όπως αναφέραμε, το update διατίθενται σταδιακά σε κάποιες αγορές, κυρίως της Ασίας. Ωστόσο, περιμένουμε να γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη τις ερχόμενες εβδομάδες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Challenge143

Καλές οι ενημερώσεις αλλά δυστυχώς στο θέμα του A/f Δυστυχώς δεν λύθηκε… Κρίμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.