Samsung Galaxy S20 Ultra: Κατέχει πάνω από το 50% των πωλήσεων της σειράς S20

Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S20 Ultra: Κατέχει πάνω από το 50% των πωλήσεων της σειράς S20

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει κάθε τομέα όπου δραστηριοποιείται ο άνθρωπος. Ο τεχνολογικός κόσμος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και μεγάλες οικονομικές απώλειες. Ωστόσο, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια παρουσιάζει άνοδο για το πρώτο τρίμηνο του έτους, και τώρα μαθαίνουμε ότι το Samsung Galaxy S20 Ultra πουλάει καλύτερα από ότι αναμενόταν.

Αν και γενικότερα η σειρά των τελευταίων flagships της εταιρείας δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, σε επίπεδο πωλήσεων, το μεγαλύτερο και πιο ακριβό μοντέλο φαίνεται ότι τραβάει το κοινό.

Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S20 Ultra: Κατέχει πάνω από το 50% των πωλήσεων της σειράς S20

Πηγές επιβεβαιώνουν ότι πρέπει να κατασκευαστούν περισσότερα κομμάτια

Σύμφωνα με προμηθευτή της Samsung, η εταιρεία ζήτησε αύξηση της παραγωγής της selfie κάμερας 40MP και της ultra wide 12MP, γιατί το θηρίο Galaxy S20 Ultra πουλάει καλύτερα από ότι περίμενε η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια.

Το Samsung Galaxy S20 Ultra κατέχει πάνω από 50% των πωλήσεων που έχει κάνει ολόκληρη η σειρά μέχρι σήμερα. Κάτι που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον εξαιτίας της υψηλής τιμολόγησης και της γενικής αστάθειας που παρουσιάζει η αγορά αυτή την περίοδο.

Δεν ξέρουμε αν οι ανοδικές πωλήσεις του S20 Ultra θα συνεχίσουν, αλλά ίσως οι καταναλωτές της Samsung επενδύουν στα ακριβότερα μοντέλα της διότι τα θεωρούν περισσότερο VFM από ότι τις οικονομικότερες επιλογές που προσφέρει η εταιρεία.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.